Prema njegovoj izjavi da jesu,i da su ponudili mu dobre uslove da zaigra ponovo za Slobodu,tu jos ima Jedinstvo,a zadnja mu je opcija odlazak u inostranstvo da igra,Volio bih da dodje u Slobodu,treba nam jedan takav napadac.Omerbavarac je napisao/la:Ma nama ce on sigurno, naravno ako su stupili u kontakt s njim.harry_90 je napisao/la:Sloboda kontaktirala Mesanovica,i kako Alen kaze ponudili su mu dobre uslove,i on je rekao da bi volio da zaigra za svoju Slobodu.Ima tu jos ponuda Jedinstva za njega.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Frutek je napisao/la:Volio bi da dođe kad sam bio mali (9-10 god) Mešanović je bio jedini igrač Slobode za kojeg sam znao![]()
Sumnjam da ces ga prepoznati,jer se zapustio skroz siri je nego duzi!!
Ma Jarane nije bitno to mi je sjećanje na neke druge stvari znaš ono kad si bio manji i bolio te tuki za svecena je napisao/la:Frutek je napisao/la:Volio bi da dođe kad sam bio mali (9-10 god) Mešanović je bio jedini igrač Slobode za kojeg sam znao![]()
Sumnjam da ces ga prepoznati,jer se zapustio skroz siri je nego duzi!!

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Urban Batalion
- Kontakt:
Mah nemaju oni love za njega,grade stadion a i uprava je oduvijek bila FUKARA.harry_90 je napisao/la:Prema njegovoj izjavi da jesu,i da su ponudili mu dobre uslove da zaigra ponovo za Slobodu,tu jos ima Jedinstvo,a zadnja mu je opcija odlazak u inostranstvo da igra,Volio bih da dodje u Slobodu,treba nam jedan takav napadac.Omerbavarac je napisao/la:Ma nama ce on sigurno, naravno ako su stupili u kontakt s njim.harry_90 je napisao/la:Sloboda kontaktirala Mesanovica,i kako Alen kaze ponudili su mu dobre uslove,i on je rekao da bi volio da zaigra za svoju Slobodu.Ima tu jos ponuda Jedinstva za njega.

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Neka nama Mesanovica
takav iskusan napadac nama i treba 

- Urban Batalion
- Kontakt:
Dokle su stigli sa izgradnjom sjeverne tribine ja nisambio na mecu od prosle sezoneharry_90 je napisao/la:Neka nama Mesanovicatakav iskusan napadac nama i treba

Ja sam prije dva dana prolazio,nisam vidio nikog da radi,ona bi nam tribina dobro dosla,samo da ima ogradu,da ko ne padne.Urban Batalion je napisao/la:Dokle su stigli sa izgradnjom sjeverne tribine ja nisambio na mecu od prosle sezoneharry_90 je napisao/la:Neka nama Mesanovicatakav iskusan napadac nama i treba
- Urban Batalion
- Kontakt:
Ima onaj dio gdje je ulaz i ima jos jedan dio lijevo(kad gledas sa magistrale)tako sam ja zadnji put vidio.harry_90 je napisao/la:Ja sam prije dva dana prolazio,nisam vidio nikog da radi,ona bi nam tribina dobro dosla,samo da ima ogradu,da ko ne padne.Urban Batalion je napisao/la:Dokle su stigli sa izgradnjom sjeverne tribine ja nisambio na mecu od prosle sezoneharry_90 je napisao/la:Neka nama Mesanovicatakav iskusan napadac nama i treba

Ja sam prolazio ondje kraj slasticarne Bosna,isao sa drugom nesh,i stanem da vidim radil se sta ? Kad nemas nista ni vidjet,samo produzis dalje .
- Urban Batalion
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Ja sam prolazio ondje kraj slasticarne Bosna,isao sa drugom nesh,i stanem da vidim radil se sta ? Kad nemas nista ni vidjet,samo produzis dalje .

Ja živim u Tušnju pa stalno prolazim kraj stadiona, čini mi se da su onaj jos jedan dio počeli postavljati al nisam siguran
kasno se vraćo

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Urban Batalion
- Kontakt:
moguce dugo im je trebalo da ociste oko stadiona i krche onu "sumu" i kuce.Ja sam u SH pa za raspust nisam isao u grad pa vidicu ga sad kad pocne skola.Taman elektrotehnicka.Frutek je napisao/la:Ja živim u Tušnju pa stalno prolazim kraj stadiona, čini mi se da su onaj jos jedan dio počeli postavljati al nisam sigurankasno se vraćo

Jbg.znam,al ponadao sam se da cu nesh vidjeti kako rade,al nistaUrban Batalion je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ja sam prolazio ondje kraj slasticarne Bosna,isao sa drugom nesh,i stanem da vidim radil se sta ? Kad nemas nista ni vidjet,samo produzis dalje .![]()
hebiga tako je oduvijek bilo.

I ja sam cuo da ce postavit jos jedan dio,al sad koliko je tacnoFrutek je napisao/la:Ja živim u Tušnju pa stalno prolazim kraj stadiona, čini mi se da su onaj jos jedan dio počeli postavljati al nisam sigurankasno se vraćo

- Urban Batalion
- Kontakt:
Ja koliko znam prvo treba ic sjever al citav i imali rok 11 mjeseci taj rok im brzo istice.Za mjesec dana.harry_90 je napisao/la:Jbg.znam,al ponadao sam se da cu nesh vidjeti kako rade,al nistaUrban Batalion je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ja sam prolazio ondje kraj slasticarne Bosna,isao sa drugom nesh,i stanem da vidim radil se sta ? Kad nemas nista ni vidjet,samo produzis dalje .![]()
hebiga tako je oduvijek bilo.
![]()
I ja sam cuo da ce postavit jos jedan dio,al sad koliko je tacnoFrutek je napisao/la:Ja živim u Tušnju pa stalno prolazim kraj stadiona, čini mi se da su onaj jos jedan dio počeli postavljati al nisam sigurankasno se vraćo
![]()
Sto se tribine tice,radi se 4 dio..sastavili su vec 5 redova...sto se Alena tice.ako ostane u Jedinstvu to je zbog supruge i sina..jer mislim mogao je na odmor i u Zenicu i Tuzlu i Mostar..nije slucajno otisao u Bihac..sve u svemu nadam se da ce 5 put zaigrat za Slobodu
:D

Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
- Urban Batalion
- Kontakt:
s.s.lazio je napisao/la:Sto se tribine tice,radi se 4 dio..sastavili su vec 5 redova...sto se Alena tice.ako ostane u Jedinstvu to je zbog supruge i sina..jer mislim mogao je na odmor i u Zenicu i Tuzlu i Mostar..nije slucajno otisao u Bihac..sve u svemu nadam se da ce 5 put zaigrat za Slobodu:D
Uh dobro je to,hvala na informaciji.Sta ce Seljo bez Mesanovica

Koji si razred u ETS mozda se znamoUrban Batalion je napisao/la:moguce dugo im je trebalo da ociste oko stadiona i krche onu "sumu" i kuce.Ja sam u SH pa za raspust nisam isao u grad pa vidicu ga sad kad pocne skola.Taman elektrotehnicka.Frutek je napisao/la:Ja živim u Tušnju pa stalno prolazim kraj stadiona, čini mi se da su onaj jos jedan dio počeli postavljati al nisam sigurankasno se vraćo

-
- Kontakt:
Pa ima on sina i zenu u Mostaru, mozda ode u Velezs.s.lazio je napisao/la:Sto se tribine tice,radi se 4 dio..sastavili su vec 5 redova...sto se Alena tice.ako ostane u Jedinstvu to je zbog supruge i sina..jer mislim mogao je na odmor i u Zenicu i Tuzlu i Mostar..nije slucajno otisao u Bihac..sve u svemu nadam se da ce 5 put zaigrat za Slobodu:D

Kakvo Jedinstvo, 100% u Slobodi...
- Urban Batalion
- Kontakt:
Njemu je cilj sada izmjenjati sto vise klubova radi para.Sad ce u penziju.hose armando je napisao/la:Pa ima on sina i zenu u Mostaru, mozda ode u Velezs.s.lazio je napisao/la:Sto se tribine tice,radi se 4 dio..sastavili su vec 5 redova...sto se Alena tice.ako ostane u Jedinstvu to je zbog supruge i sina..jer mislim mogao je na odmor i u Zenicu i Tuzlu i Mostar..nije slucajno otisao u Bihac..sve u svemu nadam se da ce 5 put zaigrat za Slobodu:D
![]()
Kakvo Jedinstvo, 100% u Slobodi...
- Urban Batalion
- Kontakt:
Ne bih rekao nez puno raje sa Tusnja.Frutek je napisao/la:Koji si razred u ETS mozda se znamoUrban Batalion je napisao/la:moguce dugo im je trebalo da ociste oko stadiona i krche onu "sumu" i kuce.Ja sam u SH pa za raspust nisam isao u grad pa vidicu ga sad kad pocne skola.Taman elektrotehnicka.Frutek je napisao/la:Ja živim u Tušnju pa stalno prolazim kraj stadiona, čini mi se da su onaj jos jedan dio počeli postavljati al nisam sigurankasno se vraćo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.