Previše gledaš filmoveDANTES je napisao/la:Ja imam osjećaj da će istrčati večerasRaonffa je napisao/la:Ma hajde nek' se oporavi dobro, biće utakmica

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Previše gledaš filmoveDANTES je napisao/la:Ja imam osjećaj da će istrčati večerasRaonffa je napisao/la:Ma hajde nek' se oporavi dobro, biće utakmica
Raonffa je napisao/la:Previše gledaš filmoveDANTES je napisao/la:Ja imam osjećaj da će istrčati večerasRaonffa je napisao/la:Ma hajde nek' se oporavi dobro, biće utakmica
Rokoko87 je napisao/la:Hoće on istrčati, ali u odijelu..
Ocekivano! Mozda sam jedino mislio da ce Aminu igrati umjesto Evana.Bassha je napisao/la:Lineup note: Blazers will start Lillard, McCollum, Turner, Harkless, Vonleh on Sunday.
Raonffa je napisao/la:Previše gledaš filmoveDANTES je napisao/la:Ja imam osjećaj da će istrčati večerasRaonffa je napisao/la:Ma hajde nek' se oporavi dobro, biće utakmica
http://www.247hd.pw/nba.php?extid=0041600141&view=homePantelija je napisao/la:linkdanke
Ma nije čovjek u rotaciji opštestolica je napisao/la:
ja sam siguran da hoce![]()
![]()
![]()
Ma Juka nas i protiv zapisnika zaigrat ce u drugom polRaonffa je napisao/la:Ma nije čovjek u rotaciji opštestolica je napisao/la:
ja sam siguran da hoce![]()
![]()
![]()
inace kakvog si ti zdravlja i ti nesta je..no pusissave je napisao/la:Koji lik i glumac je ovaj Nurkić - svi mirno sjede on nesto broji sudijama idaje podrsku. Ova dvojica do njega ga mrtvo hladno gledaju - ko vele ' šta je ovom'. Juka opasnu travu puši)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.