Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Ovo je generalna statistika koja uzima veći uzorak utakmica i različite kontekste u cjelinu. Da Real i Juve odigraju 332 i 467 tekmi u narednih isto toliko godina pri ovim prvim rezultatima dobili bi približne rezultate, to opet ne znači da sad Bayern ili Barsa ne bi prošli duel i da nemaju veće ili manje šanse. Jedan pojedinačni događaj ne mora imati osobine cjeline i ovo je statistika koja govori samo koliko je teško se vratiti nakon ovakvih prvih rezultata.
Ovaj cemo put extreme izbacitGefufna je napisao/la:Ubaci taj procenat i forumasa Karla u jednu zdravorazumsku konstataciju, i statisticka greska ce ti bit minimalna.Mig_Mig je napisao/la:Cekaj da najdem neke parametre o kojima nas 98,56 misli isto haha

Max Allegri
Misliš za Carla je previše
Očekujem istu utakmicu kao i u Madridu prije dvije godine(1-1) , dakle i večeras 1-1 , Mandžukić ubacuje neki otpadak ili ko već radi to najbolje u Jubetu

Očekujem istu utakmicu kao i u Madridu prije dvije godine(1-1) , dakle i večeras 1-1 , Mandžukić ubacuje neki otpadak ili ko već radi to najbolje u Jubetu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma zna Karlo vec kojem dijelu Gausove krivulje pripada. Ako nista, osjeca sigurno. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Uvaljali smo zabarima nedavno tri gola u finalu lige prvaka, sutra uz boziju pomoc 4-5 komada insalah, nije juve nista posebno, prva utakmica u torinu nije pokazatelj neke prevelike juventusove snage, nego vise lose partije barcelone, i rezultat nije realan uopste, jer nije juve bio bolji bas za 3 gola. Osim toga ni odbrana juventusa nije toliko cvrsta jer i onako losa barca uspjela je napravitiMysticAladin je napisao/la:Jako si zanimljiv![]()
![]()
![]()
![]()
Juventus je zadnji put izgubio 4-0 prije nego što smo ti i ja bili rodjeni, a 3-0 prije 10 godina...prema tome, ako date 2 udarajte se nogom u gu*icu jer će to biti tačno onoliko golova koliko je Juve primio u svih 9 utakmica LP ove godine. Vi ako uspijete uvaljat 3 treba vam odmah dat pehar
nekokiko dobrih prilika.
Na kamp nou ce biti druga prica, strasan presing, tjeranje juventusa u rupu da se brani i uslijedit ce kanonada napada, a u toj igri 4 gola mogu pasti
Samo sa barca izadje u nabrijanom modu na teren, sve je moguce
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Barca 4 - 2 Juve

- Nail for Real
- Kontakt:
Ljudi zaboravljaju da je Barca vise sretno nego spretno uvaljala par golova Parizu i da je imala ogromnu sudijsku pomoc. Ali dobro, Romario je vec uracunao da ce biti nekih kartona i penala, po njegovoj racunici dovoljan je pritisak i jedan gol
.
A i kratko se pamti da Juventus ima ovu momcinu:

A i kratko se pamti da Juventus ima ovu momcinu:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I sutra gazenje barcelone ko plitkog potoka... bas kao u torinu prije 7 dana...
Debeli ce da odraditi taj zadatak i jos jednom se nasmije u lice kr(u)ticarima koji ga ismijavaju... kakav transfer je bio uvaljivanje pogbe u zamjenu za debelog... dvije muhe ubijene jednim udarcem....
A malisa ce samo da potvrditi svoju klasu jos jednom...
Ovo pisem samo u slučaju da se oglase belmin i karloni... u suprotnom bice belaja sutra...
Debeli ce da odraditi taj zadatak i jos jednom se nasmije u lice kr(u)ticarima koji ga ismijavaju... kakav transfer je bio uvaljivanje pogbe u zamjenu za debelog... dvije muhe ubijene jednim udarcem....
A malisa ce samo da potvrditi svoju klasu jos jednom...
Ovo pisem samo u slučaju da se oglase belmin i karloni... u suprotnom bice belaja sutra...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 18 apr 2017, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
Što se tiče zanimljivih i na ovom forumu neopravdano osporavanih susreta, nadam se da nam se Dortmund oporavio od šoka i da će sutra ovo rutinski riješiti i nadoknaditi zaostatak iz prvog meča koji je realno odigran pod šokom, primljeni gol iz ofsajda, autogol pa onda greška odbrane.
Bez obzira što se Tuchelu zamjera eksperimentisanje sa tri igrača u odbrani, apsolutno vjerujem da bi se ovo trebalo proći uz ozbiljan pristup, dovoljno je vremena prošlo, sada je sve na ekipi.
Leicester je po meni u ogromnoj prednosti u revanšu, znajući kako igraju pod Hamletovskim trenerom (i kako su odigrali protiv Seville u dvomeču)
i ima pristojne šanse protiv Atletica, Simeone će morati izvući neku magiju da spriječi domaćine da odigraju taman koliko im treba za produžetak ili eventualno pobjedu. Bit će zanimljivo ako ništa pratiti razvoj situacije.
Barcelona po meni neće moći nadmašiti Juventus, ni neke snažnije verzije katalonske ekipe nisu mogle nadmašiti catenaccio i talijansko čuvanje rezultata, teško je baš pobijediti sa četiri gola razlike.
U Madridu je sve moguće, Bayern se nije proslavio ove sezone i jedino ih je Neuer doveo u kakvu-takvu priliku u gostima. A Real je brutalan kod kuće protiv njemačkih ekipa, što je već dokazano više puta.
Ja ću gledati Leicester i Dortmund jer volim fudbal (a i BvB), a vi uživajte u "velikim" mečevima i komentarisanju istih ako vam to pričinjava zadovoljstvo.

Bez obzira što se Tuchelu zamjera eksperimentisanje sa tri igrača u odbrani, apsolutno vjerujem da bi se ovo trebalo proći uz ozbiljan pristup, dovoljno je vremena prošlo, sada je sve na ekipi.
Leicester je po meni u ogromnoj prednosti u revanšu, znajući kako igraju pod Hamletovskim trenerom (i kako su odigrali protiv Seville u dvomeču)

Barcelona po meni neće moći nadmašiti Juventus, ni neke snažnije verzije katalonske ekipe nisu mogle nadmašiti catenaccio i talijansko čuvanje rezultata, teško je baš pobijediti sa četiri gola razlike.

U Madridu je sve moguće, Bayern se nije proslavio ove sezone i jedino ih je Neuer doveo u kakvu-takvu priliku u gostima. A Real je brutalan kod kuće protiv njemačkih ekipa, što je već dokazano više puta.
Ja ću gledati Leicester i Dortmund jer volim fudbal (a i BvB), a vi uživajte u "velikim" mečevima i komentarisanju istih ako vam to pričinjava zadovoljstvo.

Romariooo je napisao/la:Samo sa barca izadje u nabrijanom modu na teren, sve je moguce

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Atletico ce pogoditi sve sto je Sevilla promasivala i upisati jos jednu pobjedu.
Bayern ce ici na sve ili nista i mislim da ce naci put do mreze barem jednom, samo ne znam hoce li to biti dovoljno, jer treba se odbraniti od Reala na Bernabeu.
Samo nek sve bude posteno, i Juve vec moze poceti planirati polufinale
Bez obzira na poraz u prvoj tekmi, ocekujem da sabraniji Dortmund napravi 'pakao' Monacu, bice svasta.
Bayern ce ici na sve ili nista i mislim da ce naci put do mreze barem jednom, samo ne znam hoce li to biti dovoljno, jer treba se odbraniti od Reala na Bernabeu.
Samo nek sve bude posteno, i Juve vec moze poceti planirati polufinale

Bez obzira na poraz u prvoj tekmi, ocekujem da sabraniji Dortmund napravi 'pakao' Monacu, bice svasta.
Jednom sigurno nece biti dovoljno.SlevinKelevra je napisao/la:Bayern ce ici na sve ili nista i mislim da ce naci put do mreze barem jednom, samo ne znam hoce li to biti dovoljno

- SlevinKelevra
- Kontakt:
'barem'...Gefufna je napisao/la:Jednom sigurno nece biti dovoljno.SlevinKelevra je napisao/la:Bayern ce ici na sve ili nista i mislim da ce naci put do mreze barem jednom, samo ne znam hoce li to biti dovoljno

Aha. Rijesi mi i ovaj problem: korijen iz minus jedan.SlevinKelevra je napisao/la:'barem'...Gefufna je napisao/la:Jednom sigurno nece biti dovoljno.SlevinKelevra je napisao/la:Bayern ce ici na sve ili nista i mislim da ce naci put do mreze barem jednom, samo ne znam hoce li to biti dovoljnoUostalom, moguce je postici gol, a da lopta ne dodirne mrezu

- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel ima ovdje neko ko ne zeli prolazak Leicestera veceras?
Atletico će uništiti Leicester
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja.tuzlak1987 je napisao/la:Jel ima ovdje neko ko ne zeli prolazak Leicestera veceras?
Svi žele prolazak Leicestera, pogotovo real i pero
, ali za to nema ni promil sanse... cak i da je prva utakmica zavrsila 0:0 atletico bi prosao jer bi griezman nesto uvaljao... leicestera koji je ove sezone prikazao napadacku i dopadljivu igru su sveli na to da im nisu presli centar...
Najteža ekipa za proci u dvomecu... jedina koju ne zelim u polufinalu za juventus.... bez obzira što bi i tada juventus bio blagi favorit zbog puno bolje sezone, i u lp, i općenito... ali valjali bi da svi ispisaju krv... a za to ne znam da li je spreman iko osim mandzukica i khedire... pogotovo nas pjanke... kojeg bi gabi trkom i udaranjem preskakao...

Najteža ekipa za proci u dvomecu... jedina koju ne zelim u polufinalu za juventus.... bez obzira što bi i tada juventus bio blagi favorit zbog puno bolje sezone, i u lp, i općenito... ali valjali bi da svi ispisaju krv... a za to ne znam da li je spreman iko osim mandzukica i khedire... pogotovo nas pjanke... kojeg bi gabi trkom i udaranjem preskakao...
To onda najvise mrzis AtleticoSlevinKelevra je napisao/la:Ja.tuzlak1987 je napisao/la:Jel ima ovdje neko ko ne zeli prolazak Leicestera veceras?

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.