A nije ti smetalo kada je Susic igrao ispred njega ?calcio je napisao/la:A jest taj dinamicni dvojac brz i okretan, nema sta... Evo pokusavam shvatiti sta nam to oni mogu dati a da Medunjanin ne moze. Hmm. Budimo realni, ono sto oni mogu s loptom uraditi, Hare moze sa narandzom. Plus sto moze i odluciti utakmicu. Sjetimo se npr njegova dva gola protiv Kipra.HankMoody je napisao/la:Jer su sposobni okrenuti se oko svoje osi za manje od minute i jer su sposobni pretrčati više od 6 km na utakmici, plus mogu ubrzati i ne trčkaraju kao neko na terminu.calcio je napisao/la:Gledam highlights americke lige, Medunjanin asistencija. Nije mi jasno kako su neki igraci prije njega, prije svega mislim na Prcica i Vrancica.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ma nisu oni ni ispred koga... Vrančić odigrao petu, vrlo moguće i posljednju utakmicu za reprezentaciju u životu - to što se (neuspješno) isprobao, ne znači da ga se sad nešto begeniše... Prcić slično, s tim da će on dobiti još priliku da igra čisto zato što je devet godina mlađi od Harisa. Nijedan od te trojice nabrojanih nije u stanju da nas ozbiljno pogura prema prvenstvu. Krunić od tih mladih odskače i vjerujem da ćemo njega vidjeti malo više nego dosad u narednim utakmicama.calcio je napisao/la:Gledam highlights americke lige, Medunjanin asistencija. Nije mi jasno kako su neki igraci prije njega, prije svega mislim na Prcica i Vrancica. Ne zbog ove asistencije lol vec zbog toga sto je bolji igrac.
Haris je protiv Kipra postigao ta dva gola, ali su Kiprani doslovno protrčavali kraj njega dok ih je on pratio pogledom. Da ne spominjem koliko netačnih dodavanja je uputio. Kad god da se stavilo u prvi tim u nekoj bitnoj utakmici, zakazao je (primjer su utakmice s Belgijom). On, sa svojom motorikom i fizičkim predispozicijama, u 33. godini života, igrajući za ispodprosječan američki klub, nema šta tražiti u reprezentaciji.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
- Kontakt:
Od Vrancica je sigurno bolji Medo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zglavkar je napisao/la:Ma nisu oni ni ispred koga... Vrančić odigrao petu, vrlo moguće i posljednju utakmicu za reprezentaciju u životu - to što se (neuspješno) isprobao, ne znači da ga se sad nešto begeniše... Prcić slično, s tim da će on dobiti još priliku da igra čisto zato što je devet godina mlađi od Harisa. Nijedan od te trojice nabrojanih nije u stanju da nas ozbiljno pogura prema prvenstvu. Krunić od tih mladih odskače i vjerujem da ćemo njega vidjeti malo više nego dosad u narednim utakmicama.calcio je napisao/la:Gledam highlights americke lige, Medunjanin asistencija. Nije mi jasno kako su neki igraci prije njega, prije svega mislim na Prcica i Vrancica. Ne zbog ove asistencije lol vec zbog toga sto je bolji igrac.
Tacno je da niko od navedenih nije za prvih 11 ali o cemu se ovdje radi je to, da u slucaju da nam zatreba backup ja bih radije vidio Harisa da uskoci u igru nego ovu drugu dvojicu. Znanje, iskustvo itd.
Za ovog gore sto spominje Susica, Medunjanin nije nikad ostao bez poziva zbog njega. O tome se radi ovdje druze.
Ljudi moji vi nekad brkate stvari. Vrancic i prcic nisu tu jer selektor misli da su za pocetne postave nego da ih se isproba jer su puno mladji od nekih tipa medunjanin. Medu se nema vise sta isprobavati, covjek je dozivio svoj zenit i polako odlazi u rekreativne vode. Dok se od vrancica i prcica moglo ocekivsti nesto jer su mladji. Zbog toga ih se isprobalo, vrancic dokazao da ne moze a prcic pokazao da ce možda moći nekad u budućnosti ali ne sada i to je to. Naucite razliku izmedju isprobavanja igraca i onih koji su vec isprobani.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Medunjanin prvi put nije dobio poziv, tek je otisao u Ameriku i za ove utakmice nije ni bilo potrebe da dobije poziv, sto ne znaci da u buducnosti nece.calcio je napisao/la: Tacno je da niko od navedenih nije za prvih 11 ali o cemu se ovdje radi je to, da u slucaju da nam zatreba backup ja bih radije vidio Harisa da uskoci u igru nego ovu drugu dvojicu. Znanje, iskustvo itd.
Za ovog gore sto spominje Susica, Medunjanin nije nikad ostao bez poziva zbog njega. O tome se radi ovdje druze.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Kozulj strijelac za Hajduk.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sta bi s Karacicem vise, momak nije ni na klupi Adanaspora vec pola godine.
Ajdin Hrustić strijelac za Groningen.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Meni nije stvarno jasno kako su njeg zapostavili unazad par godina kako je bio napustio Schalke i preso u Groningen,mogao je nastupat za mladu repku a i za juniore komotno i jednostavno mu prestali slat pozive nezz zasto...izrasta polako u igraca pravog,nadam se samo da nece ga Australija scapit zbog naseg nemaraHankMoody je napisao/la:Ajdin Hrustić strijelac za Groningen.
Odličan gol. Odmah je pretrčao kod Memiševića da slavi 

Može i dalje nastupati za našu mladu reprezentaciju.PrinceofVeresija je napisao/la:Meni nije stvarno jasno kako su njeg zapostavili unazad par godina kako je bio napustio Schalke i preso u Groningen,mogao je nastupat za mladu repku a i za juniore komotno i jednostavno mu prestali slat pozive nezz zasto...izrasta polako u igraca pravog,nadam se samo da nece ga Australija scapit zbog naseg nemaraHankMoody je napisao/la:Ajdin Hrustić strijelac za Groningen.
Nakon cetiri mjeseca pauze vratio se na teren...
Volio bi da se i Srdjan Babic "sjeti" domovine. I ako su igrali za Srbiju, treba nam sto vise alternativa. Nisu oni prvi ni zadnji koji su srecu potrazili negdje drugo pa uzeli BiH dres. Mnogi takvi vec danas imaju status legende u nasoj reprezentaciji.
Za Pavlovica i njemu slicnim, Marcelo.Rođeni Vlaseničanin tako se ponovo nametnuo treneru belgijskog tima i želi se vratiti tamo gdje je bio i prije povrede – u prvi tim Genka. Uz njegov povratak na teren ponovo su “aktivirane” glasine da bi Nastić mogao obuči dres reprezentacije BiH, na šta on kaže:
“Niko me još nije kontaktirao iz NSBiH, ali nisam ni očekivao da me neko pozove kada nisam standardan u klubu. Volio bih igrati za BiH, ali treba biti realan i reći da poziv selektora Mehmeda Baždarevića nisam zaslužio. Učinit ću sve kako bih se vratio u formu, a nakon toga je na selektoru da odluči da li sam potreban reprezentaciji”, kazao je, u izjavi za “Dnevni avaz”, pouzdani lijevi bek.
Volio bi da se i Srdjan Babic "sjeti" domovine. I ako su igrali za Srbiju, treba nam sto vise alternativa. Nisu oni prvi ni zadnji koji su srecu potrazili negdje drugo pa uzeli BiH dres. Mnogi takvi vec danas imaju status legende u nasoj reprezentaciji.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mogao bi ga zvati za Grčku, ionako Kolašinac ne može igrati. Usput, svaka čast na razmišljanju da nam treba svaki kvalitetan igrač, a ne standardnu priču Bošnje "šta će nam on, nismo mu prvi izbor".sajo10 je napisao/la:Nakon cetiri mjeseca pauze vratio se na teren...
Za Pavlovica i njemu slicnim, Marcelo.Rođeni Vlaseničanin tako se ponovo nametnuo treneru belgijskog tima i želi se vratiti tamo gdje je bio i prije povrede – u prvi tim Genka. Uz njegov povratak na teren ponovo su “aktivirane” glasine da bi Nastić mogao obuči dres reprezentacije BiH, na šta on kaže:
“Niko me još nije kontaktirao iz NSBiH, ali nisam ni očekivao da me neko pozove kada nisam standardan u klubu. Volio bih igrati za BiH, ali treba biti realan i reći da poziv selektora Mehmeda Baždarevića nisam zaslužio. Učinit ću sve kako bih se vratio u formu, a nakon toga je na selektoru da odluči da li sam potreban reprezentaciji”, kazao je, u izjavi za “Dnevni avaz”, pouzdani lijevi bek.
Ovaj Nastic je bas dobar igrac i bilo bi odlicno da Mesa krene po njega. Mlad je pa bi sa njim i Seom imali odlican par lijevih bekova.
sajo10 je napisao/la:Nakon cetiri mjeseca pauze vratio se na teren...
momak ima 22 godine zasto ga ne bi pozvali da igra za nas, ima vremena da napreduje jos...po meni slobodno ga mesa zovi kad mogu ovi od 27-8 dobijati pozive da debituju moze i on....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
Baja milos i hadzija u prvih 11 konye
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Prevljak i Mustedanagic (asistent) takodjer starteri u svojim timovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.