I ja se evo ne mogu odlučiti da li da gledam drugo ili ne. Prije ne nego da.tuzlak1987 je napisao/la:Ne mogu da se odlucim imal od Indiane hljeba veceras ili ne? Spavati ili ne?
2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs
Re: 2017 NBA Playoffs
Jbt ovo ko all-star utakmica, i ne pokusavaju igrati odbranu 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs
Prisli su na 5 poena zbog ove crne rupe Clevelanda ali opet znam da je dovoljno 2 minute sa prvom postavom da zabiju 10-15 i opet vrate momentumarelinho je napisao/la:I ja se evo ne mogu odlučiti da li da gledam drugo ili ne. Prije ne nego da.tuzlak1987 je napisao/la:Ne mogu da se odlucim imal od Indiane hljeba veceras ili ne? Spavati ili ne?

Cavsi igraju prejadnu odbranu. Sramota fakat za jednu sampionsku ekipu.
Hajde pokazite malo volje u odbrani mamicu vam
- PaskalHens
- Kontakt:
Ja iskreno vjerujem da se ovi Cavsi zaje.bavaju, prvenstveno u odbrani, jer znaju da su u finalu kako god. Izrazito teško će ih iko skinuti, da ne kažem nemoguće. E sad, možda im se to obije od glavu. Možda Đon Vol poludi, možda..
Viva la France, as they say in Rome.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da se ne zezaju, vise je da su kroz sezonu se zezali u napadu ali odbrana im je standardno slaba, tesko da sada mogu igrati neku odlicnu odbranu kada je kroz sezonu nisu igrali, mogu nesto bolju ali da igraju sampionsku odbranu tesko..PaskalHens je napisao/la:Ja iskreno vjerujem da se ovi Cavsi zaje.bavaju, prvenstveno u odbrani, jer znaju da su u finalu kako god. Izrazito teško će ih iko skinuti, da ne kažem nemoguće. E sad, možda im se to obije od glavu. Možda Đon Vol poludi, možda..
- AshburtonG
- Kontakt:
Sta radi Love ovom Stephensonu

Počinje mi polako biti žao ovog Lance-a. Nakon Love-a , počeo ga i Kyrie zayebavati. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
TT clutch. Ne da mi se prebacivati s TNTa. Jelde ne bi Spursi trebali poceti dok ovo ne zavrsi?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Cleveland sa ovom odbranom ne moze ocekivati ni dolazak do finala. Dal se onj zajebavali ili ne u odbrani njima svakako fali kako treba rim protector, irving takodjer u odbrani jako los, jest babo u napadu, al dzaba sve.
THE PRIDE OF LONDON
- AshburtonG
- Kontakt:
Moglo se zakuhat pravo da je PG pogodio onu trojku za -2 na skoro minutu do kraja.Nevjerovatno je kako su se Pacerski svaki put vracali iz minusa.Par puta su se odlijepili Cavsi na +18, i cim stane ludi procenat suta( bili su jedno vrijeme iznad 60%) losa odbrana dodje do izrazaja.Jedino je Shumpert odigrao odlicnu odbranu na PGu od kad ga je preuzeo.
Reggie Miller se dira dok gleda Kawhija kako igra.
Ocekujem zaljenje zbog ovih 19 slobodnih, ili je to samo BradiKawhi je napisao/la:MVP 37 poena na 14 suteva.
Ali sudije ubise Memphis, nista im zvali nisu
Kako su sudije pogurali Spurse uhh.
Kawhai je strasan, prestrasan
Kawhai je strasan, prestrasan

THE PRIDE OF LONDON
Mislim da je postavio neki rekord. 19/19 zvuci nestvarno. Svaki faul bio. On pametno koristio bonus.alemsa je napisao/la:Ocekujem zaljenje zbog ovih 19 slobodnih, ili je to samo BradiKawhi je napisao/la:MVP 37 poena na 14 suteva.
Z-Boa su sudije zaklale. Ne znam jel sutao i jedno slobodno, a trebao je 10ak. Doduse, njega cesto tako ubiju sudije. Nesto ga ne vole.
Nije imo je Dirk 24-24, Shaq 39Kawhi je napisao/la:Mislim da je postavio neki rekord. 19/19 zvuci nestvarno. Svaki faul bio. On pametno koristio bonus.alemsa je napisao/la:Ocekujem zaljenje zbog ovih 19 slobodnih, ili je to samo BradiKawhi je napisao/la:MVP 37 poena na 14 suteva.
Z-Boa su sudije zaklale. Ne znam jel sutao i jedno slobodno, a trebao je 10ak. Doduse, njega cesto tako ubiju sudije. Nesto ga ne vole.
Dje svaki bio pa eto zadnji na Gasolu nije bio, ono je jump ball. Na drugoj strani nista zvali nisu, svi pricaju o tome kako je Memphis ubiven doslovno od sudija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.