Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2017, 22:20
@Babatunde
Prvo ne zna se ko je vlasnik Mušija ili Šemso jer je 50-50. Ko kome muda zakreće ne znam pošto prvi igra PL a vi drugu. Ako nije bagerista onda vozi traktor meni izgleda tako kao da vozi šta ćeš.
Malo pročitaj postove od prije moje tu na vašoj temi, ali brato počeli ste sr.at po glavi svima. I smoriste pričom vi jedini pošteni, pa vi bi svrs.avali da se borite za ulazak u PL kakvim god načinom. Ne provociram ja samo kažem činjenice prvi put kad vam ne bude godilo prestat ce gradski maniri i to iza ograde itd... Pustite se šuplje lafine uživajte i pustite druge na miru to su maniri. Ali razumljivo teško je biti navijač Veleža u drugoj ligi ne zaslužuje to Velež. Golem je Velež da se ovoliko ložite na Simin Han. Toliko ste se naložili kao da dolazi Barca u Mostar jbt, trebat će vam na ulazu po 2 aspirina za gledaoce 40+, 1 plavix za 50+, a za 60+ ovo dvoje plus nitroglicerin. Opustite se bola dobićete ostat ćete u ligi. Pijte kafu u čaršiji relaksirajte se i uživajte. Šta ste se uhvatili drugih posebno Pastrmka i Babatunde. Relax lijepo je u Mostaru vazda bilo
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...