Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
UPS je napisao/la:Cini se da se mirzi opasno drma stolicaneka, neka
UPS je napisao/la:ne kazem da je novo, nego me raduje to sto se ipak 'talasa', nek 'frizura' nije mirna, nek zna da mu se vise nece tolerisati ni najmanji kiksa volio bih da kiksa pa da ga nabiju nogom, pa makar
Ja bih volio da zalizani ostaneUPS je napisao/la:Cini se da se mirzi opasno drma stolicaneka, neka
rumbalija je napisao/la:Ja bih volio da zalizani ostaneUPS je napisao/la:Cini se da se mirzi opasno drma stolicaneka, neka
a ko tebe pita za mišljenje,štrumfiću??????rumbalija je napisao/la:Ja bih volio da zalizani ostaneUPS je napisao/la:Cini se da se mirzi opasno drma stolicaneka, neka
UPS je napisao/la:ma imamo perspektivnu ekipu, ekipu koja kad se uigra moze napraviti dar mar, ali dzaba kad nam je trener tanak ko ofinger. slavija ima samo jednog igraca kako treba i opet nas pobjede i nadigraju. mi imamo 4-5 pravo dobrih igraca i siguran sam da mozemo mnogo napraviti
Avatar je napisao/la:Kao pojačanje doveli odbojkaša iz Crne Gore?
Prvo "pojačanje" stiglo je iz Crne Gore. Iz osrednjeg prvoligaša Zete doveden je Hilmija Gutić, stoper kakvih ima u bh kantonalcima. Navodno je Hilmija u fudbalske vode zaplovio prilično kasno, a da je slovio kao vrstan odbojkaš, smečer. Gutić je dobio više nego Jesenković, Karahmet, Fočić, Uščuplić, Bajrić, Imširović, koji stvaraju nove nade, a mjesecima sanjaju svoju platu. Gutiću i sličnim "pojačanjima" Sarajevo je tek prolazna stanica.
Poceli su i odbojkase dovoditi (BLEKIC)
Halo ti kecerucena je napisao/la:Avatar je napisao/la:Kao pojačanje doveli odbojkaša iz Crne Gore?
Prvo "pojačanje" stiglo je iz Crne Gore. Iz osrednjeg prvoligaša Zete doveden je Hilmija Gutić, stoper kakvih ima u bh kantonalcima. Navodno je Hilmija u fudbalske vode zaplovio prilično kasno, a da je slovio kao vrstan odbojkaš, smečer. Gutić je dobio više nego Jesenković, Karahmet, Fočić, Uščuplić, Bajrić, Imširović, koji stvaraju nove nade, a mjesecima sanjaju svoju platu. Gutiću i sličnim "pojačanjima" Sarajevo je tek prolazna stanica.
Nemoj te vi samo majketi doveli ste na probu Ivana Gvozdenovic covjeka koji je za 5 god.odigrao 32 tekme,dalje sina utrpao Zvaka ,Amar se obelajio ne zna sta da mu kaze,jer mali je sve samo ne fudbaler,doveli nekog momka iz Drine citam na njihovom forumu nije par tekmi odigrao za njih oni su u cudu da je u Zelji.Pa sto vam je razgulio Nijaz nego radi talova Amara nije mogao vise da trpi i otisao,jer Amar uzima lovu od igraca lopatom!!
Sto se strumfici loze na narucene tekstove, a sve fol imaju nesto protiv popaja ...Avatar je napisao/la:Kao pojačanje doveli odbojkaša iz Crne Gore?
Ma ne treba ni komentarisati ni ozbiljno shvatati texstove u novinama kakve su SAN,tiraž im je mali isto kao što je i seljo mali,da nemože biti manjicena je napisao/la:Sanu bas i ne odgovara sto je Vlastimir Mijovic iz Avaza Potparol najveceg BiH kluba,pa se malo obrusio na F.K.Sarajevo,ali dobro kakav je San kao novina takav im je I Zeljo kao klub o kojem pisu hvalospjeve i tu su se po nekoj razini i uspjehu nasli!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, bablaz1, bordobijeli, inzomni, MostarNeretva, NeSamSafetee, relativizam i 82 gosta.