Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

ammarc
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la ammarc » 13 avg 2010, 14:57

"MANCHESTER UNITED
Gary Lineker je momčad Sir Alex Fergusona nazvao grupom staraca koja nema šanse da osvoji naslov prvaka. Rooney nije u najboljoj formi, Ferdinand je povrijeđen, Vidić pomalo zasićen, Berbatov se još uvijek traži, pojačanja koja su stigla neće odmah u vatru. Javier Hernandez je označen kao novi Solskjaer, ali će mu trebati vremena da se navikne na ritam igranja u Engleskoj. Smalling je budućnost kluba, Scholes i Giggs na zalasku karijere, ali još uvijek dovoljno dobri da se bore za naslov prvaka."

:D :D :D ....na ovo se mogu samo slatko nasmijati :lol:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 avg 2010, 15:10

Ovaj Gary Lineker je pametan ko Alan Hansen kad je reko "You can't win anything with kids", a United onda uzeo titulu sa Beckhamom, Giggsom, Scholesom, Nevilleom i ostalim (tadasnjim) mladicima.

Znaci Bebe krilo...Mozda bi mogo debitovat u Liga Kupu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 13 avg 2010, 15:22

ammarc je napisao/la:"MANCHESTER UNITED
Gary Lineker je momčad Sir Alex Fergusona nazvao grupom staraca koja nema šanse da osvoji naslov prvaka. Rooney nije u najboljoj formi, Ferdinand je povrijeđen, Vidić pomalo zasićen, Berbatov se još uvijek traži, pojačanja koja su stigla neće odmah u vatru. Javier Hernandez je označen kao novi Solskjaer, ali će mu trebati vremena da se navikne na ritam igranja u Engleskoj. Smalling je budućnost kluba, Scholes i Giggs na zalasku karijere, ali još uvijek dovoljno dobri da se bore za naslov prvaka."

:D :D :D ....na ovo se mogu samo slatko nasmijati :lol:
Pa zanima me tko po njemu ima najbolje sanse za osvajanje?! fulham? :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 13 avg 2010, 15:23

Tottenham. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 avg 2010, 15:46

Pustite ove kojima smetaju naši uspjesi, ovi momci mogu osvojili prvenstvo, ja vjerujem u njih
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 13 avg 2010, 16:02

Ted Mosby je napisao/la:Pustite ove kojima smetaju naši uspjesi, ovi momci mogu osvojili prvenstvo, ja vjerujem u njih
Normalno da mogu, a ko da su jos nekome bitni komentari navijaca nekih idiotskih ekipa sto kazu da cemo se boriti za LP :lol:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 13 avg 2010, 16:03

ammarc je napisao/la:"MANCHESTER UNITED
Ma dobro, meni ne smetaju ovakvi komentari, kad god su nas potcjenjivali uvijek bi ih kulturno usutili, zasto ne i ove godine, jaci smo nego prosle tako da se ne treba obazirat na ovakve gluposti. Malo je smijesno vidjeti koliko ljudi prizivaju nase neuspjehe, ali je jos smjesnije kad postanu svjesni da su njihove zelje jedno,a realnost drugo..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2010, 16:11

Borovina jesi li to ti?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 avg 2010, 16:13

Lani su nas sudačke greške baš protiv CSKA stajali naslova. Kad se sjetim kakav je prekršaj suđen na Stamford Bridgu iz kojeg je kasnije pao gol, te onog zaleđa na Old Trafforda koje je vidio i Saša Matić
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2010, 16:14

A gol Manchestera na Traffordu je bio regularan? :P :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 13 avg 2010, 16:15

Sto nas vise mrze to znaci da vise vrijedimo! Da smo neka tamo banana ekipa nebi nikog zanimali, ovako.... 8-)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 avg 2010, 17:25

Vidim da nikog ne zanimaju ove banane ekipe kao što su Shity, Chelsea itd.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Klare

Post Postao/la Klare » 13 avg 2010, 18:23

CLS je napisao/la:na svaki njegov post ide ovaj link :D :D :D
Mijenjam avatar, pa ja nećete vi mene ucijenjivati :evil:
Gary Lineker je momčad Sir Alex Fergusona nazvao grupom staraca koja nema šanse da osvoji naslov prvaka. Rooney nije u najboljoj formi, Ferdinand je povrijeđen, Vidić pomalo zasićen, Berbatov se još uvijek traži, pojačanja koja su stigla neće odmah u vatru. Javier Hernandez je označen kao novi Solskjaer, ali će mu trebati vremena da se navikne na ritam igranja u Engleskoj. Smalling je budućnost kluba, Scholes i Giggs na zalasku karijere, ali još uvijek dovoljno dobri da se bore za naslov prvaka.
Potpisujem :D , mada se sa ovim boldiranim i ne slažem baš pretjerano :?

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 13 avg 2010, 19:04

MANCHESTER UNITED

da mi je samo znat da li je taj sto je ovo napisao gledao tekmu u nedjelju :?: da li je vidio kako "oni koji ce se boriti i ove sezone za naslov" dobijaju tricu od "grupe staraca" :lol:

analiza svih klubova je vrlo losa npr. kaze da je Arsenal doveo dva VELIKA (ako on smatra Kosineckog velikim pojacanjem uredu) pojacanja i bori se vrh a sa druge strane LFC koji je pet puta bolje poslovao od Arsenala za njega kaze da ce pricekati jos na titulu :roll: mislim stvarno....
FC Manchester United

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 13 avg 2010, 19:34

haris334 je napisao/la:MANCHESTER UNITED

da mi je samo znat da li je taj sto je ovo napisao gledao tekmu u nedjelju :?: da li je vidio kako "oni koji ce se boriti i ove sezone za naslov" dobijaju tricu od "grupe staraca" :lol:

analiza svih klubova je vrlo losa npr. kaze da je Arsenal doveo dva VELIKA (ako on smatra Kosineckog velikim pojacanjem uredu) pojacanja i bori se vrh a sa druge strane LFC koji je pet puta bolje poslovao od Arsenala za njega kaze da ce pricekati jos na titulu :roll: mislim stvarno....
Nasao se pravi strucnjak da poredi kvalitet ekipe... UNITED je ove sezone jaci sigurno jer ekipa je uigranija sa Valenciom a otisao je Ronaldo i Tevez prosle pa je United bio 2 i u LP glupo ispao nezreloscu Rafaela a da je pri tome bayern razvalio..... sad ima jos vise sirine u ekipi:
Chicarito - pun pogodak SAF-a
Smalling - buducnost
Gibbson - godinu stariji zreliji
Valencia - 2 sezona bit ce jos bolja, prva je uhodavanje bilo
Nani - puno se ocekuje...
Tako da Mancho ima da ove sezone bude jos bolji, Newcastle samo da se prodje jer prvo je kolo Manchesteru uvijek kriticno!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 13 avg 2010, 19:35

Klare je napisao/la:
CLS je napisao/la:na svaki njegov post ide ovaj link :D :D :D
Potpisujem :D , mada se sa ovim boldiranim i ne slažem baš pretjerano :?
Dok si imao onog slinojedaca na avataru, svojim postovima si sline jeo, sad jedes **** :lol: ;)
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 avg 2010, 20:02

Ted Mosby je napisao/la:Pustite ove kojima smetaju naši uspjesi, ovi momci mogu osvojili prvenstvo, ja vjerujem u njih
Mogu osvojiti??? Oni ce DA osvoje,dobro pazi sto sam rekao. Da se bojimo ovih placipicki poput Shityja, novokomonovanih ili historijskih?? Ma daj molim te. Jos jedno ce da nam gledaju u ledja.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 13 avg 2010, 20:31

[youtube][/youtube]

A vidite ovoga :lol: :lol: :lol:

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 13 avg 2010, 20:34

drH je napisao/la:[youtube][/youtube]

A vidite ovoga :lol: :lol: :lol:
A da maloprije sam vidio hmmm sta reci ???
Glory Glory Man United !!! :D

Chicharito
Kontakt:

Post Postao/la Chicharito » 13 avg 2010, 21:58

Cao svima ja sam novi,mislim tek sam se rego i veliki sam fan Manchester Uniteda.
Navijam za njih vec preko 7 godina i pratim ih svake sezone svaku njihovu utakmicu kako u premier ligi tako i u LP te ostalim kupovima.
Nadam se da cemo se dobro slagat :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.