FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 16 apr 2017, 19:06

maldini3 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Treba mene za SD.

Pitajte me šta god hoćete :)
Produzi ugovor Miroslavu :D
- Ne mogu vam otkrivati detalje osim da postoji obostrani interes za daljnjom saradnjom.
Moram posebno naglasiti da smo pored vrhunskih igračkih kvaliteta u Miroslavu prepoznali i jedan pozitivan model, uzor na koji se mogu ugledati mladi iz OP Željezničar.

Next pls :kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2017, 19:11

Ugljesi Radinovicu treba povecati platu direktore
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 16 apr 2017, 19:12

Neandertalac je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Treba mene za SD.

Pitajte me šta god hoćete :)
Produzi ugovor Miroslavu :D
- Ne mogu vam otkrivati detalje osim da postoji obostrani interes za daljnjom saradnjom.
Moram posebno naglasiti da smo pored vrhunskih igračkih kvaliteta u Miroslavu prepoznali i jedan pozitivan model, uzor na koji se mogu ugledati mladi iz OP Željezničar.

Hvala vam i jos jedno pitanje ako moze
Kad ste govorili danas da treba teziti tome da dominiramo nasom ligom koji bi bili vasi prvi koraci ka tom cilju
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 16 apr 2017, 19:13

Da li smatrate da bi Amer Ordagić bio idealno pojačanje za prvih 11 FK Željezničar i da li su ostvareni već neki kontatkti ili je to ipak u domenu poslovne tajne ? [emoji14] [emoji14] [emoji14]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 apr 2017, 19:16

Da li je ostvaren kontakt sa Aleksandrom Vukoticem koji je inace velika zelja navijaca naseg Zeljeznicara ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 apr 2017, 19:19

Kompromis je napisao/la:Ne znam sto nasi ne pokusaju dovesti onog malog jovana vladimira iz banjaluckog imenjaka, 2000. god... momak je zamjenik kapitena kadetske selekcije srbije... i vec odavno i brutalno dobro igra u toj ligi gdje igra nas imenjak... mislim da su prvi na tabeli i da ce uci u 1. Ligu RSa... isao je u zvezdu na naka testiranja...

Znam da su velike te naknade za treniranje ako uzmes malca iz kluba koji igra PL i sa njim potpises profi ugovor (do 60000KM su te naknade)... ali kad uzmes igraca iz nizeligasa a koji uz to nema ugovor, puno su manje naknade... mi smo buducnosti za viscu platili oko 10000KM... a mislim da smo trebali oko 20000 da platimo... ali su se dogovorili da je 10000 ok...

A za ovog malog se itekako vrijedi isprsiti jer ima odlicne reference...
Itekako u klubu treba pogurati da se dovede ovaj mali kao jos nekolicina... prije smo to radili cesce, msm scouting djece iz bih... sada smo to umanjili jer uglavnom forsiramo djecu iz sarajeva i okolice (djeca iz istocnog sarajeva umjesto slavije sad odabiru nas klub)... normalno i sada ima nekoliko djecaka sa strane ali nezanemarljivo u porodjenju kako je nekad bilo...
Ovakve klince moramo početi kupiti, naravno pod uslovom da i djeca i roditelji žele. Tu smo za sada još uvijek tanki i finansijski i organizaciono, Nemamo mi ekipu koja bi otkrivala i pratila ovakvu djecu, poduzela slijedeći korak, dogovore sa roditeljima, dolazak u Sarajevo, škola, smještaj, posao za roditelje....na žalost smo mi još uvijek daleko od toga...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 apr 2017, 19:22

FK Željezničar ima istoriju, ugled, tradiciju, kodekse i jednu veliku obavezu prema našim vjernim navijačima. Ja sam jesam veliki Željovac i vrlo dobro razumijem šta znači biti navijač najvećeg i najboljeg kluba u državi. Na svakom pedlju naše lijepe domovine i protiv bilo kojeg kluba Željo je favorit i na terenu ćemo se tako ponašati, nametnuti naš prepoznatljivi atraktivni napadački fudbal uz svo dužno poštovanje prema protivniku.

Next :kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 16 apr 2017, 19:30

Monci je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:Ne znam sto nasi ne pokusaju dovesti onog malog jovana vladimira iz banjaluckog imenjaka, 2000. god... momak je zamjenik kapitena kadetske selekcije srbije... i vec odavno i brutalno dobro igra u toj ligi gdje igra nas imenjak... mislim da su prvi na tabeli i da ce uci u 1. Ligu RSa... isao je u zvezdu na naka testiranja...

Znam da su velike te naknade za treniranje ako uzmes malca iz kluba koji igra PL i sa njim potpises profi ugovor (do 60000KM su te naknade)... ali kad uzmes igraca iz nizeligasa a koji uz to nema ugovor, puno su manje naknade... mi smo buducnosti za viscu platili oko 10000KM... a mislim da smo trebali oko 20000 da platimo... ali su se dogovorili da je 10000 ok...

A za ovog malog se itekako vrijedi isprsiti jer ima odlicne reference...
Itekako u klubu treba pogurati da se dovede ovaj mali kao jos nekolicina... prije smo to radili cesce, msm scouting djece iz bih... sada smo to umanjili jer uglavnom forsiramo djecu iz sarajeva i okolice (djeca iz istocnog sarajeva umjesto slavije sad odabiru nas klub)... normalno i sada ima nekoliko djecaka sa strane ali nezanemarljivo u porodjenju kako je nekad bilo...
Ovakve klince moramo početi kupiti, naravno pod uslovom da i djeca i roditelji žele. Tu smo za sada još uvijek tanki i finansijski i organizaciono, Nemamo mi ekipu koja bi otkrivala i pratila ovakvu djecu, poduzela slijedeći korak, dogovore sa roditeljima, dolazak u Sarajevo, škola, smještaj, posao za roditelje....na žalost smo mi još uvijek daleko od toga...
Ma imamo mi te djece... jedan mujagic je npr iz jelaha doveden... sad u kadetima imamo 2 momka iz bugojna... u pionirima momka iz zavidovica, hasanovic je iz fojnice... i ti momci imaju stipendije i smjestaj... ali iskreno od njih niko nije dosao sa bas jakom referencom osim mujagica koji je izdominirao kao pionir protiv nas u kupu... dao 2 gola tada...

Ali je to jos uvijek na slabom nivou... odlaskom cenana izgubili smo skauta... i to mjesto mora biti popunjeno.... cak stavise moramo naci scouta i za omladinu koja ce pratiti djecu sirom BiH...

Ovog jovana vladimira pavlovica sam stavio samo kao primjer... vjerujem ja da je on srbiji okrenut kao i roditelji mu, ali taj nacionalizam treba ostaviti po strani... eto pocela su djeca i iz istocnog sarajeva redovno kod nas dolazit umjesto u slaviju... a i sirom rs jer smo uzeli dvojicu iz zvornika... eleka i malog ristovica (ovaj je presao dalje u zvezdu, nasi ispali naivni nisu mu dali ugovor stipendijski i nismo dobili kinte)...

Na ovom polju moramo napredovati mnogo... jer je Zeljo i u Jugi bio doktor za pronaci mladog igraca u "daljini" i kasnije ga etablirati...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 16 apr 2017, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 apr 2017, 19:30

U potpunosti vjerujemo sadašnjem igračkom kadru i maximalno smo skoncentrisani na tekuću sezonu. Šef stručnog štaba Gsn Petrović ima jasno definisane ciljeve, a to je titula prvaka Bih i trofej namijenjen osvajaču kupa.
Idemo korak po korak.
Shodno tome, o eventualnim pojačanjima nakon što se sezona završi i nakon što nas stručni štab u suradnji sa timom konzultanata ,sačinjenim od legendi kluba analizira sezonu, obznanićemo dalje korake.

Next :kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 16 apr 2017, 19:39

Neandertalac je sa Misketom ko sa bratom, nemojte se cudit njegovim informacijama iz prve ruke :kafa:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 apr 2017, 19:40

Desna ruka Senada Misimovica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 apr 2017, 19:43

Zeljo92 je napisao/la:Neandertalac je sa Misketom ko sa bratom, nemojte se cudit njegovim informacijama iz prve ruke :kafa:
-Obostrana ljubav. Nakon samo par minuta koje su bile dovoljno da uvidi svu briljatnost ideja, jednu jasnu viziju progresa i neizmjernu odanost, Miske ( S. M ) je nabio nogom onog pitara ( smijeh ) i mojoj malenkosti prepustio mjesto SD.

UPRAVA NAPOLJE!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 apr 2017, 19:47

Virtu4l je napisao/la:
Na kraju sezone mu ističe ugovor sa Željezničarom, koji pokušava da ga zadrži. No, prvi uvijeti koje su postavili on i njegov menadžer Menaf Kodro, bili bi pretežak finansijski teret za klub.

No, Stevanović se, kako saznaju ****, u posljednje vrijeme premišlja oko ostanka na Grbavici. Veliki planovi najtrofejnijeg bh. kluba, nisu ga ostavili ravnodušnim, pa bi se moglo desiti da spusti svoje zahtjeve, kako bi potpisao novi ugovor.

U Želji su konačno shvatili da je Stevanović kapitalac i da bi u njega vrijedilo uložiti, jer bi nakon samo jedne sezone mogao višestruko vratiti novac.

Do kraja sezone ostalo je još malo vremena, a dogovor bi se trebao postići što brže. Kako bi se na miru mogla slagati ekipa oko Stevanovića za narednu sezonu.
SlevinKelevra je napisao/la:.
;)
Valjalo bi, valjalo. :salut:

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 16 apr 2017, 19:56

LjoZee je napisao/la:Da li je ostvaren kontakt sa Aleksandrom Vukoticem koji je inace velika zelja navijaca naseg Zeljeznicara ?
Pa Aleksandar je Vedranov amidzic, zato onako i hvali Želju :kafa:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 16 apr 2017, 20:04

anonimni je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Da li je ostvaren kontakt sa Aleksandrom Vukoticem koji je inace velika zelja navijaca naseg Zeljeznicara ?
Pa Aleksandar je Vedranov amidzic, zato onako i hvali Želju :kafa:
- Iz kluba nemamo komentara na te špekulacije.

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 apr 2017, 20:07

Nije skauting jedan čovjek, to mora biti tim ljudi. Minimalno po regijama nam treba bar četvorica Krajina, Sjeveroistočna Bosna, Hercegovina i Srednja Bosna. Možda i Sandžak jedan :)
Proces je to i treba dobrih para da se taj cijeli projekat financira, ali kad jednog pravog izbaciš, sve naplatiš, pa i fule kojih će sigurno biti...

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 16 apr 2017, 20:19

Brz oporavak Tula legendo !

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 apr 2017, 20:36

Treba karnuti Siroki i tako pokazati ko stojeci piša.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 apr 2017, 20:56

Tula BRAT!!! Da ti Bog da sve najbolje, i brz oporavak!!!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 16 apr 2017, 20:56

Za srijedu se naoruzati strpljenjem to je glavno.
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Pablo11 i 15 gostiju.