FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 18 apr 2017, 14:41

Ovdje raspravljamo o Slogi jer nas je STRAH.... STRAH jer znamo sta Husic moze ako hoce.. Covjek je otjeran na brutalan način i to nakon što je sa klubom starim gotovo VIJEK napravio najveci uspjeh u njegovoj istoriji... Niko mu hvala nije rekao, navijaci ga proglasili seoskom varalicom..Sad,kad ulaze SVOJE pare u SVOJ klub neki bi to da mu ospore.... Ahahahahahhaajhahahahhahahhhaahhahhahahahahahhahajahahahahahahahahahahahahahah...Pa dal' SMO normalni jbt.... bolio bi nas tuki za Slogom da imamo jako rukovodstvo ,da smo visestruki prvaci ove smijesne lige... Neko je skoro napisao da ne bi bilo loše da Imamo gradski derbi....Mene je vise strah da umjesto gradskog derbija mi ne zamijenimo mjesta u ligama iduce sezone
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 apr 2017, 14:42

fukara87 je napisao/la:Samo se vi zajebajite oko Sloge i Tuzla City, Memprom napusta upravu, idemo dalje ko je sljedeci?hajde gasite vise klub mamu vam...
Odkud ti ta info druze.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 apr 2017, 14:43

Skver je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Samo se vi zajebajite oko Sloge i Tuzla City, Memprom napusta upravu, idemo dalje ko je sljedeci?hajde gasite vise klub mamu vam...
Memprom neka ide! Nece pastete spasiti Slobodu niti meso iz Njemacke iz vremena Kurta Kiesingera. :salut:
Zanima me sta ce uraditi kapetan broda macak Tom, ko ce prije napustiti brod.....on ili misevi.....sta ti mislis?
Napusta onaj koji manje ovisi od Jasmina i onaj koji se manje boji istog. Mislim da se Menprom manje boji i da je manje ovisan o Tutmezu I.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 apr 2017, 14:45

aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci. Zamolit cu vas da diskusiju ne vodite u pogresnom smjeru, odnosno da neka licna prepucavanja ostavite za pp. Hvala unaprijed!
Zasto se smije pisati o Slogi na ovoj temi?
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2017, 14:45

Ko je sklepao upravu? Jasmin. On je i sklepao upravu samo da zamaze oci dok prica oko izbora prodje. Boli njega briga sada ako ta uprava propadne, bitno mi je da je diskreditovao Husica kad mu je trebalo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2017, 14:46

pinoglavi je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci. Zamolit cu vas da diskusiju ne vodite u pogresnom smjeru, odnosno da neka licna prepucavanja ostavite za pp. Hvala unaprijed!
samo Sloga tuzlake spasava!
Tuzla se brani u Simin Hanu!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 apr 2017, 14:47

Chinaglia je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Ti nisi tuzlak,boli te tuki :rol:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 apr 2017, 14:48

Chinaglia je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Najjaci su bili oni sto su pisali ''svi cemo mi ici gledati Slogu za par godina''... ne, necemo :salut: :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 apr 2017, 14:48

pinoglavi je napisao/la:
Jarane on tebi da se ne vode prepucavanja, a ti se sa njim prepucavas. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 apr 2017, 14:50

pinoglavi je napisao/la:
Jarane on tebi da se ne vode prepucavanja, a ti se sa njim prepucavas. :urnebes:
Sad me krenulo, ti si sljedeci :mrgreen: :thumbup:

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 18 apr 2017, 14:55

Menprom je izjavio da će napustiti upravu ukoliko se budu radile mutne radnje jer ne želi da prlja svoj imidž.

Menprom ako napušta upravu, sve vam je jasno.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2017, 14:58

RollingPaper je napisao/la:Menprom je izjavio da će napustiti upravu ukoliko se budu radile mutne radnje jer ne želi da prlja svoj imidž.

Da se nije Senco malo pocastio :urnebes:

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 18 apr 2017, 15:00

tuzlak1987 je napisao/la:
RollingPaper je napisao/la:Menprom je izjavio da će napustiti upravu ukoliko se budu radile mutne radnje jer ne želi da prlja svoj imidž.

Prica mi jedan lik da je na nekoj pijanki u Kikacima, Senco reko "Ja sam jedini predsjednik Slobode koji će da zaradi"

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 apr 2017, 15:16

RollingPaper je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Prica mi jedan lik da je na nekoj pijanki u Kikacima, Senco reko "Ja sam jedini predsjednik Slobode koji će da zaradi"
Tacno je rekao. Vec je u plusu. Kako nece biti, samo prodaje, a nista ne kupuje. I ti bi isto bio. :urnebes:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 18 apr 2017, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 18 apr 2017, 15:37

Cuj Husic otjeran :tokralju: :tokralju: , halo bolan covjek je sam otiso i da je ispo supak- jest. Nikad nijednom predsjedniku se nije skandiralo ko sto se njemu skandiralo, strepili smo svaka jbna 3 mjeseca hocel mu se dic pa da ode il ostane. Isli na skupove podrske. Osilio se bio i po.s.erem se i na te njegove pare. Sto taj dobrocinitelj ne potpisa sponzorski ugovor i sa Slobodom, nego sve na pozajmicu? Marke on nama halalio nije druze, sve je na pozajmici cak i do placenog goriva za jbni autobus.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 18 apr 2017, 15:39

cuj Tuzla City pa ovo je komedija stoljeca :urnebes: :urnebes: :urnebes: yebo li vas sisoje u sfinkter, moju podrsku vise nema :!: sve fola Slobodasi a ono gola qita od navijaca i ljudi :kafa:
Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 apr 2017, 15:40

Hustle je napisao/la:Cuj Husic otjeran :tokralju: :tokralju: , halo bolan covjek je sam otiso i da je ispo supak- jest. Nikad nijednom predsjedniku se nije skandiralo ko sto se njemu skandiralo, strepili smo svaka jbna 3 mjeseca hocel mu se dic pa da ode il ostane. Isli na skupove podrske. Osilio se bio i po.s.erem se i na te njegove pare. Sto taj dobrocinitelj ne potpisa sponzorski ugovor i sa Slobodom, nego sve na pozajmicu? Marke on nama halalio nije druze, sve je na pozajmici cak i do placenog goriva za jbni autobus.
Bil ti bio Macku sponzor ili Jasminovim privrednicima? Biri ba. :urnebes: :urnebes: :rol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 apr 2017, 15:44

ko nastavi analize porijekla stanovništva u Tuzli ili nekim drugim krajevima i time nastavi kvariti temu, biće prinudno raseljen sa ove teme.

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 18 apr 2017, 15:44

Hustle je napisao/la:Cuj Husic otjeran :tokralju: :tokralju: , halo bolan covjek je sam otiso i da je ispo supak- jest. Nikad nijednom predsjedniku se nije skandiralo ko sto se njemu skandiralo, strepili smo svaka jbna 3 mjeseca hocel mu se dic pa da ode il ostane. Isli na skupove podrske. Osilio se bio i po.s.erem se i na te njegove pare. Sto taj dobrocinitelj ne potpisa sponzorski ugovor i sa Slobodom, nego sve na pozajmicu? Marke on nama halalio nije druze, sve je na pozajmici cak i do placenog goriva za jbni autobus.
Bil ti bio Macku sponzor ili Jasminovim privrednicima? Biri ba. :urnebes: :urnebes: :rol:
Cekaj jel to doticni nije imo firmu dok je bio kod nas? Ne shvatam poentu, da si htio ispast smijesan ili nesto?

Biri baaaa :rol: :rol:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 apr 2017, 15:47

fukaratz je napisao/la:cuj Tuzla City pa ovo je komedija stoljeca :urnebes: :urnebes: :urnebes: yebo li vas sisoje u sfinkter, moju podrsku vise nema :!: sve fola Slobodasi a ono gola qita od navijaca i ljudi :kafa:
Chinglia, fukaratz :salut:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.