Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ono, prva tekma koja mi je pala na pamet da te demantujem:Epidaurus je napisao/la:Steph, svima nam dobro poznati rukometas, ne dopusta limitiranim napadacima 20+ poena
ili PG konacno dobija zadnji sut, ali naravno masa jer ima 0-15 go-ahead shots u zadnjih 20 sek.tuzlak1987 je napisao/la:Veceras ono utakmica tipa: svi na forumu se nadamo da Indiana dobija, Indiana igra odlicno 3/4, gotovo je uzeti ce pobjedu i prebaciti seriju kuci. I onda ih Cleveland skenja u zadnjih 6 minuta, nakon toga pricamo znalo je se da ce ovako zavrsiti
Ovom svakom puštaju u ligi, al bukvalno svakom. Pa prvi Đejms zna i po tri koraka napraviti pa onda spustiti loptu..rudy91 je napisao/la:https://i.imgflip.com/1nd5xd.gif
Šestom prilicno sam siguran.L-Train je napisao/la:Westbrooku je malo falilo da postane prvi igrac koji je preveo lopttu preko pola a da je ni jednom nije spustio na pod,sucima je valjda na sedmom koraku Wessa bilo preofirno da nista ne sviraju
oš reći da harden to ne zna napravitiSarmelino je napisao/la:Šestom prilicno sam siguran.L-Train je napisao/la:Westbrooku je malo falilo da postane prvi igrac koji je preveo lopttu preko pola a da je ni jednom nije spustio na pod,sucima je valjda na sedmom koraku Wessa bilo preofirno da nista ne sviraju
Jos jedna odlika pravog MVPa
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.