2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
Nigerijac tj Grk je strašan igrač. Ali inače iz Nigerije dolaze pravo dobri igrači.
Hakeem.dema je napisao/la:Nigerijac tj Grk je strašan igrač. Ali inače iz Nigerije dolaze pravo dobri igrači.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
krave - pacers: lebron se zagrijava, sad je odlucio tekmu jednim prostim udvajanjem
toronto - bucks: lowry = mini cp3
sas - mede: sve ocekivano
manji klub iz la - utah: jedni imaju dokazanog chokera, drugi imaju dokazanog match-winnera. ipak, bez goberta tesko da ce ovo utah zatvoriti.
toronto - bucks: lowry = mini cp3
sas - mede: sve ocekivano
manji klub iz la - utah: jedni imaju dokazanog chokera, drugi imaju dokazanog match-winnera. ipak, bez goberta tesko da ce ovo utah zatvoriti.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
CP u PO i Lowry u PO su bas, al bas neuporedivi.
Kao i Parker u PO i CP u PO. Tolika je razlika.
Slazem se, Paulovih 21-9 sa 48% iz igre, 38% za 3 i PER 25.7 su apsolutno neuporedivi sa Parkerovih 18-5 sa 46% iz igre, 30% za 3 i 16.9 PERom. Druga dimenzija i veca razlika nego u RS.
Kakav je ovo PO, nije ni tema o sezoni zakljucana.Lose,lose
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ako hoceš pokazat cu ti jednu sliku i ona ce se p.o.s.r.a.t na ovu tvoju statistiku.Epidaurus je napisao/la:Slazem se, Paulovih 21-9 sa 48% iz igre, 38% za 3 i PER 25.7 su apsolutno neuporedivi sa Parkerovih 18-5 sa 46% iz igre, 30% za 3 i 16.9 PERom. Druga dimenzija i veca razlika nego u RS.
Ne moras ti meni nista pokazivat, samo na ovom forumu postoje ljudi kojima su Paul i Parker uopce uporedivi igraci.Belmin6 je napisao/la:Ako hoceš pokazat cu ti jednu sliku i ona ce se p.o.s.r.a.t na ovu tvoju statistiku.Epidaurus je napisao/la:Slazem se, Paulovih 21-9 sa 48% iz igre, 38% za 3 i PER 25.7 su apsolutno neuporedivi sa Parkerovih 18-5 sa 46% iz igre, 30% za 3 i 16.9 PERom. Druga dimenzija i veca razlika nego u RS.
Znaš da nešto nije bilo uredu čim je Parker sinoć ubacivao trice. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Memphis je sinoc manje vise sa onom rotacijom igraca odigrao 10 dobrih minuta i to sve zbog ludih 5 minuta Gasola i Conleya. Ocekivao sam vise od njih ali nema tu kvaliteta za dalje, mada su i takvi odigrali bolje od ekipa sa Istoka..
Epidaurus je napisao/la:Ne moras ti meni nista pokazivat, samo na ovom forumu postoje ljudi kojima su Paul i Parker uopce uporedivi igraci.Belmin6 je napisao/la:Ako hoceš pokazat cu ti jednu sliku i ona ce se p.o.s.r.a.t na ovu tvoju statistiku.Epidaurus je napisao/la:Slazem se, Paulovih 21-9 sa 48% iz igre, 38% za 3 i PER 25.7 su apsolutno neuporedivi sa Parkerovih 18-5 sa 46% iz igre, 30% za 3 i 16.9 PERom. Druga dimenzija i veca razlika nego u RS.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jos nista...Mig_Mig je napisao/la:Zna li se za juku ?

Mada i bolje da odmori veceras za svaki slucaj, svakako nemaju sanse u Oracleu, samo se rizikuje pogorsanje povrede ako nije 100% zalijeceno.
15.10.2013.
Pa ako nemaju sanse nek ne igraju. Oni sa jukom imaju 100%vise sani vec bez njega.Kaunas je napisao/la:Jos nista...Mig_Mig je napisao/la:Zna li se za juku ?
Mada i bolje da odmori veceras za svaki slucaj, svakako nemaju sanse u Oracleu, samo se rizikuje pogorsanje povrede ako nije 100% zalijeceno.
Max Allegri
Zdravlje je najbitnije. Kao sto neko rece bezveze ce da rizikuje pogorsanje povrede ako nije 100% zalijecena pa da syebe i sljedecu sezonu, a Blazersi su veoma potentna ekipa i mogu sljedece sezone daleko dogurati.Mig_Mig je napisao/la:Pa ako nemaju sanse nek ne igraju. Oni sa jukom imaju 100%vise sani vec bez njega.Kaunas je napisao/la:Jos nista...Mig_Mig je napisao/la:Zna li se za juku ?
Ako iko prizeljkuje iznenadjene, odnosno senzaciju u smislu izbacivanja Dubsa od Portlanda, onda sam to ja, ali ako realno sagledamo veceras ce tesko uzeti u Oracleu. A i pogotovo jer je game 1 nek odmori do sljedece tekme, nece svijet propasti. Da je ovo 5 ili 6 tekma u seriji vjerovatno bi i rizikovao sa njim u igri, ali u prvoj utakmici to nije neophodno.
15.10.2013.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
artemis77 je napisao/la:Joe Johnson
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.