Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
iskreno nadam se da ovo nije tacna informacija...hajde Nurk stisni zube i razvali ove ratnike
Ovo je konacno da nece igrat, stavili su ga vec na Out listu, nema nikakvih sansi da igra veceras.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nece igrati .Nije se on opravio jos mislim da nece igrati ni drugu utakmicu ,a mozda ce trecu jer ce to biti 3 sedmice od kako je ustanovljeno da ima napuknuce noge.
- Sir Oliver
- Kontakt:
Ocekivano, iako smo se nadali cudu pa da ga gledamo veceras 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cijeli dan se veselim mecu jer sam bio uvjeren da ce igrati i onda na kraju ovo... 

E jbm ti sunce
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E danas me baš u sportu ne ide, za koga god navijam gubi. Čekam ovu tekmu već dugo, napokon da jednu tekmu Nurkića pogledam i ne igra. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ne psuj medjede, ovo je barem deseti put da sam ja vidio ovako krupne psovke. nauci napisati nesto vise osim debilske psovke i 20 smajlija, ne znam zasto moderatori ne sankcionisu ovaj debilizam.COYS je napisao/la:E jbm ti sunce
Pa svako ima pravo sa psuje šta hoće. Bitno je da ne vrijeđa forumaše.Federer17 je napisao/la:ne psuj medjede, ovo je barem deseti put da sam ja vidio ovako krupne psovke. nauci napisati nesto vise osim debilske psovke i 20 smajlija, ne znam zasto moderatori ne sankcionisu ovaj debilizam.COYS je napisao/la:E jbm ti sunce

Bojim se da te nista nisam pitao.Setnja
Federer17 je napisao/la:ne psuj medjede, ovo je barem deseti put da sam ja vidio ovako krupne psovke. nauci napisati nesto vise osim debilske psovke i 20 smajlija, ne znam zasto moderatori ne sankcionisu ovaj debilizam.COYS je napisao/la:E jbm ti sunce
ovo je prvi put da vidim da je nesta krupno opsovao ali svakako ovakva vijest i jest za psovke jbt mjesec dana cekas ovu utakmikcu da vidis sta moze protiv gs-a i onda ovakva vijest sat pred utakmicu mogli su stavit 20% da ce igrat ali oni stavili 50% svak je mislio da ce igrati
Ja koliko znam da za prekomjerno psovanje ovakvih i slicnih stvari sleduje ban, a doticni je jedan veliki troler, koji osimarelinho je napisao/la: Pa svako ima pravo sa psuje šta hoće. Bitno je da ne vrijeđa forumaše.![]()

Ne zelim da raspravljam vise na ovu temu, okrenimo se Juki. Ako za ovo gore 'medjede' trebam dobiti ban, neka dobijem. Takvi za mene nisu nista drugo do toga sto sam napisao.
Ma hajde nek' se oporavi dobro, biće utakmica 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jbm ti Miraleme pleme kalesijsko. 

Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 16 apr 2017, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nemoj 'sovat
Ja imam osjećaj da će istrčati večerasRaonffa je napisao/la:Ma hajde nek' se oporavi dobro, biće utakmica
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ne moze istrcat kada je zvanicno out
naredna tekma je za tri-cetiri dana, vjerujem da ce tada zaigrat, ako i ne zaigra, igrat ce sigurno kada se serija preseli u Portland
naredna tekma je za tri-cetiri dana, vjerujem da ce tada zaigrat, ako i ne zaigra, igrat ce sigurno kada se serija preseli u Portland
E jbg. Mislio sam nagađanjaChinaglia je napisao/la:ne moze istrcat kada je zvanicno out
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Zbog cega bi ga forsirali da obnovi povredu? U ovom PO svakako nemaju sta traziti, bolje da spreman doceka narednu sezonu.
Znas ubostGefufna je napisao/la:Jbm ti Miraleme pleme kalesijsko.

Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.