Beverly je on personal mission da osakati Currya, to se znaSarmelino je napisao/la: Ne bi me cudilo da ako nalete na Hou Beverley pokusa nesto.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Beverly je on personal mission da osakati Currya, to se znaSarmelino je napisao/la: Ne bi me cudilo da ako nalete na Hou Beverley pokusa nesto.
Najveca pi.zda lige.Koliko god mi fransiza Ratnika bila antipaticna, Pat mi je goriBrokula je napisao/la:Beverly je on personal mission da osakati Currya, to se znaSarmelino je napisao/la: Ne bi me cudilo da ako nalete na Hou Beverley pokusa nesto.
Chelsea, Real Madrid, Golden - 3 ekipe koje najviše mrzim. Svaka častarelinho je napisao/la:Kako Green fino nervira levate baš mi je drago![]()
![]()
Golden State![]()
![]()
![]()
A Zeljo prije svihLillard je napisao/la:Chelsea, Real Madrid, Golden - 3 ekipe koje najviše mrzim. Svaka častarelinho je napisao/la:Kako Green fino nervira levate baš mi je drago![]()
![]()
Golden State![]()
![]()
![]()
Dešava se druže moj.Lillard je napisao/la:Chelsea, Real Madrid, Golden - 3 ekipe koje najviše mrzim. Svaka častarelinho je napisao/la:Kako Green fino nervira levate baš mi je drago![]()
![]()
Golden State![]()
![]()
![]()
Gledam ga na zagrijavanju i decko stvarno ne djeluje kao da je "tu". Mozda ga spuca adrrnalin pa odigra tekmu zivota, al brate slazem se sa tobom. U ovim momentima sigurno je potrebniji porodici nego da odigra tekmu.rio_Ferdy88 je napisao/la:A sad tekma bez ovih padobranaca na temi
Ja bih Ajzeu poslao kuci, ne bih mu dao da igra u ovim trenucima, jbg neke stvari su vaznije od sporta i ove igre.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nisam neki navijac Bostona nit sam ih kad gotivio, al nadam se da ce decko fakat imati tekmu karijere. U ovakvim momentima, volio il nevolio tim, moras podrzati momka i nadati se da ce moci psihicki izgurati tekmu.Brokula je napisao/la:Igrači uglavnom igraju ove tekme nakon porodičnih slučajeva, i uglavnom odigraju jako dobro. Glavu gore majstore
Ne znam kakav hejter moras biti da ne volis ITa, presimpatican igrac jednostavno... Bas mi ga zao sad, mada vjerujem da je dovoljno jak da izgura ovo.Sarmelino je napisao/la:Thomas je jedan od onih likova koje ne mozes mrziti nikako. Idemo sad utakmica karijere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.