Previše gledaš filmoveDANTES je napisao/la:Ja imam osjećaj da će istrčati večerasRaonffa je napisao/la:Ma hajde nek' se oporavi dobro, biće utakmica
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Previše gledaš filmoveDANTES je napisao/la:Ja imam osjećaj da će istrčati večerasRaonffa je napisao/la:Ma hajde nek' se oporavi dobro, biće utakmica
ja sam siguran da hoce
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Hoće on istrčati, ali u odijelu..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:Hoće on istrčati, ali u odijelu..
zivi bili, pa vidjeli
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
Ako neko ima dobar link nek postavi .
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Lineup note: Blazers will start Lillard, McCollum, Turner, Harkless, Vonleh on Sunday.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Ocekivano! Mozda sam jedino mislio da ce Aminu igrati umjesto Evana.Bassha je napisao/la:Lineup note: Blazers will start Lillard, McCollum, Turner, Harkless, Vonleh on Sunday.
LETS GO BLAZERS!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Raonffa je napisao/la:Previše gledaš filmoveDANTES je napisao/la:Ja imam osjećaj da će istrčati večerasRaonffa je napisao/la:Ma hajde nek' se oporavi dobro, biće utakmica
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
link
danke
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://www.247hd.pw/nba.php?extid=0041600141&view=homePantelija je napisao/la:linkdanke
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma nije čovjek u rotaciji opštestolica je napisao/la:
ja sam siguran da hoce![]()
![]()
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Golden state se moze samo sa odbranom da dobijem, igrati sa njima otvorenu sut utakmicu, je ko da igras ruski rulet sa 6 komada u revoleru, jednostavno nemas sanse...
Koji lik i glumac je ovaj Nurkić - svi mirno sjede on nesto broji sudijama idaje podrsku. Ova dvojica do njega ga mrtvo hladno gledaju - ko vele ' šta je ovom'. Juka opasnu travu puši
)
Stvarno kakve su sanse da Blazers pobjede u ovoj seriji.Igro Juka ili ne al bilo bi fino da igra .Nismo nikad imali kosarkasa koji ima ozbiljnu ulogu u NBA timu .
Evo sad komentatori govore za povredu da on nema problema ni sa težinom koju stavlja na mogu no kretanjem. Problem je što osjeća bol u nozi i pokušavaju to da saniraju. Komentator veli da posto je iduća tekma tek u srijedu, da ima šanse tad da igra. 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma Juka nas i protiv zapisnika zaigrat ce u drugom polRaonffa je napisao/la:Ma nije čovjek u rotaciji opštestolica je napisao/la:
ja sam siguran da hoce![]()
![]()
![]()
Inace sve ispod garbage timea u cijeloj zadnjoj cetvrtini je uspjeh za blazerse
Nad tobom sunce najljepše sja
inace kakvog si ti zdravlja i ti nesta je..no pusissave je napisao/la:Koji lik i glumac je ovaj Nurkić - svi mirno sjede on nesto broji sudijama idaje podrsku. Ova dvojica do njega ga mrtvo hladno gledaju - ko vele ' šta je ovom'. Juka opasnu travu puši)
- JohnCleese
- Kontakt:
Kad vec ne igra makar nek pohvata iz prvog reda fore i fazone na koje ce probati braniti svog igraca ali i ulaze Duranta
Igrat ce sljedecu garant
Igrat ce sljedecu garant
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ovom Aminu ponekad treba preventivno šamar opaliti čisto da ne zaboravi da igra košarku i da mu debele pare za to plaćaju.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.