Atletico osvajamadridist je napisao/la:To onda najvise mrzis Atletico

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Atletico osvajamadridist je napisao/la:To onda najvise mrzis Atletico
Ljudino istupiSlevinKelevra je napisao/la:Ja.tuzlak1987 je napisao/la:Jel ima ovdje neko ko ne zeli prolazak Leicestera veceras?
Mora da je opet bila velika milka na akciji u Aldijusekerbay je napisao/la:ma nije lud ovaj romario. ako neko ima igrace koji svakom timu mogu uvaljati 3+ gola, onda je to barsa.
sad, tesko da ce barsa izbaciti juve, ma pretesko, ali ne i nemoguce.
a sto se tice vecerasnje tekme, ima da im yebemo pleme cigansko.
halashi ce da potonu u njihovom kokosinjcu bez obzira sto imaju podrsku u nenadyebivim gejgunerima.
Zasto bi neko zelio te klosare u polufinalutuzlak1987 je napisao/la:Jel ima ovdje neko ko ne zeli prolazak Leicestera veceras?
Donnie Darko je napisao/la:Tri razlike za Real.
Ima stila, nema sta. Licno, na terenu, mislim da ne postoji veci fair play igraci od Buffona i Raula Gonzalesa. Toliko godina, a niti jedan incident sa igracima ili navijacima.. Fenomenalno.Lillard je napisao/la:
Jel postoji veći gospodin u nogometu? Klasa, kako na terenu, tako i van njega
Sjetim se dana kad je trebao da potpise za Juventus, i sam Xabi je rekao da je trrasnfer bio dogovren a onda je veliki "strucnjak" Ranieri rekao kako je on prespor igrac, od kojeg eto nema koristi.SlevinKelevra je napisao/la:Ima stila, nema sta. Licno, na terenu, mislim da ne postoji veci fair play igraci od Buffona i Raula Gonzalesa. Toliko godina, a niti jedan incident sa igracima ili navijacima.. Fenomenalno.Lillard je napisao/la:
Jel postoji veći gospodin u nogometu? Klasa, kako na terenu, tako i van njega
Puyol?SlevinKelevra je napisao/la:Licno, na terenu, mislim da ne postoji veci fair play igraci od Buffona i Raula Gonzalesa. Toliko godina, a niti jedan incident sa igracima ili navijacima.. Fenomenalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.