Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

collector
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la collector » 17 apr 2017, 10:42

Ima li gdje snimak tekme da se pogleda ili skine, nisam bio u mogucnosti gledati istu ?
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 17 apr 2017, 11:03

Nitro je napisao/la:Razbucat ćemo Chelsea ako:
-ne pogodimo prečku
-ne pogodimo stativu
-ne fulimo 17 zicera
-ne dobijemo crveni karton
:kafa:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

JustMe
Kontakt:

Post Postao/la JustMe » 17 apr 2017, 12:00

Molim tajgera i slicne da ne pisu na ovoj temi. **** drkas vec 3 godine i iste komentare pises. Ako ne mozes odrasti, onda nemoj zagadjivati prostor koji svi citamo. Sreca juce nisam mogao pristupiti profilu, dobio bih dzabe ban radi tebe.

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 17 apr 2017, 12:12

Nisam očekivao da cemo dobiti s onom smiješnom postavom ali eto čestitke mourinhu da je pokazao da nije zahrđao jos uvijek
Zabrinjava me to da cemo morati u ostatku sezone u prvih 11 gledati i dalje krila young lingard te darmiana i fellu
Radije volim vidjeti jedan prodor u punoj brzini martiala gdje prođe 3 igraca nego cijelu utakmicu younga i lingarda kako trče kao muhe bez glave
Onaj young je imao jucer tri udaraca koji su završili na cesti i vjerojatno pogodili koju pticu
Herreri svaka čast napokon je i gol zabio i odigrao perfektnu utakmicu u obrani i napadu, trebamo sto prije dovesti veznjaka koji ce igrati pored herrere i pogbe, volio bih da dovedemo jednog od ovih: kokea, saula weigla naingollana a ne da moramo gledati čupavog da odigra jednu dobru partiju od 40 odigranih

Sent from my iPhone using Tapatalk

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 apr 2017, 12:18

Radije bi gledao Martiala koji nije prosao igraca citavu sezonu,ne kontam,ni sjena igraca od prosle godine,firmu nece uhvatit 6 kola prije kraja,on ima u glavi priblem kao i Shaw.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 17 apr 2017, 12:21

Format je napisao/la:Radije bi gledao Martiala koji nije prosao igraca citavu sezonu,ne kontam,ni sjena igraca od prosle godine,firmu nece uhvatit 6 kola prije kraja,on ima u glavi priblem kao i Shaw.

Martial ima vec sada poteze i dribling kakvih lingard i young nisu i nece nikad imati, treba martiala forsirati i imat cemo igrača koji moze lagano bit najbolji igrač naše ekipe kao sto je bio i prošle godine
Fergi da njje trpio Rooneya i Ronalda s 19 g oni nebi ni blizu ostvarili takve velike karijere ali eto postoje treneri koji znaju s mladim igračima i oni koji ne znaju ili ne zele čekati da mladi igraci sazriju

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 17 apr 2017, 12:29

:lol:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 apr 2017, 12:39

reddevil96 je napisao/la:
Format je napisao/la:Radije bi gledao Martiala koji nije prosao igraca citavu sezonu,ne kontam,ni sjena igraca od prosle godine,firmu nece uhvatit 6 kola prije kraja,on ima u glavi priblem kao i Shaw.

Martial ima vec sada poteze i dribling kakvih lingard i young nisu i nece nikad imati, treba martiala forsirati i imat cemo igrača koji moze lagano bit najbolji igrač naše ekipe kao sto je bio i prošle godine
Fergi da njje trpio Rooneya i Ronalda s 19 g oni nebi ni blizu ostvarili takve velike karijere ali eto postoje treneri koji znaju s mladim igračima i oni koji ne znaju ili ne zele čekati da mladi igraci sazriju

Ti gledas fudbal drugacije od mene onda. Ja ne kazem da Martial nije bolji od Younga,Lingarda itd al da su ova dvojica juce pokidala to je fakat .

Ne mozes trpit Martiala a gori ti pod nogama isto kao i sa Shawom,juce su igrali najapremniji i zato i pobjeda dodje.

A bojim se da ce Mou Martiala prodati jer se ne razvija bas najbolje,ukoliko jos dodje Griezman bit ce sve to slozit.

Zeljeznicar! 1921 !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 apr 2017, 12:45

Griezman I Martial ne iskljucuju jedan drugog uopste. Krilo I napadac, komotno mogu igrati zajedno. A Martialu treba potpora na lijevoj strani, sta covjek da uradi sa Blindom I Darmianom? Nista! Tesko se I nosi sa pritiskon sto ce proci sasvim sigurno, vjerujem da moze sljedece sezone pokazati formu iz prosle kada je bio jedan od najboljih igraca lige, takav potencijal MORAS trpiti.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 17 apr 2017, 12:50

Trebalo bi se naći minuta za Mikija, Carricka, Martiala i Shawa u naredne dvije utakmice, jer nema potrebe potezati za istim kadrom niti ponavljati jučerašnji pristup. Jučer se igralo protiv najbolje ekipe lige, u narednim utakmicama se United mora nametnuti i kreirati.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 17 apr 2017, 13:23

Feldmarschall je napisao/la:Trebalo bi se naći minuta za Mikija, Carricka, Martiala i Shawa u naredne dvije utakmice, jer nema potrebe potezati za istim kadrom niti ponavljati jučerašnji pristup. Jučer se igralo protiv najbolje ekipe lige, u narednim utakmicama se United mora nametnuti i kreirati.
Kakav je Pogba jučer bio? :think:

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 17 apr 2017, 13:30

Nema se šta prigovoriti ekipi na čelu s trenerom za jučerašnju predstavu. :ljepota:

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 17 apr 2017, 13:32

:salut:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 17 apr 2017, 13:33

bez obzira kako sezona zavrsi jucer je pokazao da je pravi covjek za posao
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 17 apr 2017, 16:09

Zadnji put kada je neka ekipa imala jako dug niz nepobjedivosti, bio je, naravno, Manchester United u sezoni 2010/11. Sada smo na 22 tekme, a te sezone smo osvojili titulu sa 9 bodova prednosti...
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 17 apr 2017, 16:34

JustMe je napisao/la:Molim tajgera i slicne da ne pisu na ovoj temi. **** drkas vec 3 godine i iste komentare pises. Ako ne mozes odrasti, onda nemoj zagadjivati prostor koji svi citamo. Sreca juce nisam mogao pristupiti profilu, dobio bih dzabe ban radi tebe.
Ma ko si ti,demokratska država braco to naredjuj u svojoj kući ako i to možeš

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 17 apr 2017, 19:50

Odje se sad postavlja pitanje dal je Jozu pregazilo vreme il ne?

Jer ipak, ak je to slucaj treba polizat masu sranja pa tek onda stat u red da se nesto napise na svetoj temi.

Budimo dosljedni nekoj liniji jer necemo iz kola u kolo bljuvat pa lizat.

Msm ono, nemos meni biti strucnjak, maglu prodaji nedje drugo. :kafa:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 17 apr 2017, 20:35

Asteriks je napisao/la:...
Patroliranje svetom temom ti vrlo rado prepuštam, nemam apsolutno nikakve aspiracije uzeti ti tu čast i time dodatno udariti na ogromni balon od ega koji te zaslijepio. Vidim da i moje povremene upise jako teško trpiš. Ja ostajem pri svemu što sam rekao, vrijeme će pokazati jesam li u pravu ili ne. Za razliku od tebe imam dovoljno hrabrosti i poniznosti polizati svoje sranje onda kada se uvjerim da sam pogriješio.I rado ću to uraditi jer za razliku od tebe ne moram biti uvijek u pravu. Za razliku od tebe ne trebam nikakvo priznanje niti se imam namjeru proglasiti profesorom koji školuje djecu po forumu. Ja nisam stručnjak, ja sam ovdje da učim od onih koji znaju više i razmjenjujem mišljenje o viđenom, pročitanom i već naučenom. A takvih ima puno. Razumijem da sam ti trn u oku, ne bi me već treći put od jučer prozivao da nije tako. Niko nije toliko opsjednut sam po sebi s nekim sa strane, pogotovo ne na forumu. Ako ćeš već to raditi uradi kao muško, a ne kao zadnja pič.ketina. Ovako vidiš, jer ja ne bježim i ne skrivam se. Pogotovo ne od nekog forumskog kompleksaša koji prodaje pamet, a redovno u svakoj forumskoj raspravi biva zapišan i napunjen kao kur.ton. Idi povadi kakve nebitne statistike kojoj kontekst ni sa kompasom ne možeš naći i na ovo nalijepi onaj kotrljajući smajli, jer to je sve za šta ćeš ikad biti sposoban. Čestitam, prvi put otkad sam na forumu neko me uspio isprovocirati. Vjerujem da ne možeš svakoga poštovati i truditi se izvući najbolje iz njih ma koliko se trudio. Lijep pozdrav Asterikse i od*ebi u skokovima. Prevršio si svaku mjeru.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 17 apr 2017, 20:49

Tak je, samo otvoreno mojne zavrzlama. :lol:

Mislio sam da mogu prihvatiti pepoljupce al sam se grdno prevario.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 apr 2017, 20:51

Ohladite malo s prozivanjem, bez potrebe sve ovo realno. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.