FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 13 avg 2010, 14:48

Urban je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
Zabio čovjek jedan gol i podijelio 4 asistencije u 23 nastupa(14 ušao sa klupe). :roll:
ma nemoj mu zamjerit on ocigledno misli da kod nas nema protoka informacija i da jos uvijek nema interneta i da smo zatvoreni ko sjeverna koreja pa malo plasira supljee
Tuga golema! Mog'o je slagati i da je bio najboli u Primeri, više bi ga cijenili :P

Zamisli tih pregovora

Messi: "Ja sam ti bio najbolji stranac u Poljskoj"
Sjekač: "Nisam to znao, svaka čast! Vidim ja odmah da si ti neki..."
Messi: "Ma ne znaš ti ko sam ja..."
Sjekač: "Ma vidim ja odmah..."
Messi: "Pošto si tako uporan, odbiću finansijski povoljnije ponude, samo da dođem kod vas!"
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 13 avg 2010, 14:48

muXmania je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
Zabio čovjek jedan gol i podijelio 4 asistencije u 23 nastupa(14 ušao sa klupe). :roll:

Isjeće mu se predsjednik kad sazna da laže.
možda u nekom drugom sportu, vidiš kažu onaj Hilmo bio najbolji odbojkaš Crnogorske lige.
neznam cemu ova zajebancija na racun te izjave koliko ja znam zadnjih par godina je bilo ko dobije kup ide u kup uefa pa valjda se to prebacilo na euro ligu.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 avg 2010, 14:49

Željovac je napisao/la:
Urban je napisao/la:
ma nemoj mu zamjerit on ocigledno misli da kod nas nema protoka informacija i da jos uvijek nema interneta i da smo zatvoreni ko sjeverna koreja pa malo plasira supljee
Tuga golema! Mog'o je slagati i da je bio najboli u Primeri, više bi ga cijenili :P

Zamisli tih pregovora

Messi: "Pošto si tako uporan, odbiću finansijski povoljnije ponude, samo da dođem kod vas!"
tako je i bilo, crnogorski messi zavrsi u njanjajevu
Za zivot cijeli!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 avg 2010, 14:51

Urban Batalion je napisao/la:
muXmania je napisao/la:

Isjeće mu se predsjednik kad sazna da laže.
možda u nekom drugom sportu, vidiš kažu onaj Hilmo bio najbolji odbojkaš Crnogorske lige.
neznam cemu ova zajebancija na racun te izjave koliko ja znam zadnjih par godina je bilo ko dobije kup ide u kup uefa pa valjda se to prebacilo na euro ligu.
jel te dosta vise bgti? ako nemas sta pametno reci, bolje ti je bgmi nemoj nista, ispast ces pametniji u ocima mnogih forumasa ;)
Za zivot cijeli!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 13 avg 2010, 14:53

neznam cemu ova zajebancija na racun te izjave koliko ja znam zadnjih par godina je bilo ko dobije kup ide u kup uefa pa valjda se to prebacilo na euro ligu.[/quote]
jel te dosta vise bgti? ako nemas sta pametno reci, bolje ti je bgmi nemoj nista, ispast ces pametniji u ocima mnogih forumasa ;)[/quote]

Vidi ovaj forum je otvoren za sve.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 avg 2010, 14:54

Urban Batalion je napisao/la:neznam cemu ova zajebancija na racun te izjave koliko ja znam zadnjih par godina je bilo ko dobije kup ide u kup uefa pa valjda se to prebacilo na euro ligu.
jel te dosta vise bgti? ako nemas sta pametno reci, bolje ti je bgmi nemoj nista, ispast ces pametniji u ocima mnogih forumasa ;)[/quote]

Vidi ovaj forum je otvoren za sve.[/quote]
normala, samo prestani valjati gluposti vise molim te
Za zivot cijeli!

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 13 avg 2010, 14:55

Željovac je napisao/la:
Urban je napisao/la:

Zamisli tih pregovora

Samo sto je 'Messi' u pregovorima rekao: "Ja sam ti vrsta igraca slicna Henryu" :mrgreen:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 13 avg 2010, 14:57

@Urban Batalion

Za vašu taktiku, preko kupa da idete u Evropu, sam rekao da izgleda "kao Sušićeva protiv Katara". I mislim da sam dovoljno rek'o. :idea: Vi ste (F.K. Sloboda) sve, samo niste organizovan klub. Znam ja da bi i ti volio da navijaš za klub kao što je naš (a to dokazuje sama činjenica da si na ovoj temi online 24/7) ali ne može.

Osjećaj se pozdravljeno.
U mom svijetu važe moja pravila

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 avg 2010, 14:57

Stojanović zabio 4 gola u zadnje 4 godine.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 13 avg 2010, 15:04

Ova bi tema trebala biti isključivo vezana za Želju i dešavanje oko njega, a to je kako je koji igrač odigrao, kako je bilo na treningu, koga planira Uprava angažovati, a ne koga će angažirati komšije, šta se kod njih događa itd...

Ako nisam upravu neka me neko ispravi.

Danas trening u 17:30
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 13 avg 2010, 15:05

Željovac je napisao/la:Stojanović zabio 4 gola u zadnje 4 godine.
Odavno ti čitam postove i mogu ti reći da si "svakom loncu poklopac". Ti bi sad zbog toga što je on zabio taj broj golova njemu odmah okrenuo leđa!? Ne igraj se Amara Osima, on će vidjeti da li zaslužuje da igra ili ne. Prestani komentarisati ko igra, a ko ne. Ti, ako si istinski navijač Želje, ćeš dolaziti na utakmice i bodriti klub, ko god igrao i gdje god se klub nalazio (mislim na tabelu). Forum treba da služi da se objave novosti vezane za sveti nam klub, da se izanalizira neka utakmica (to je dopušteno) itd. A ti komentari tipa kakav on, ili ironični komentari poput tvog stvarno nisu na mjestu. Nadam se da me razumiješ.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 13 avg 2010, 15:07

Drago mi je samo sto ste toliko opsjednuti Sarajevo, ali ono bas...to je vise postala bolest :) vas kompleks je prerastao u bolest...uzdravlje
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 avg 2010, 15:10

Kani me se, Dino, života ti. Nisam na forumu zbog takvih k'o što si ti. Ima ove djece, pa se sa njima igraj. Ima ovdje i nekih zrelijih s kojima se može razgovarati i izmijeniti informacija. Pišete milione postova i nikad ni u jednom ne napišete ni pola informacije, kao što je ova da je Stojanović statistički zakržljao. I kaže li vam iko išta što zatrpavate temu nebitnim mišljenjima i pokušajima humora?! Ne kaže. Nemoj onda ni ti meni da se obraćaš i da mi ukazuješ na pravi put :roll:

Ima li ko ovdje zreliji od upravljača stranicom da zaustavi ove gluposti?!

Visca el Višća!

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 13 avg 2010, 15:13

Gigant je napisao/la:Drago mi je samo sto ste toliko opsjednuti Sarajevo, ali ono bas...to je vise postala bolest :) vas kompleks je prerastao u bolest...uzdravlje
pa znas sta kada te zanima cirkus zvani sarajevo,onda mi to pratimo jer je to sve jedna dobra komedija.evo najnoviji biser s koseva.nekoliko dana na probi im je brazilac,a da varesanovic i uprava jos uvijek ne znaju kako se lik zove.kaze znamo da je iz gremia.koja ste vi ubleha od kluba.a nije ni cudo ublehaska uprava,zao mi samo mog rodjaka hadzimuratovic adnana,koji je pristao biti dio ove lakrdije.
VOLIM TE ŽELJO

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 13 avg 2010, 15:19

Željovac je napisao/la:Kani me se, Dino, života ti. Nisam na forumu zbog takvih k'o što si ti. Ima ove djece, pa se sa njima igraj. Ima ovdje i nekih zrelijih s kojima se može razgovarati i izmijeniti informacija. Pišete milione postova i nikad ni u jednom ne napišete ni pola informacije, kao što je ova da je Stojanović statistički zakržljao. I kaže li vam iko išta što zatrpavate temu nebitnim mišljenjima i pokušajima humora?! Ne kaže. Nemoj onda ni ti meni da se obraćaš i da mi ukazuješ na pravi put :roll:

Ima li ko ovdje zreliji od upravljača stranicom da zaustavi ove gluposti?!

Ovo me pokušavaš vratiti u mladost!? :mrgreen:
Vidi, ja ne želim da ti ukazujem na pravi put, ja sam ti rekao nešto što iritira i mene i ostale forumaše. Ja sam uvijek ZA da se komentariše igra, situacija u klubu i sl. Ali NISAM ZA da mi govorimo "ovaj veze nema; kakav on" i sl. Mislim na igrače s kojima Osim pregovara. Toliko od mene.

adem
Kontakt:

Post Postao/la adem » 13 avg 2010, 15:20

Zadnjih par stranica svega ima,ali najmanje o Želji :?

Vama bas dosadno...
Željezničar za život cijeli!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 avg 2010, 15:21

Omar Baljić se priključuje Željezničaru
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/om ... i%C4%8Daru
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 avg 2010, 15:31

TheDinoRules je napisao/la:Ali NISAM ZA da mi govorimo "ovaj veze nema; kakav on" i sl. Mislim na igrače s kojima Osim pregovara. Toliko od mene.
Dino, vidim znaš tipkati, pa pretpostavljam da znaš i čitati. Gdje si našao ovo pod navodnicima? Ma nema, ovdje je ZABRANJENO pisati o ŽELJI! Samo daj gluposti! Osvojili ste forum, čestitam! Ima li iko da ukine ovog Bataliona? Ne moram ni objašnjavati zašto.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 avg 2010, 15:38

Na utakmici protiv švicarskog Vila (3:1 za Bohum) Omar Baljić je igrao čitavo drugo poluvrijeme zamijenivši najboljeg igrača ovog tima Slavomira Šestaka.

- Trenirao je i igrao utakmice za Bohum, i Nijemci su se oduševili. Iako je Bazel želio da Omar ide na posudbu, mislim da će potpisati ugovor s Bohumom.

Visok je 1,93 metra, težak 85 kilograma, na treninzima je pokazao da već sada ima kvalitet za prvi tim - govori Mirsad Baljić

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 avg 2010, 15:43

22.07.2009.

VfL Bochum 1848: Luthe – Concha, Maltritz (68. Pfertzel), Yahia (68. Fabian), Bönig (68. Fuchs) – Imhof, Freier (68. Dabrowski), Azaouagh (76. Johansson), Ono (46. Vogt) – Baljic (76. Klimowicz), Dedic (76. Sestak)

RW Ahlen: Lenz (46. Kirschstein) – Döring (70. Kittner), Omodiagbe, Felgenhauer (70. Maul), Busch – Wiemann (46. Book), Mikolajczak (46. Di Gregorio), Moosmayer, Lartey (78. Blacha) – Toborg (46. Reichwein), Bröker (46. Kumbela)

Tore: 0:1 Dedic (44.), 1:1 Reichwein (52.), 1:2 Yahia (60.)

Kurz vor dem Pausentee trat dann unser neues Sturmduo in Erscheinung: Mit der Hacke leitete Gastspieler Omar Baljic das Spielgerät zu Zlatko Dedic weiter, der den Keeper umkurvte und lässig zur Führung vollstreckte (44.).

Ako može neko ovo boldirano da prevede. Izgleda da je Omar ovdje asistirao Dediću petom za prvi gol. Izgleda da bi ovaj momak mogao biti strašno pojačanje. Visočiji i od Džeke. Ovo gore sve je sa zvanične stranice Bochuma.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.