RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 apr 2017, 10:35

hercegovina je napisao/la:ljudi iz cijele hercegovine navijaju za velez a ne samo ti i ta tvoja raja gdje vas ima ukupno 14, da se vi ista pitate sljedece sezone bi se velez takmicio u 2.ligi federacije. a sto se tice uprave tu je od podvelezaca i husnic pa je to 4/8 a znamo ko donosi pare u klub. hasic(bosnalijek) mrtvi dubravac sto je sa tvoje tacke gledista isto. rahimic i basic isto. znaci od ove tvoje raje koja ne zna covjeku odgovorit na pitanje o botinu tu su tek neki ljudi iz administracije. zato nemoj stvarati pogresnu sliku o velezu posjetiocima sa strane koji dodju da se informisu na ovaj forum. a mi iz mostara ionako znamo kako stvari stoje.
Valjalo bi da sa razumjevanjem procitas moje postove i ne etiketiras me kao nekog mazohistu prema svakome ko nije iz Mostara. Sto se tice nas 14 cuj nas 14 :) de brato okani se te price. Ne moze 14 ljudi kupit autobus ili semafor. Ima nas gomila razasuta po svijetu a najvise u Mostaru. Velez je najvece uspjehe postigao sa mostarcem Josipom Jolom Musom i nemam nista protiv ljudi sa strane ali nemoj mi te neke price jer si sentimentalno uvrijeđen. Ono nisam za te rasprave ko je odakle i koliko je ko ucinio mada nikoga ne moze srce zabolit za Velezom kao pravog mostarca. Zaobiđi me svega ti sa tim glupim upisima.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 apr 2017, 11:18

hercegovina je napisao/la:ljudi iz cijele hercegovine navijaju za velez a ne samo ti i ta tvoja raja gdje vas ima ukupno 14, da se vi ista pitate sljedece sezone bi se velez takmicio u 2.ligi federacije. a sto se tice uprave tu je od podvelezaca i husnic pa je to 4/8 a znamo ko donosi pare u klub. hasic(bosnalijek) mrtvi dubravac sto je sa tvoje tacke gledista isto. rahimic i basic isto. znaci od ove tvoje raje koja ne zna covjeku odgovorit na pitanje o botinu tu su tek neki ljudi iz administracije. zato nemoj stvarati pogresnu sliku o velezu posjetiocima sa strane koji dodju da se informisu na ovaj forum. a mi iz mostara ionako znamo kako stvari stoje.
Ti nisi odgovorio covjeku na pitanje iz dobre namjere vec da bi svoje skrivene namjere provukao kroz to i stavio etiketu Veležu.Ne pada mi na pamet s tobom se prepirat kad je 90% navijaca tvog kluba navijalo za moj do rata a poslije rata vam mozak oprali i vratili se sahari.VELEŽ JE OPSTAO,VELEŽ NECE NESTAT !
#musvdg

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 17 apr 2017, 11:37

hercegovina je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
ASD je napisao/la:Pozdrav drugovi, moze li mi neko nesto rec o klubu Botin, takmicio se u drugoj ligi poslije rata.

Da li je klub postojao prije rata, koliko je trajao, ko ga je pokrenuo i tako nesto.
Ma to je sa podvelezja klub. Tesko ce ti neko od nase raje dat odgovore na to pitanje. Sjecam se samo da su igrali nesto poslje rata ali sta je s njima pojma nemam. Da si pitao za mostarske klubove Lokomotivu ili Radobolju mogli bi ti odgovorit. Radobolja i Fadil :) Voza se Fadil kroz grad i govori Tupiju hajde Pehilj upadaj u auto fali nam jos samo jedan :urnebes: :urnebes:
botin je klub koji je formiran u mostaru odmah poslije rata a bio je klub podvelezaca posto je botin najveci vrh veleza. trajao je kratko jer nije imao nekog smisla jer ljudi iz podvelezja sada zive u mostaru. uvijek su navijali za velez, djeca im igraju u velezu a i vecinom cine novu upravu veleza. najveci sponzoru veleza su firme u vlasnistvu podvelezaca.
:clap: :clap: :clap: :clap:
HNK Branitelj Mostar 1992

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 17 apr 2017, 12:25

Hercegovina, debilu, sve govori kakav si čovjek kad gledaš odakle je ko, dokaz tvoje mentalne retardacije. Nije ti lako, jbg. Tana mostarac, pa šta uradi, čovjek nas sa svojim potezima umalo ugasi.
Malo gledaj kakav je ko čovjek, a ne odakle je, šta radi... :kafa:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 17 apr 2017, 13:06

Šta je ušlje,uzjebali ste se jer nismo nestali?Uzjebali ste se jer ćemo za 2 god imati najljepši stadion u državi,što nam je posjeta veća već u nekih što se bore za evropu i titulu.E pa možete samo da ga dudlate što nas više mrzite mi smo sve jači!VELEŽ DO GROBA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 apr 2017, 13:13

Pustite ove sto peckaju i provociraju to su potpuno nebitni ljudi.
Ljudi iz UO Veleža da su iz Zimbabvea ja bi im dao podrsku zbog stvari koje su do sada uradjene, najbitnija stvar je da su ljudi prepoznali taj rad i pozitivnu pricu oko Veleža dovoljno govori posjeta na stadionu iako nemamo toliko zapazene rezultate.
Posjeta kojom bi pozavidjeli i klubovi iz Premier Lige, a sta li ce tek biti kad dodju rezultati i borba za PLBIH i zapazeni rezultati u njoj sto je realno za ocekivati u buducnosti. :thumbup:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 17 apr 2017, 13:50

1922VFC1981 je napisao/la:
Ti nisi odgovorio covjeku na pitanje iz dobre namjere vec da bi svoje skrivene namjere provukao kroz to i stavio etiketu Veležu.Ne pada mi na pamet s tobom se prepirat kad je 90% navijaca tvog kluba navijalo za moj do rata a poslije rata vam mozak oprali i vratili se sahari.VELEŽ JE OPSTAO,VELEŽ NECE NESTAT !
ja inace kao gradjanin mostara navijam za velez i odgovorio sam covjeku na pitanje i nisam napisao nista sto je pogresno. treba istinu govoriti iako je evo branitelj odusevljen mojim odgovorom. velez je spao na niske grane oslanjajuci se na neka prosla i davno svrsena vremena i sisteme. sad ga je preuzela mostarska sda i gledamo rezultate. sve druge price su ozivljavanje mrtvog konja

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 apr 2017, 15:01

Nebitno prica ti je daleko od one normalne,tj. godi usima fasista a normalnim ljudima ne godi
#musvdg

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 apr 2017, 17:55

Drama cestitka Ibri za rođendan od ekipe. Raduje zajednistvo pred vaznu tekmu i finiš sezone. Ono fina gesta pravo a sada marš na trening :) usput Ibro nek je sretan. Forza
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2017, 18:53

Nadam se da opstanak nece doci u pitanje ove godine, a dogodine u PL aBd, sretno u subotu :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 apr 2017, 18:59

pinoglavi je napisao/la:Nadam se da opstanak nece doci u pitanje ove godine, a dogodine u PL aBd, sretno u subotu :salut:
Hvala brato nebi trebao imamo ok raspored. Ziv i zdrav bio :salut:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2017, 19:44

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pravo vazna pobjeda danas nakon kiksa u Banovicima. Orasje dva puta opucalo po golu i to drugi dali iz nase greske. Drugo poluvrijeme se nisu vidjeli. Uz nasa 4 komada gomila neiskoristenih sansi i jedan mladi rastrcan Velez sa mnogo motiva. To se trazi od vas rođeni. Sa ovakvim pristupom svakoj ekipi u ovoj ligi mozemo uvalit tricu. Posebno bi izdvojio Mujezinovica Rodriga i Brandao-a. Rodrigo pogotovo. Koja lucidnost i borba. Tako je brato nas brazilski :tokralju: Brandao isto :tokralju:
Nista idemo dalje iz utakmice u utakmicu. Sljedeca Simin Han gdje uz ovakvu igru i zalaganje ne sumnjam u tri boda.

Tribine isto popunjene drama. Oko 2500 đavola i mislim poslje Zeljo -Sarajevo najposjecenija tekma. Ako uzmemo one tekme protiv Travnika,Bratstva i Rudara gdje je bilo vise od 3000 dobijamo prosjek oko te cifre sto je vise od 70% premijerligasa a borba za opstanak u nekoj federalnoj ligi. Bit ce to jos bolje od iduce sezone

Usput da pozdravim ubacenog elementa koji je bacio limenku u teren i jedva ostao ziv kad se citava tribina digla da mu se krvi napije. Ne'š više nikad uc na stadion :urnebes: :urnebes: . Nema toga više brato. Velež ispred ludila. To je ljubav. Izvan stadiona idemo zajedno na tenkove ali na stadionu samo do ograde. Nismo papci nego gradski manir
Držat će vas to dok ne bude 2:0 za goste, a još ubjeđeni da vas sudije kradu. Tu će prestati maniri
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 apr 2017, 20:12

@ sviunapad1010

Dzaba placene sudije i sve u subotu ce ekipa kamiondzije Husica fasovat porciju. :wave:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2017, 21:10

ANTIFA ! je napisao/la:@ sviunapad1010

Dzaba placene sudije i sve u subotu ce ekipa kamiondzije Husica fasovat porciju. :wave:
Pravo ću se nasekirati ako fasuju, ne znam kako ću spavati 15 dana ako fasuju :facepalm:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 apr 2017, 21:32

sviunapad1010 je napisao/la:

Pravo ću se nasekirati ako fasuju, ne znam kako ću spavati 15 dana ako fasuju :facepalm:

Pa sta onda trazis ovdje i provociras ? :lol:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2017, 22:20

@Babatunde
Prvo ne zna se ko je vlasnik Mušija ili Šemso jer je 50-50. Ko kome muda zakreće ne znam pošto prvi igra PL a vi drugu. Ako nije bagerista onda vozi traktor meni izgleda tako kao da vozi šta ćeš.
Malo pročitaj postove od prije moje tu na vašoj temi, ali brato počeli ste sr.at po glavi svima. I smoriste pričom vi jedini pošteni, pa vi bi svrs.avali da se borite za ulazak u PL kakvim god načinom. Ne provociram ja samo kažem činjenice prvi put kad vam ne bude godilo prestat ce gradski maniri i to iza ograde itd... Pustite se šuplje lafine uživajte i pustite druge na miru to su maniri. Ali razumljivo teško je biti navijač Veleža u drugoj ligi ne zaslužuje to Velež. Golem je Velež da se ovoliko ložite na Simin Han. Toliko ste se naložili kao da dolazi Barca u Mostar jbt, trebat će vam na ulazu po 2 aspirina za gledaoce 40+, 1 plavix za 50+, a za 60+ ovo dvoje plus nitroglicerin. Opustite se bola dobićete ostat ćete u ligi. Pijte kafu u čaršiji relaksirajte se i uživajte. Šta ste se uhvatili drugih posebno Pastrmka i Babatunde. Relax lijepo je u Mostaru vazda bilo

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2017, 22:23

ANTIFA ! je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:

Pa sta onda trazis ovdje i provociras ? :lol:
Zato što ste počeli da serete svima po glavi. I smoriste mi pošteni pušimo foru svi drugi lopovi. Plus ste se nafurali na Simin Han kao da Barca dolazi ko vas ne bi malo mezetio ništa strašno izdržali ste vi i gore.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 apr 2017, 23:34

Sisaj ku.rac,dosadan si i ti simin han i sloboda i tuzla
#musvdg

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 18 apr 2017, 00:01

sviunapad1010 je napisao/la:@Babatunde
Prvo ne zna se ko je vlasnik Mušija ili Šemso jer je 50-50. Ko kome muda zakreće ne znam pošto prvi igra PL a vi drugu. Ako nije bagerista onda vozi traktor meni izgleda tako kao da vozi šta ćeš.
Malo pročitaj postove od prije moje tu na vašoj temi, ali brato počeli ste sr.at po glavi svima. I smoriste pričom vi jedini pošteni, pa vi bi svrs.avali da se borite za ulazak u PL kakvim god načinom. Ne provociram ja samo kažem činjenice prvi put kad vam ne bude godilo prestat ce gradski maniri i to iza ograde itd... Pustite se šuplje lafine uživajte i pustite druge na miru to su maniri. Ali razumljivo teško je biti navijač Veleža u drugoj ligi ne zaslužuje to Velež. Golem je Velež da se ovoliko ložite na Simin Han. Toliko ste se naložili kao da dolazi Barca u Mostar jbt, trebat će vam na ulazu po 2 aspirina za gledaoce 40+, 1 plavix za 50+, a za 60+ ovo dvoje plus nitroglicerin. Opustite se bola dobićete ostat ćete u ligi. Pijte kafu u čaršiji relaksirajte se i uživajte. Šta ste se uhvatili drugih posebno Pastrmka i Babatunde. Relax lijepo je u Mostaru vazda bilo
Ma popusti me s tim glupostima, lafo izgleda ko bagerista, vozi traktor i druge gluposti, Evo ti meni bacaš na debila, ali neću da te etiketiram tako jer te ne znam. Tako b i ti trebao, i za kog ti navijaš, koji si faktor ovdje???
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 apr 2017, 00:14

Svako sa divljenjem pozdravlja predsjednika jednog kluba koji je posten,koji nije bahat,koji ima godisnji promet preko 200 miliona i koji u 8 ujutro zasuce rukave i radi sa obicnim radnicima. Cuj bagerista :lol: pa Tana je dolazio u prostorije kluba sa 700 € garderobe na sebi pa nas zavali. Semsudin Hasic je dinga,usudit cu se reci rang Jole Muse samo sto je ovaj bivsi pilot i oficir i zeli da je sve po ps-u i nema zayebancije dok se cilj ne ostvari. Onda moze sve. Postenje i ljudskost su najbitniji i ono po cemu ce se neko pamtiti. El prezidente to jeste i zato nas je 3000 u prosjeku,zato clanske samo rastu i zato cemo svi zajedno vratiti Velez gdje pripada i biti u vrhu mnogo dugo. Tuzno je gledati ove upise bagerista traktorista. Ono svugdje se u svijetu dive takvim ljudima samo ovih par cobana misle da je to za ismijavanje a nemaju za germe
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.