Sabinho je napisao/la:Ma hajte molim vas

Te sam konje ja keca igrao. No medjutim Kolumbijce petroleru kako sam live igrao i haman mi ona opcija bila ukljucena sve promjene kvoti da preuzme i izgleda Hulia bas tad povela i prihvati 12.5 kvotu keca. Tako da mi ukupna kvota sa 10ak na 63 skoci. I izbaci me prvo to poslije Boca da ce drugi go dati. Oni primise. Kostarika, Barbados, Salvador i jos neki to su najsumnjivije lige, mora se shvatit da je to sirotinja nema tam ni kuceta ni maceta moraju ljudi napraviti ovako nesto. Latinosima ja halalim to kad rade, meni se povraca kad engleska aristokracija to radi redovno haman i onda to podvedu tobejarabi pod "fudbal" i pod kategoriju "sve je moguce", a imaju sve sto im treba i rade samo radi pohlepe.
@Sabinho i moderatori, yeba me Tapatalk s telefona, krene se samo otvarat i po displayu lupat i postira 6 puta, ovaj predzadnji uredjeni je ono sto sam mislio reci, ove ostale ne mogu ni pobrisati lol, kakva je ovo glupost svasta!
Evo stavio sam po tackicu pa brisite, jer ne mogu ih haman ni obrisat, imam 2 telefona jedan sa mreze koristi net drugi za WIFI samo i kad mi baterija rikne, jer vazda se kladim i drkam usput!
A znalo se desavat da oba ispraznim, a oba ulupo display, jednog sam zalijepio od zid kad me NBA syebo. Radi on al treba mu da se dohafiza nekad!

I samo mi u pola pisanja krenu haman ponavljat onaj proces ukrug i ispade ovako neuredno. Nisam kriv!
Uzecu uskoro neki Iphone ili Samsung, yebo kineze pa i ove Huaweie najbolje!