2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
Nestvarno mi jje zao momka,inace jedna od najsimapticnih faca NBA lige,izdrzi ljudino.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Neka mini verzija Duncana. Koliko mu je sestra imala godina 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Jel ova publika neka skriptovana robotika il šta? Likovi najavljuju Thomasa, ona likuša u publici vrišti ko nadrogirana od sreće... Nema smisla nikako
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pitaj Edina i Koleta sta misle od Duncanu, mada ni meni nije bio nesto omiljen s onim izgubljenim pogledom nakon svakog faula i odluke kontra San AntonijaSarmelino je napisao/la:Neka mini verzija Duncana. Koliko mu je sestra imala godina

Na internetu sto ja nadoh pise 22Sarmelino je napisao/la:Neka mini verzija Duncana. Koliko mu je sestra imala godina

http://bleacherreport.com/articles/2703 ... washington
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma ne mora biti na terenu, generalno samo.Ne mozes reci da Duncan nije kul tip.Bob Ross kosarke.Epidaurus je napisao/la:Pitaj Edina i Koleta sta misle od Duncanu, mada ni meni nije bio nesto omiljen s onim izgubljenim pogledom nakon svakog faula i odluke kontra San AntonijaSarmelino je napisao/la:Neka mini verzija Duncana. Koliko mu je sestra imala godina

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma braaaaavo!! 

Nisam znao da mj je Bradley na treningu rekao,kakav sjeb.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
I ja na drugom linku citam 98 godiste auto vozila,auto islo normalno i samo najednom pocelo u lijevo da skrece i zabilo se u stub.Sarmelino je napisao/la:Nisam znao da mj je Bradley na treningu rekao,kakav sjeb.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Polako, naci cete vi razlog da i ITa zahejtate ko sto ste nasli za Curryja ono zvakanje gume 

Jeste da je po mojima ali samo prskaj IT. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bobby
Mein Negger

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Idemooo See Red!!

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Slazem se fakat. Nezamislivo mi je da neko nakon ovakvog gubitka sestre moze uopste misliti na kosarku samo 24 sata od tragicnog dogadjaja. Ovako ispada ebena igra vaznija od najrodjenijeg.rio_Ferdy88 je napisao/la:A sad tekma bez ovih padobranaca na temi
Ja bih Ajzeu poslao kuci, ne bih mu dao da igra u ovim trenucima, jbg neke stvari su vaznije od sporta i ove igre.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
nema potpisa
Istok je....
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Wade

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Skok kod Bostona ne postoji bukvalno
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
E **** ti pleme, kakvu tricu primit u zadnjoj sekundi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.