2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
Ne znam cemu ovakvi hvalospjeci na racun GSW, a 2 igraca ih drzali u egalu do zadnje cetvrtine.
Kako budu išle utakmice vidjet ćeš zbog čega se hvale. Svaku ekipu do finala će isprašiti i onda ćemo za finale vidjeti kako i šta jer je ipak drukčije igrati veliko finale za razliku od ovih drugih utakmica u PO.andro234 je napisao/la:Ne znam cemu ovakvi hvalospjeci na racun GSW, a 2 igraca ih drzali u egalu do zadnje cetvrtine.

al' s kojom lakocom Durant nakuca 30 poena u ovim Dubsima 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs
Nije Juka Shaq, nije ni blizu toliko dominantan ali Juka njima daje neku drugu dimenziju u igri. Usporedi igre Crabbea, Harklessa, Aminua i Vonleha kad je Juka tu i kad ga nema. Čak i Lillard i CJ imaju mnogo bolje postotke i bili su ekipa sa najboljim omjerom u martu, nije to slučajno. Jednostavno njegovi blokovi otvaraju prostor Dejmu i CJu, a one luckasti pasovi ka Harklessu koji lagano zakuca itd... Vonleh igra svoju poziciju, i kad ima Juku u odbrani i isti izgleda kao Garnett. Previše je to faktora koji su prisutni i koji ih čine boljim kad je Juka tu.Epidaurus je napisao/la:Ispade sad Juka Shaq pa on odjednom moze bit prevaga da Dray ne igra ovakvu odbranu. Svakako da ce Juka pomoc da izvuku bar jednu pobjedu (mislim da s njim zavrsava 4-1 za GSW, bez njega je metla) al tesko da je on taj igrac koji ce napravit probleme smallballu GSWa. Green je imao vrhunske defanzivne sekvence na Cousinsu koji je miljama bolji ofanzivac od Juke, a da nema protiv Nurkica. Najgore po Portland od svega je to sto su oni odigrali partiju na gornjoj granici svojih mogucnosti dok je GSW imao samo par minuta onog svog ludila i tu su bez problema slomili tekmu.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs
Pa i ne kazem da Portland ne bi znacajno profitirao s njim u ovoj seriji al su mi smijesne ove tvrdnje da se Green ne bi mogao ovako izivljavat u odbrani da je Juka na parketu kad je covjek pokazao u toku sezone da je u stanju napadacki mnogo kvalitetnije igrace od Juke trenutno strpat u dzep i jos pomagat na sve strane. Svakako da ce profitirati Dame i CJ od njegovih blokova najvise al GSW je i dalje drasticno kvalitetnija ekipa koja ih je sinoc fakticki rutinirala sa par minuta kosarke u visoj brzini uprkos fenomenalnom izdanju CJa i Damea te relativno prosjecnoj utakmici Stepha i tankoj utakmici Thompsona.Tracy3McGrady je napisao/la:Nije Juka Shaq, nije ni blizu toliko dominantan ali Juka njima daje neku drugu dimenziju u igri. Usporedi igre Crabbea, Harklessa, Aminua i Vonleha kad je Juka tu i kad ga nema. Čak i Lillard i CJ imaju mnogo bolje postotke i bili su ekipa sa najboljim omjerom u martu, nije to slučajno. Jednostavno njegovi blokovi otvaraju prostor Dejmu i CJu, a one luckasti pasovi ka Harklessu koji lagano zakuca itd... Vonleh igra svoju poziciju, i kad ima Juku u odbrani i isti izgleda kao Garnett. Previše je to faktora koji su prisutni i koji ih čine boljim kad je Juka tu.Epidaurus je napisao/la:Ispade sad Juka Shaq pa on odjednom moze bit prevaga da Dray ne igra ovakvu odbranu. Svakako da ce Juka pomoc da izvuku bar jednu pobjedu (mislim da s njim zavrsava 4-1 za GSW, bez njega je metla) al tesko da je on taj igrac koji ce napravit probleme smallballu GSWa. Green je imao vrhunske defanzivne sekvence na Cousinsu koji je miljama bolji ofanzivac od Juke, a da nema protiv Nurkica. Najgore po Portland od svega je to sto su oni odigrali partiju na gornjoj granici svojih mogucnosti dok je GSW imao samo par minuta onog svog ludila i tu su bez problema slomili tekmu.
Penny Hardaway #1
Mislim da je profi sport previše surov i nehuman. Ne dao bog nikome ali mene niko ne bi istjerao na teren.. Mislim da ću napisati kolumnu na ovu temurio_Ferdy88 je napisao/la:Nije da nisam rekao da će Boston u prvoj rundi izletiti, IT je trebao ići kući da bude sa svojima, jbš košarku.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma odigro je sinoc Gary Payton odbranu, nadigro je WB doslovno, ali napravit ce i Wb adjustment. Ono sto je Draymobd za Gsw u smislu srca, energije to je za Rakete PatScof1eld je napisao/la:Koliko Houstonu lezi Oklahoma, a Beverley standardno nocna mora za PG-ove, svakog moze zakljucati osim naravno u iducoj seriji kad igra protiv najboljeg ikad
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nema šanse da odluka da zaigra sinoć nije bila 100% Thomasova.DANTES je napisao/la:Mislim da je profi sport previše surov i nehuman. Ne dao bog nikome ali mene niko ne bi istjerao na teren.. Mislim da ću napisati kolumnu na ovu temurio_Ferdy88 je napisao/la:Nije da nisam rekao da će Boston u prvoj rundi izletiti, IT je trebao ići kući da bude sa svojima, jbš košarku.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Raptorsi imaju neku posebnu vrstu luzerskog mentaliteta kada se igrač koji je prije njih proveo pet godina u Phoenixu ibreti njihovom pristupu u prvoj playoff tekmi.
ali to se očekuje od profi igrača danasDonnie Darko je napisao/la:Nema šanse da odluka da zaigra sinoć nije bila 100% Thomasova.DANTES je napisao/la:Mislim da je profi sport previše surov i nehuman. Ne dao bog nikome ali mene niko ne bi istjerao na teren.. Mislim da ću napisati kolumnu na ovu temurio_Ferdy88 je napisao/la:Nije da nisam rekao da će Boston u prvoj rundi izletiti, IT je trebao ići kući da bude sa svojima, jbš košarku.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Itekako, pa nije niko lud jebte sestra mu je poginula, normalno da nea sile da bi ga natjerala da igra ako on to nije htio, niti bi ga neko tjerao. Ako dzenaza bude na dan tekme vjerovatno nece igrat.Donnie Darko je napisao/la:Nema šanse da odluka da zaigra sinoć nije bila 100% Thomasova.DANTES je napisao/la:Mislim da je profi sport previše surov i nehuman. Ne dao bog nikome ali mene niko ne bi istjerao na teren.. Mislim da ću napisati kolumnu na ovu temurio_Ferdy88 je napisao/la:Nije da nisam rekao da će Boston u prvoj rundi izletiti, IT je trebao ići kući da bude sa svojima, jbš košarku.
Green je toliko brutalno odigrao da su se dvije super partije totalno zaboravile:
Durent - 32 poena (12-20 FG), 10 skokova.
Kari - 29 poena, 5 skokova, 4 asistencije
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Čitav jedan Stephov playoff sa takvim i boljim statistikama je zaboravljen, tako da ovdje ne vidim ništa čudno.Besic je napisao/la:Green je toliko brutalno odigrao da su se dvije super partije totalno zaboravile:
Neki kažu sam Green pobijedio Portland. Zapravo je trebalo puno više od njega da se pobjede 2 i pol igrača sinoćDonnie Darko je napisao/la:Čitav jedan Stephov playoff sa takvim i boljim statistikama je zaboravljen, tako da ovdje ne vidim ništa čudno.Besic je napisao/la:Green je toliko brutalno odigrao da su se dvije super partije totalno zaboravile:

Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 17 apr 2017, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ima li Durant svoj PO mode?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besic je napisao/la:Ima li Durant svoj PO mode?
miki_92 je napisao/la:
Mislil sam da je LeBron privatizovao taj PO mode

tek u WCFBesic je napisao/la: Mislil sam da je LeBron privatizovao taj PO mode

I to, ako se Spursi nađu tamo. 

Čuj dženaza, nisam znao da je IT4 musliman!?alemsa je napisao/la:Itekako, pa nije niko lud jebte sestra mu je poginula, normalno da nea sile da bi ga natjerala da igra ako on to nije htio, niti bi ga neko tjerao. Ako dzenaza bude na dan tekme vjerovatno nece igrat.Donnie Darko je napisao/la:Nema šanse da odluka da zaigra sinoć nije bila 100% Thomasova.DANTES je napisao/la: Mislim da je profi sport previše surov i nehuman. Ne dao bog nikome ali mene niko ne bi istjerao na teren.. Mislim da ću napisati kolumnu na ovu temu

A vala što ne mogu medije koji ovo njegovo igranje utakmice u ovakvom trenutku hvale. Čovjek je pokazao da mu je važniji "posao" nego familija. I što je najgore, ekipa mu opet izgubila. Bezveze.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.