Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Bravo za rukomet @bvb 5 razlike bi. Daj mi neku realnu kvotu za jace unite vjerujem ti a mene stalo.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Betis izgleda rusši zajednički. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma, nema nista, tanka ponuda. Najbolje je to sam da nadjes, ne moze ti niko pomoci.Effenberg je napisao/la:Bravo za rukomet @bvb 5 razlike bi. Daj mi neku realnu kvotu za jace unite vjerujem ti a mene stalo.

Ja bih igrao Marseille-StEtienne u3.5 @1.30 i jos jednu od 1.50 naprimjer. Ili Marsej u2.50.
Malo me strah te, mozel marsej dobit?
Pa ja, i mene bi bilo, zeznuto je, bolje je izbjeci. St Etienne nije dobio 30-ak godina u Marseju, ali opet je to derbi, mislim da je kvota mala. Marsejove zadnje tri utakmice su 0-0, 1-1 i 0-0 tako da je i kjeca bolje izbjeci. Cekaj jarane sutra, nije zurba, vidis da nema nista zanimljivo, nedjelja navece jbg.
Sta je s Johnsonom, moze li uzeti Belucci ili stimaju ameru da osvoji?
Sta je s Johnsonom, moze li uzeti Belucci ili stimaju ameru da osvoji?
U drugoj minuti padne gol i od tada se ništa ne dešava. Eibar odlično igra u zadnje vrijeme i ne mogu da dođu do gola.
Belluci je dijabola u glavu. On moze sve i nemoze nista. Isto no bet al ako mora onda Johnson. On ako dodje doce u 2 seta mislim.
Kad su gostovali Villarealu prije 2 sedmice ja igrao na veci ulog Eibar u1.50 uz jos neke parove, zabise im tri komada.arelinho je napisao/la:U drugoj minuti padne gol i od tada se ništa ne dešava. Eibar odlično igra u zadnje vrijeme i ne mogu da dođu do gola.

Dobra se ekipa sa odličnim trenerom. Danas izgleda ništa ne mogu da urade dok Betis nakon gola ne napada pretjerano.bvb je napisao/la:Kad su gostovali Villarealu prije 2 sedmice ja igrao na veci ulog Eibar u1.50 uz jos neke parove, zabise im tri komada.arelinho je napisao/la:U drugoj minuti padne gol i od tada se ništa ne dešava. Eibar odlično igra u zadnje vrijeme i ne mogu da dođu do gola.
-
- Kontakt:
Gradi se admire, ovo je strašni sistem. Dobio bi puno para ako pogodiš košarku.admir12345 je napisao/la:da nije washingtona ovo je mogao bit dobar sistem http://prntscr.com/ex5e9t![]()
Ajmo 1 jos!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajmo Wizardsiadmir12345 je napisao/la:da nije washingtona ovo je mogao bit dobar sistem http://prntscr.com/ex5e9t![]()

Sada ću ja izračunati da vidimo koliko će biti kada Wizardsi dobiju.SlevinKelevra je napisao/la:Ajmo Wizardsiadmir12345 je napisao/la:da nije washingtona ovo je mogao bit dobar sistem http://prntscr.com/ex5e9t![]()
Koliko ce ovo biti, brate dragi?
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ako prodje sve do kraja 1700 km.Ako prodje fix ima sigurnih 150 km,ako prodje jos jedan npr kvotu 2,1 tu onda ima 500 km a sve kako sam rekao 1700SlevinKelevra je napisao/la:Ajmo Wizardsiadmir12345 je napisao/la:da nije washingtona ovo je mogao bit dobar sistem http://prntscr.com/ex5e9t![]()
Koliko ce ovo biti, brate dragi?
Ajdeee wizardsi
Steta za Betis jbg under je bio tik ispod favorit, sta sam puta pao igrajuci undere i dolaze ovako overi po 2.00 i 2.20, davno pisao ja kako u Spaniji rano kad padne go ovako medju ovim osrednjim ekipama vazda ostane under 2.5 a ako dugo ide bez gola onda krecu trpanja u 2.om. cudne tendencije, haj uboscemo slijedeci put, meni wizardsi ostali za 65 unita kakve su sanse gledal ko?
Evo rekao je kolega dobitke i to je to. Navijamo za Wizardse. 

ajmo carobnajci
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ako fulis samo Granadu oko 500 KM ako prodes i njih kosto rece neko mislim oko 1700 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jesu prosli ovi hokeji na dnu?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.