FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bhsport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 16 apr 2017, 18:14

Monci je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Pomoćni trener Adžem,kakav Juka.
Juka puno priča,a nije čemu, pravio bi samo nemir.
Fali nama naše djece, ljudi vojnika.
Stana je pravi primjer u odnosu na književnika, dati mu sve što trazi i riješio si desnog beka, jer Siniša jeste igrač samo za Novog Pazara. Memija je za njega tv u boji.
Slažem se i za Adu, naravno i Čiča je tu, ali stručni štab fakat treba proširiti u svim segmentima. Ja bi i kvalitetnijeg trenera golmana. Ovo sa samim Slavkom, odnosno Čičom odnedavno mi je bezze.
To bez daljnjeg pitara Karića maknuti čim prije. Tako se i Sablja furao da moze sam pa znamo kako je završio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 apr 2017, 18:16

Ja se na klixovom registrovo ko db cooper kad pojavi se ovaj frajer na ovom forumu 2 dana poslije toga :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 16 apr 2017, 18:17

@delinjo javi se, baci nam koju pametnu :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 16 apr 2017, 18:19

Cijeli staff treba proširiti osim kondicionog trenera... to nam fakat ne treba... jer je Slavkin posao, mislim on se fura da je to njegov posao.... i dosad je itekako evidentno da smo fizicki pali jedino u Sirokom Brijegu, gdje su se igraci vukli po terenu... na ostalim utakmicama je trka bila i u 90 min, a to pokazuje i činjenica da smo nekoliko golova dali u tim minutama.... dakle da smo u stanju istrčati kontru i tada a ne samo bezglavo izbijati.... jucer je izuzetak zbog igraca manje, ali svejedno i u 95min smo ispusili slobodan udarac iz dobre pozicije zbog celavog idiota... pomocni signalizira faul, a on kao da to ne vidi i svira kraj....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 apr 2017, 18:20

kad ste vec kod pomocnog trenera, ko je bio pored slavke i cenana na nasoj klupi jucer? Poljubi se sa calom, nije mi poznat covjek

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 apr 2017, 18:20

DbCooper je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:DB kuper poslije mene ima najjaci nick na forumu :salut:
:kafa:
@"MocMahale444 Sto jes, jes :thumbup: :salut:
Jasta evo neka stave u anketu, @Nea hejta stipu ga :mrgreen:

Reci im da je kuper bio bosanac i zmario ronhil, cugo lozu iz cuturice.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 16 apr 2017, 18:26

irfo je napisao/la:kad ste vec kod pomocnog trenera, ko je bio pored slavke i cenana na nasoj klupi jucer? Poljubi se sa calom, nije mi poznat covjek
Alihodzic
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 apr 2017, 18:28

maldini3 je napisao/la:
irfo je napisao/la:kad ste vec kod pomocnog trenera, ko je bio pored slavke i cenana na nasoj klupi jucer? Poljubi se sa calom, nije mi poznat covjek
Alihodzic
Ma jok, valjda znam ko je alihodzic :D

slika
na ovoga mislim

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 apr 2017, 18:29

Ovo nam je doktor. Uglavnom sa Raifom je u medicinskom tim ne znam je li bas doktor.[emoji23]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 16 apr 2017, 18:31

Ama misli garant na doktore, Kulovic ili Moro, nije toliko mlad i ako je student da ne zna ko je Alihodzic i kako izgleda :crazy: :lol:

EDIT: Kulovic je to, jedan od boljih ortopeda na KCUS-u
Zadnja izmjena: Hrasno1921, dana/u 16 apr 2017, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 apr 2017, 18:31

Naime, imenovan je novi stručni štab, na čijem čelu je bio bivši proslavljeni igrač ovog kluba Ivica Osim. Za njegove pomoćnike su, također, imenovani bivši asovi Mišo Smajlović, Boris Bračulj i Velija Bećirspahić. Sa ovim stručnim štabom, Željezničar je promijenio pristup igri, a u prvim sezonama nakon povratka su ostvareni solidni rezultati. Solidni zbog toga što je to bio tim u nastajanju, ispunjen igračima iz vlastitog omladinskog pogona. Mnogi od njih su bili članovi mladih reprezentativnih selekcija, s tim da ih je u budućnosti čekalo mnogo više.

Ivica koji je bio trenerčina, je imao oko sebe 3 pomoćnika i sigurno da su mu dosta olakšavali posao. Pisao sam o tome početkom januara:
braco je napisao/la: Mora se definitivno pojačati stručni štab. Ne možeš ostat samo na glavnom treneru i treneru golmana, to je skroz neozbiljno i nijedan ozbiljan klub sebi ne može to dozvolit. Na stranu to što Slavko želi da on pravi taj neki plan priprema što se tiče fizičke spreme, nedopustivo je da nemaš kondicionog trenera, pogotovo kad su pripreme u pitanju. Iskreno se nadam da traže u klubu zamjenu za Seferovića. Trener mora imati čitav stručni tim koji će mu pomagat u određenim segmentima njegovog posla, ne može ni Slavko sve sam koliko god on pričao da radi po čitav dan i da je predan svom poslu. Ok, pohvalna je ta predanost ali moraš opet imati još koji dodatni "par očiju" koji će ti pomoći od analize protivnika i stanja igrača, do treninga i ostalih stvari. Eto spominjao se Žižović koji je odlučio da odbije ponudu da mu bude pomoćnik, nikakav problem care sigurno ima stručnih osoba koji bi pristali da rade kao pomoćni trener u najvećem klubu države, nadam se da će i to ubrzo biti riješeno.
--
irfo je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:
Alihodzic
Ma jok, valjda znam ko je alihodzic :D

slika
na ovoga mislim
Edin Kulenović, doktor

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 apr 2017, 18:33

Hrasno1921 je napisao/la:Ama misli garant na doktore, Kulovic ili Moro, nije toliko mlad i ako je student da ne zna ko je Alihodzic i kako izgleda :crazy: :lol:

EDIT: Kulovic je to, jedan od boljih ortopeda na KCUS-u
:thumbup:

Cala se izljubi sa svima kod nas na klupi :D

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 apr 2017, 18:38

Treba mene za SD.

Pitajte me šta god hoćete :)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 apr 2017, 18:40

Cala se izgrlio i sa Zebom kad je izlazio. Vidim Zeba prilazi njima reko sta se desava.
Na pocetku Slavko prisao Cali i onom pomocnom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 apr 2017, 18:42

Neandertalac je napisao/la:Treba mene za SD.

Bil ostavio ugljesu u ekipi kad bi igro za minimalac? :kafa:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 apr 2017, 18:43

Gledam sada vremensku prognozu za srijedu....u Sarajevu se očekuju temperature od 0-4 stepena uz mogućnosti padavina, dakle i snijeg je moguć...

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 16 apr 2017, 18:47

Produzi ugovor Miroslavu :D
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 apr 2017, 18:51

Neandertalac je napisao/la:
Imam samo par pitanja, ako je ok :)

Sto je onaj supak napao Moniku Seleš?
Sto Bekrija grije klupu?
Sta znaci Blechan?
ko je ubio Juku Prazinu?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 apr 2017, 18:54

irfo je napisao/la:

Bil ostavio ugljesu u ekipi kad bi igro za minimalac? :kafa:
-Vidite. Mislim da je ovde napravljena jedna greška pri selekciji igrača što ćemo u budućnosti ispraviti. Ako je neki igrač interesantan klubu, pored igračkih gledaju se sportske, kulturne, društvene osobine, ambicije, karakter itd. Većina ovih parametara mora se poklapati sa klubskom filozofijom i pravilima da bi igrač X mogao dobiti privilegiju obući plavi dres sa Željinim grbom.
Što se njegovog trenutnog statusa tiče, šef stručnog štaba Gsn Petrović će vam odgovoriti.

Next pls :kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 16 apr 2017, 18:57

Ne znam sto nasi ne pokusaju dovesti onog malog jovana vladimira iz banjaluckog imenjaka, 2000. god... momak je zamjenik kapitena kadetske selekcije srbije... i vec odavno i brutalno dobro igra u toj ligi gdje igra nas imenjak... mislim da su prvi na tabeli i da ce uci u 1. Ligu RSa... isao je u zvezdu na naka testiranja...

Znam da su velike te naknade za treniranje ako uzmes malca iz kluba koji igra PL i sa njim potpises profi ugovor (do 60000KM su te naknade)... ali kad uzmes igraca iz nizeligasa a koji uz to nema ugovor, puno su manje naknade... mi smo buducnosti za viscu platili oko 10000KM... a mislim da smo trebali oko 20000 da platimo... ali su se dogovorili da je 10000 ok...

A za ovog malog se itekako vrijedi isprsiti jer ima odlicne reference...
Itekako u klubu treba pogurati da se dovede ovaj mali kao jos nekolicina... prije smo to radili cesce, msm scouting djece iz bih... sada smo to umanjili jer uglavnom forsiramo djecu iz sarajeva i okolice (djeca iz istocnog sarajeva umjesto slavije sad odabiru nas klub)... normalno i sada ima nekoliko djecaka sa strane ali nezanemarljivo u porodjenju kako je nekad bilo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.