Dobro je jednom beduin reko.tacno svi isti agresivni na prvu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I to sto kazesultrasstyle_tz je napisao/la:ja bi volio gradski derbi vise neg hljeba se najest, samo da vidim pojedine sta ce i kako ce. Na cije golove ce skakati. Kako se radovati golu Slobode kad Azmir gleda odozgo, i obratno, kako se radovati golu Sloge
auu to bi stresna utakmica bila za mnoge, koliko bi taj dan svadbi, sunecenja, krecenja kuce, bolovanja bilo samo da se ne dodje na utakmicu. Posjeta bi premala bila jer ko dodje valja mu se i pokazat ciji je, a nama to ne ide bas od ruke. Mi volimo da smo svaciji.
tacno jedva cekam tu utakmicu
Jeste, bio je. Samo sto je pretpostavljao scenario Jasminka i uhljeba. Laz, laz, podmetanja, opstrukcije... Problem je sto se Jasmin zayebao misleci da je pametniji od Hazmira.Hustle je napisao/la:Cekaj jel to doticni nije imo firmu dok je bio kod nas? Ne shvatam poentu, da si htio ispast smijesan ili nesto?Probisvjet je napisao/la:Bil ti bio Macku sponzor ili Jasminovim privrednicima? Biri ba.Hustle je napisao/la:Cuj Husic otjeran![]()
, halo bolan covjek je sam otiso i da je ispo supak- jest. Nikad nijednom predsjedniku se nije skandiralo ko sto se njemu skandiralo, strepili smo svaka jbna 3 mjeseca hocel mu se dic pa da ode il ostane. Isli na skupove podrske. Osilio se bio i po.s.erem se i na te njegove pare. Sto taj dobrocinitelj ne potpisa sponzorski ugovor i sa Slobodom, nego sve na pozajmicu? Marke on nama halalio nije druze, sve je na pozajmici cak i do placenog goriva za jbni autobus.
![]()
![]()
Biri baaaa![]()
Fudbalski rivalitet može donijeti samo dobro, Slobodi prije svega.HAJDE NEKA JE FARAON I SATRAPI "PUSTE NIZ VODU "SUTRA ,KAD U TUZLI BUDE JOŠ JEDAN PREMIJERLIGAŠ.Sariel je napisao/la:ma na stranu njihovi antagonizmi,al ovim on ide direktno u kost slobodi,a kao se predstavlja veliki slobodas **** ja njeg.i jasmina zajedno...u paketu.
sto nije osto pa do kraja na cistac izasao? znao je on i sam s kim ima posla i kakvih sve problema ima...
i ovo nije za nasladjivanje,ovo je za sjest i bogu plakat.
koliko sami sebi u grlo skacemo.za nepovjerovat.
ajde de nek se odvija.dzabe se nerviram.
bice to sve ok..![]()
Nazalost,mi smo već sjebani.samo nećemo da priznamo!ultrasstyle_tz je napisao/la:Sloboda ce biti sjebana svakako
Napusta i Deling, mada on nikad tu nije nilad bio samo je uletio nesto kesa na pocetku cisto da podrzi Slobodu..fukara87 je napisao/la:Samo se vi zajebajite oko Sloge i Tuzla City, Memprom napusta upravu, idemo dalje ko je sljedeci?hajde gasite vise klub mamu vam...
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sto se tice samog grada, to je odlicna stvar.
Aj sad, cekamo ultra City grupu, da nam bude zanimljivo. Doeee, odradi im trans.
Potpisujem.staragarda je napisao/la:Ovdje raspravljamo o Slogi jer nas je STRAH.... STRAH jer znamo sta Husic moze ako hoce.. Covjek je otjeran na brutalan način i to nakon što je sa klubom starim gotovo VIJEK napravio najveci uspjeh u njegovoj istoriji... Niko mu hvala nije rekao, navijaci ga proglasili seoskom varalicom..Sad,kad ulaze SVOJE pare u SVOJ klub neki bi to da mu ospore.... Ahahahahahhaajhahahahhahahhhaahhahhahahahahahhahajahahahahahahahahahahahahahah...Pa dal' SMO normalni jbt.... bolio bi nas tuki za Slogom da imamo jako rukovodstvo ,da smo visestruki prvaci ove smijesne lige... Neko je skoro napisao da ne bi bilo loše da Imamo gradski derbi....Mene je vise strah da umjesto gradskog derbija mi ne zamijenimo mjesta u ligama iduce sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.