Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Unknown3
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Unknown3 » 16 apr 2017, 19:06

Šteta je što ekipa koja ovako neutralizaira sve kvalitete budućeg prvaka, teško može završiti u TOP4 do kraja sezone ... a sve zbog nekonstantnosti i neobjašnjive količine remija u utakmicama u kojima se stvori dovoljan broj prilika za pobjedu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 apr 2017, 19:09

I dajte Anderu tu kapitensku više, ako je neko zaslužio onda je to on, čovjek gine svaku tekmu, danas MOTM, strpao Edena u džep :tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 16 apr 2017, 19:17

Poligon10 je napisao/la:Majke mi, ako dobijemo s ovom trojicom naprijed, Mourinhova slika mi ide u novčanik. Znači izbacit ću starog, a on ide s ličnom zajedno.

:tokralju:

Edit: Lik je ostavio Zlatana na klupi, eto ne znam Boga mi. :tokralju:
:)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 apr 2017, 19:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:I dajte Anderu tu kapitensku više, ako je neko zaslužio onda je to on, čovjek gine svaku tekmu, danas MOTM, strpao Edena u džep :tokralju:
:thumbup:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

jasmeeN
Kontakt:

Post Postao/la jasmeeN » 16 apr 2017, 19:21

Ander je jedan LAV! :salut: :salut: :salut:

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 16 apr 2017, 19:24

Al sta kaze onaj strucnjak - Jozun sistematski unistava fuzbal il jos bolje forsira neku verziju iz proslog vijeka. :rol:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 apr 2017, 19:26

Kad znate opaliti po Mourinhu, mogli bi sad koju pohvalu baciti covjeku. Danas se lagano popisao po Conteu.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 16 apr 2017, 19:30

Pobjeda, taktika sve super ... ali da se ne lažemo, ovaj sastav neće pobjediti Burnleya u sljedećoj.

Trenutni bljesak sa pogođenom taktikom i to je to. U suštini smo i dalje isto 'loši' kao i prije ove utakmice.
Liverpool - 67 titles

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 16 apr 2017, 19:31

zenica159 je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:Majke mi, ako dobijemo s ovom trojicom naprijed, Mourinhova slika mi ide u novčanik. Znači izbacit ću starog, a on ide s ličnom zajedno.

:tokralju:

Edit: Lik je ostavio Zlatana na klupi, eto ne znam Boga mi. :tokralju:
:)
Evo me kralju, dobro je pa si me citir'o.

Uh, ne znam odakle da počnem. Koja utakmica, kakvo šamaranje, pa ovo nisu istine. :tokralju:

Brutalna postavka, brutalna disciplina i brutalno pišanje po Conteu. Dragi Jose pa šta im uradi :tokralju: :tokralju:

Nemam sad kad za dublje analize, to ću posle. I fakat ispunit ću obećanje, Jose ide u novčanik. :salut:

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 16 apr 2017, 19:38

AlanSmith14 je napisao/la:Pobjeda, taktika sve super ... ali da se ne lažemo, ovaj sastav neće pobjediti Burnleya u sljedećoj.

Trenutni bljesak sa pogođenom taktikom i to je to. U suštini smo i dalje isto 'loši' kao i prije ove utakmice.
Da trenutni, a 22 utakmice bez poraza, milion promasenih zicera, dobili Spurse, bolji od topnika (znamo kak smo tu ispustili pobjedu) i sad zapisali prvaka.

Generalno vlada problem sto se sve gleda preko rezultata. Vidi i Lujo je imao odlicne periode ali filozofija nije imala ni glavu ni rep, barem ne ona sto je pokusao prenjeti na roster.

Odje fali par puzla ali lako je kupovati kada imas temelj pogodan za nadogradnju. Sav sljam, svu zaostavstinu Jozo je lagano sredio i vec dobro utisnuo svoj zig. Sta mislis sto ne gubimo tekme (najmanje uz Spurse)?

Koliko goc smo ofanzivno tupi po pitanju realizacije (sto je po mojim proracunima itekak rjesiv problem) toliko smo pozadi ocvrsnuli. Zamisli na ovu odbranu jednog Godina, pa msm da bi komotno mogli u rang sa najjacim.

Rojo napredovao, Bailly se strasno uklopio, Ander izrasta u novog Keana itd. Sve to druze ima svoje razloge, skoro sve.

I da, Rasha je forsirao i kada nije islo a ev sad decko to lagano vraca (ne samo zbog danasnje predstave, bilo je tu kvalitetnih tekmi sa losom zavrsnicom). Momcina razumije sve sto manager trazi i msm da imamo neobradjeno zlato.

Onda Jesse fantastican materijal za rezerve itd itd.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 16 apr 2017, 20:14

Na Anderlecht sa Mikhijem, Martialom i Ibrom. Jozo odmorio čitav udarni ofanzivni sektor i pritom se popišao po lideru tabele :rol:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 16 apr 2017, 20:19

Sad se bojim Anderlechta :mrgreen: jer rijetko da uvezemo 2 dobre utakmice

Ali kakva utakmica danas :bow:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 16 apr 2017, 20:54

E za promjenu, jedno lijepo veče, onako, skakućeš ispred TV-a, odbrojavaš minute do kraja, žena te gleda kao da u kući ima kompletnog luđaka... Ma ono, znate i sami :D Dugo nisam imao ovakav lijep osjećaj, na kraju trijumf protiv ljutog rivala.
Uglavnom, malo nakon što se glava ohladila mogu se dati neki prvi osvrti na utakmicu koju smo igrali. Dakle, nama je ova utakmica igrala „malkice“ više nego njima i to se vidjelo i u zalaganju i, pomalo, većem faktoru čuvanja nogu. Oni su nakon ove pobjede i dalje 4 boda od pratilaca... mi u slučaju poraza bili bi gotovo sigurno „over and out“ u borbi za CL poziciju kroz prvenstvo. Isto tako; Mourinho je sve, samo ne glup čovjek – zijan protiv Chelsea treći put u sezoni bi, osim udara na ego, jasno bio „pečat i potpis“ na činjenicu da je failao da Utd dovede u nivo sa najboljima tokom ove sezone i otvorila vrata kompletnom medijskom masakru. Pobjeda bi, znao je dobro, pokrpila i, bar privremeno, zamaskirala dosta toga.
Bez obzira na prividni medijski mir, on je sigurno stvorio onaj siege mentality u svlačionici, što je bilo vidljivo i u pristupu igrača koji odavno nije bio ovakav. Svaka čast. Ovakav United želim uvijek – svjestan sam da se svaka utakmica ne može pobijediti, ali ako daš bar 80% ovoga što je bilo večeras, ja sretan. Isto tako, Mou je u svojoj glavi priznao da ima inferiorniji sastav, okrenuo se pokretljivosti, snazi u duelima, kontrama i zato je i pobijedio. Da su Miki i Zlaja bili tu od prve minute, kurko bi išta bilo od presinga. Ovako 11 kompaktnih na terenu, jedni drugima leđa čuvali, taktički perfektno sa Anderom kao flasterom na odsječenom Hazardu. Sjajno. Također, igra na prvu, na instinkt, vidiš gol, zategni i pucaj, **** 6578 dodavanja. Uživanje.
Svi odigrali kako treba – ali ipak se par narodnih heroja mora promovirati: prvi Rashford, koji je odigrao maestralno. Unleash the beast, pustite dijete da igra. Pusti taktiku, pokrivanje kvadranata, man marking, A-B-C... samo gurni loptu naprijed i vidi kako napada 3-4 odbrambena igrača na čisti instinkt. Prelijepo. Veza – Ander i Fellaini. Ander ušao direktno u Hazardove noćne more; Fellaini izdominirao sredinu defanzivno, koristan i gore. Nikada neće biti moj tip igrača u Unitedu, ali večeras prekucao. Odbrana, Bailly. Čovjek je savršen – duel, postavljanje, sve što želim od jednog defanzivca Uniteda. Treneri: Mou ovaj put zaradio plaću i popišao Contea. Neka je i bilo je vrijeme.
Za kraj, jedna i o protivniku: nešto mi baš bi žao Begovića. Jadnik kada god ugleda teren, fasuje. Šteta, ali večeras neka je, ovo je bila utakmica biti ili ne biti za nas.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 16 apr 2017, 22:20

Ne zaboravimo spomenuti da su Bailly i Rojo yebene zvijeri, kakva forma :bow:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 16 apr 2017, 22:41

Nitro je napisao/la:Ne zaboravimo spomenuti da su Bailly i Rojo yebene zvijeri, kakva forma :bow:
Al kako su samo agresivni u pm,ko pustani sa lanca i Bailly i Rojo,jednostavno ne daju da disu protivnicima uvijek tu na ledjima

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 17 apr 2017, 00:38

Kakva predstava, kakva utakmica, strašno. Krenuvši od Davida pa sve gore do Rasha, svi odradili skoro pa maximalno svoje zadatke. Mišljenja sam da su danas svi bili spremni poginuti za Mourinha, a ono što su pokazali na terenu je vjerovatno sve precrtano onako kako je on htio. Brutalnost. :tokralju:

Nema potrebe da ovdje sve igrače izdvajam, jer su fakat svi odigrali nerealno dobro, samo mogu reći da ovakva disciplina koju su pokazali može napraviti svakog od njih boljim igračima. Bez odgovornosti nema ni uspjeha, a recept za tako nešto je rad, rad i samo rad. Ja ću prvi uvijek kritikovati npr. Darmiana koji je fakat loš igrač, ali njegova velika vrlina jeste ogromna želja i trud i bez obzira koliko on često ispadao glup danas je bio vojnik na terenu i odigrao je fantastičnu utakmicu. Mourinho će takve igrače uvijek poštovati a oni će gledati da svaku minutu maximalno iskoriste jer im je on ukazao povjerenje.

Vjerujem od početka u ovaj proces, Mourinho nikako ne može biti tek tako ovdje da trenira glavom bez obzira. On je čovjek koji ima toliko trofeja iza sebe i svojim iskustvom može ove mlade momke učiniti pobjednicima i šampionima. Ne pišem ovo u nekoj euforiji, možemo svi biti nekada iznervirani, ali ove sezone ne toliko puno na njega koliko na pojedince ili fakat nesreću u nekim situacijama. Voditi ovaj tim posle ona 2 firauna nije nimalo lagan zadatak, a jasno je svima nama da je Mourinho najbolji izbor da izvede ovu ekipu na pravi kolosjek. Imamo još do kraja sezone, a ista će biti neuspjeh ako ne dograbimo Lp. Naravno, Mou bi tada snosio najviše krivice, ali pustimo čovjeka da radi svoj posao. Ostat uz trenera sve dok postoji neka osnova za tako nešto, a ove sezone itekako imamo dosta argumenata da mu vjerujemo, igra je tu u većini slučajeva, a nadam se da će biti i Lp kao nagrada za uložen trud. :)

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 17 apr 2017, 00:45

tajger je napisao/la:
Nitro je napisao/la:Ne zaboravimo spomenuti da su Bailly i Rojo yebene zvijeri, kakva forma :bow:
Al kako su samo agresivni u pm,ko pustani sa lanca i Bailly i Rojo,jednostavno ne daju da disu protivnicima uvijek tu na ledjima
Jedina razlika je što Bailly-u već vjerujem, a Rojo može odigrat još X ovako dobrih utakmica al ovaj upitnik koji mi se mota po glavi i doza sumnje u njegov stoperski kvalitet će ostati. Jbg imao je mnogo loših utakmica prošle sezone i početkom ove.
Trenutni Rojo zaslužuje prvih 11 Uniteda.
Liverpool - 67 titles

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 17 apr 2017, 03:41

:ljepota: :ljepota:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 17 apr 2017, 08:23

Čudi me kako Rojo nije zadavio Costu, nakon onog duela s njim kad su završili na travnjaku :rol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 apr 2017, 09:30

AlanSmith14 je napisao/la:
tajger je napisao/la:
Jedina razlika je što Bailly-u već vjerujem, a Rojo može odigrat još X ovako dobrih utakmica al ovaj upitnik koji mi se mota po glavi i doza sumnje u njegov stoperski kvalitet će ostati. Jbg imao je mnogo loših utakmica prošle sezone i početkom ove.
Trenutni Rojo zaslužuje prvih 11 Uniteda.
Ja bi rekao da je Rojo ove sezone klasa iznad Baililya,koji je veca kiksara od Roja,koji igra nevjerovatno dobro,pravi ratnik,moras imati ovakvog stopera u ekipi,bezobraznog,koji je u stanju uradit sve za trenera.

Ove sezone Rojo>ostali stoperi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.