FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 13 avg 2010, 12:05

Cini se da se mirzi opasno drma stolica ;) neka, neka 8-)

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 13 avg 2010, 12:06

UPS je napisao/la:Cini se da se mirzi opasno drma stolica ;) neka, neka 8-)

To je i sinoc pisalo na sportsport.ba nista novo.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 13 avg 2010, 12:10

ne kazem da je novo, nego me raduje to sto se ipak 'talasa', nek 'frizura' nije mirna, nek zna da mu se vise nece tolerisati ni najmanji kiks ;) a volio bih da kiksa pa da ga nabiju nogom, pa makar

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 13 avg 2010, 12:15

UPS je napisao/la:ne kazem da je novo, nego me raduje to sto se ipak 'talasa', nek 'frizura' nije mirna, nek zna da mu se vise nece tolerisati ni najmanji kiks ;) a volio bih da kiksa pa da ga nabiju nogom, pa makar

Nije nam ni neki igracki kadar,a kako kazu sinoc na treningu kako su igrali crno nam se pise,ali vidjecemo jeli sve do trenera ja mislim da nije, ako imas dobru ekipu lahko je voditi i ja bi sa Barsom do 5 mjesta u Spaniji bio.

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 13 avg 2010, 12:17

Ja bih volio da zalizani ostane
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 13 avg 2010, 12:19

rumbalija je napisao/la:

**** te ti sve u kontru!!

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 13 avg 2010, 12:23

rumbalija je napisao/la:
a ko tebe pita za mišljenje,štrumfiću??????

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 13 avg 2010, 12:27

ma imamo perspektivnu ekipu, ekipu koja kad se uigra moze napraviti dar mar, ali dzaba kad nam je trener tanak ko ofinger. slavija ima samo jednog igraca kako treba i opet nas pobjede i nadigraju. mi imamo 4-5 pravo dobrih igraca i siguran sam da mozemo mnogo napraviti
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 13 avg 2010, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 13 avg 2010, 12:32

UPS je napisao/la:ma imamo perspektivnu ekipu, ekipu koja kad se uigra moze napraviti dar mar, ali dzaba kad nam je trener tanak ko ofinger. slavija ima samo jednog igraca kako treba i opet nas pobjede i nadigraju. mi imamo 4-5 pravo dobrih igraca i siguran sam da mozemo mnogo napraviti

Akobogda Imaslah jedva cekam tekmu da vidim svojim ocima!!

Post Postao/la Avatar » 13 avg 2010, 12:43

Kao po­ja­ča­nje do­ve­li odboj­ka­ša iz Crne Go­re?

Prvo "po­ja­ča­nje" sti­glo je iz Crne Go­re. Iz osre­dnjeg prvo­li­ga­ša Ze­te do­ve­den je Hil­mi­ja Gu­tić, sto­per ka­kvih ima u bh kan­to­nal­ci­ma. Na­vo­dno je Hil­mi­ja u fu­dbal­ske vo­de za­plo­vio pri­li­čno ka­sno, a da je slo­vio kao vrstan odboj­kaš, sme­čer. Gu­tić je do­bio vi­še ne­go Je­sen­ko­vić, Ka­ra­hmet, Fo­čić, Uš­ču­plić, Baj­rić, Imši­ro­vić, ko­ji stva­ra­ju no­ve na­de, a mje­se­ci­ma sa­nja­ju svo­ju pla­tu. Gu­ti­ću i sli­čnim "po­ja­ča­nji­ma" Sa­ra­je­vo je tek pro­la­zna sta­ni­ca.

Poceli su i odbojkase dovoditi (BLEKIC) :mrgreen:

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 13 avg 2010, 12:45

San dnevne novine hahahahahahahahahahaha

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 13 avg 2010, 12:46

Sta bolan tebe briga koga smo mi doveli . Da si normalan navijac svoga kluba interesovalo bi te Sarajevo samo u periodu kada se blizi derbi. Ali jok,ima pojedinaca koji vise pisu o gradskom rivalu nego o svome klubu.

Jel' te to uzbudjuje? Jel' ti to fetis?

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 13 avg 2010, 12:51

Avatar je napisao/la:Kao po­ja­ča­nje do­ve­li odboj­ka­ša iz Crne Go­re?

Prvo "po­ja­ča­nje" sti­glo je iz Crne Go­re. Iz osre­dnjeg prvo­li­ga­ša Ze­te do­ve­den je Hil­mi­ja Gu­tić, sto­per ka­kvih ima u bh kan­to­nal­ci­ma. Na­vo­dno je Hil­mi­ja u fu­dbal­ske vo­de za­plo­vio pri­li­čno ka­sno, a da je slo­vio kao vrstan odboj­kaš, sme­čer. Gu­tić je do­bio vi­še ne­go Je­sen­ko­vić, Ka­ra­hmet, Fo­čić, Uš­ču­plić, Baj­rić, Imši­ro­vić, ko­ji stva­ra­ju no­ve na­de, a mje­se­ci­ma sa­nja­ju svo­ju pla­tu. Gu­ti­ću i sli­čnim "po­ja­ča­nji­ma" Sa­ra­je­vo je tek pro­la­zna sta­ni­ca.

Nemoj te vi samo majketi doveli ste na probu Ivana Gvozdenovic covjeka koji je za 5 god.odigrao 32 tekme,dalje sina utrpao Zvaka ,Amar se obelajio ne zna sta da mu kaze,jer mali je sve samo ne fudbaler,doveli nekog momka iz Drine citam na njihovom forumu nije par tekmi odigrao za njih oni su u cudu da je u Zelji.Pa sto vam je razgulio Nijaz nego radi talova Amara nije mogao vise da trpi i otisao,jer Amar uzima lovu od igraca lopatom!!

Post Postao/la Avatar » 13 avg 2010, 12:57

cena je napisao/la:

Nemoj te vi samo majketi doveli ste na probu Ivana Gvozdenovic covjeka koji je za 5 god.odigrao 32 tekme,dalje sina utrpao Zvaka ,Amar se obelajio ne zna sta da mu kaze,jer mali je sve samo ne fudbaler,doveli nekog momka iz Drine citam na njihovom forumu nije par tekmi odigrao za njih oni su u cudu da je u Zelji.Pa sto vam je razgulio Nijaz nego radi talova Amara nije mogao vise da trpi i otisao,jer Amar uzima lovu od igraca lopatom!!
Halo ti keceru :mrgreen:

Ivan gvozdenovic je ponudjen Zeljeznicaru' nije cak ni dosao na probu tako da mozes nastaviti gledat JOHN CENU
Mali baljic je odlican igrac' ali i on je na probi' kod nas moras se pokazati kako bih igrao a ne ko kod vas samo slijecu Odbojkasi bez ikakve probe.. I molim lijepo kopiraj za malog nikolica,znam da lazes..

I zadnje sto si nisi shvatio da su svi igraci na probi,dok su kod vas potpisani ugovori :mrgreen:

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 13 avg 2010, 12:58

Sanu bas i ne odgovara sto je Vlastimir Mijovic iz Avaza Potparol najveceg BiH kluba,pa se malo obrusio na F.K.Sarajevo,ali dobro kakav je San kao novina takav im je I Zeljo kao klub o kojem pisu hvalospjeve i tu su se po nekoj razini i uspjehu nasli! ;)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 13 avg 2010, 12:59

Sto se strumfici loze na narucene tekstove, a sve fol imaju nesto protiv popaja ... :D

nego sta ono bi sa onim vasim nastavnikom fizickog sa kojim ste dozivjeli svoj najveci uspijeh u evropi i obrukali ovu ligu i drzavu?

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 13 avg 2010, 13:23

Dugogodišnji prvotimci Sarajeva Muhamed Alaim i Edin Dudo će napustiti redove bordo tima. Svoje karijere bi trebali nastaviti i iranskom drugoligašu Tarabijat Badaniju. Klub za njih neće dobiti nikakvo novčano obeštećenje. Ovim potezom je klub svojim standardnim prvotimcima izašao u susret i omogućio im da karijeru nastave u Iranu.
Našim dosadašnjim prvotimcima želimo puno sreće u nastavku nogometne karijere.

slika
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

HZ87STARIGRAD
Kontakt:

Post Postao/la HZ87STARIGRAD » 13 avg 2010, 13:25

Bajato ti ovo za Alaima i Dudu !!!

Imal šta novo za Juninha ???

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 13 avg 2010, 13:33

cena je napisao/la:Sanu bas i ne odgovara sto je Vlastimir Mijovic iz Avaza Potparol najveceg BiH kluba,pa se malo obrusio na F.K.Sarajevo,ali dobro kakav je San kao novina takav im je I Zeljo kao klub o kojem pisu hvalospjeve i tu su se po nekoj razini i uspjehu nasli! ;)
Ma ne treba ni komentarisati ni ozbiljno shvatati texstove u novinama kakve su SAN,tiraž im je mali isto kao što je i seljo mali,da nemože biti manji ;)

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 13 avg 2010, 13:36

Uprava dala podršku Varešanoviću, Brazilac na probi
Iako se u pojedinim medijima pojavila informacija da će trener FK "Sarajevo" Mirza Varešanović dobiti otkaz, od toga nema ništa. Naime, nakon poraza u Istočnom Sarajevu potekla je priča kako će šef bordo svlačionice biti smijenjen. Kao mogući nasljednici spominjali su se Slaviša Božičić i Dragoslav Stepanović.

Ipak, iz izvore Uprave kluba saznali smo da je to dezinformacija i da niko nije razgovarao sa pomenutim stručnjacima. Također, isti izvor potvrdio nam je kako je Varešanović dobio punu podršku, ali da se od njega u naredna tri kola očekuje isto toliko pobjeda.

Treba istaći da je u tim sa Koševa, na probu, stigao Brazilac Juninho Botelho (23 godine). O njegovom angažmanu odlučit će prvi šef struke. Pomenuti nogometaš nastupa na poziciji – polušpic.

Kako smo uspjeli saznati, Almedin Hota nikada nije odgovorio na ponudu koja mu je stigla od bordo tima. Prema riječima ljudi iz uprave FK "Sarajevo" nekadašnji bh. reprezentativac ponio se krajnje nekorektno. Kako sada stvari stoje Hota je daleko od povratka na najveći bh. stadion.

Za kraj treba napomenuti da je nakon odlaska Muhameda Alaima za novog kapitena izabran Muhamed Džakmić

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 25 gostiju.