FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sa kakvim mi mitomanima dijelimo grad. Ispast ce da im je trebao osam penala svirati. Sad mi je jos krivlje sto ih ne ponizismo.
- MocMahale444
Hajde Virto, cas posla za tebe.irfo je napisao/la:napravi i onaj kad lendric slomiVirtu4l je napisao/la:Šta je ovo svi portali uzeli moj gif od jutros![]()
Edit: letim pred rudu.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 16 apr 2017, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ima većirfo je napisao/la:napravi i onaj kad lendric slomiVirtu4l je napisao/la:Šta je ovo svi portali uzeli moj gif od jutros![]()

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Treba gledati tekmu po tekmu, svašta se još može dešavati. Nisam bas siguran da će Zrinjski dobiti u Tuzli. Ali prije toga nama je srijeda i Široki. Što neko reče ponoviti igru iz prvog poluvremena sinoć, još kad bi atmosfera slična bila, ne sumnjam u prolaz. Ja sam ih gledao protiv Jajca juče, i igralo im je prvotimaca, nije baš odmarao previše Sabljić. Još je i Wagnera uveo da pokuša okrenuti, ali nije išlo.
Nama važna tekma zbog psihološkog pristupa protiv Radnika. Ako prođemo ode samopouzdanje u nebo, a ako ispadnemo, biće gutavo u Bjeljini.
Nama važna tekma zbog psihološkog pristupa protiv Radnika. Ako prođemo ode samopouzdanje u nebo, a ako ispadnemo, biće gutavo u Bjeljini.
Markovic je trebao pocet od prve minute, ipak je bolji igrac od Ugija, stabilniji, u organizaciji i mnogo vise trci u oba pravca, Salko je sinoc totalno fulio bar sto se njega tice, poslao ga na zagrijavanje oko 20-te minute a uveo ga tek oko 70-te kad smo haman ostali bez igraca manje, totalno pogresno!
Samo jedan go moze promjenit sve...
http://sportsk.e.ba/na-pomolu-dogovor-p ... evanovica/
Sinan danas pun nekih informacija [emoji38] [emoji38]
Sinan danas pun nekih informacija [emoji38] [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ugi je igrao skroz defanzivno na Duljevića, zato je dobio prednost....ali da je odigrao nešto posebno nije, slažem se. Čak su mu loše bile i one njegove duge lopte koje su mu vrhunske...nažalost ponekad....DbCooper je napisao/la:Markovic je trebao pocet od prve minute, ipak je bolji igrac od Ugija, stabilniji, u organizaciji i mnogo vise trci u oba pravca, Salko je sinoc totalno fulio bar sto se njega tice, poslao ga na zagrijavanje oko 20-te minute a uveo ga tek oko 70-te kad smo haman ostali bez igraca manje, totalno pogresno!
Na kraju sezone mu ističe ugovor sa Željezničarom, koji pokušava da ga zadrži. No, prvi uvijeti koje su postavili on i njegov menadžer Menaf Kodro, bili bi pretežak finansijski teret za klub.
No, Stevanović se, kako saznaju ****, u posljednje vrijeme premišlja oko ostanka na Grbavici. Veliki planovi najtrofejnijeg bh. kluba, nisu ga ostavili ravnodušnim, pa bi se moglo desiti da spusti svoje zahtjeve, kako bi potpisao novi ugovor.
U Želji su konačno shvatili da je Stevanović kapitalac i da bi u njega vrijedilo uložiti, jer bi nakon samo jedne sezone mogao višestruko vratiti novac.
Do kraja sezone ostalo je još malo vremena, a dogovor bi se trebao postići što brže. Kako bi se na miru mogla slagati ekipa oko Stevanovića za narednu sezonu.
SlevinKelevra je napisao/la:.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Joj Sinana sto se razvezao danas o nama, daj Boze da je ista od ovog istina, daj Boze ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Pa da su ove dvije stvari tacne i da ih klub objavi tri dana bi slavio.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Clanak je napisao Emir Katana, inace momak je veliki Zeljovac i kao takav uvjeren sam da nebi slagao ili tek tako "lupao" samo da nabije klikove i citanost portalu ...
Medjutim Sinan je urednik, i lako ga je navuci na tanak led, sve u svemu vjerujem da ima istine, jer Stevanovic nacin igre i zalaganje barem po meni mi govori mnogo toga, sve u svemu vidjet cemo ...
Nego najbolje bi bilo da Bogi zavrsi karijeru na ljeto, a za pomocnog trenera da dovedemo Nedima Jusufbegovica
Medjutim Sinan je urednik, i lako ga je navuci na tanak led, sve u svemu vjerujem da ima istine, jer Stevanovic nacin igre i zalaganje barem po meni mi govori mnogo toga, sve u svemu vidjet cemo ...
Nego najbolje bi bilo da Bogi zavrsi karijeru na ljeto, a za pomocnog trenera da dovedemo Nedima Jusufbegovica
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Bilo bi dobro da osim Bogija još neki završe karijeru, ili najmanje da odu iz Želje A što se Jusufbegovića tiče, nije ti loša ideja...
Samo da nam je dobiti Siroki. Ako i tu kiksamo znaci da smo u problemu i u padu forme. Izgubili bi ovi na samopouzdanju i Tito ih ne bi vratio,a u najgorem dijelu prvenstva se nalazimo.
Pomoćni trener Adžem,kakav Juka.
Juka puno priča,a nije čemu, pravio bi samo nemir.
Fali nama naše djece, ljudi vojnika.
Stana je pravi primjer u odnosu na književnika, dati mu sve što trazi i riješio si desnog beka, jer Siniša jeste igrač samo za Novog Pazara. Memija je za njega tv u boji.
Stana je pravi primjer u odnosu na književnika, dati mu sve što trazi i riješio si desnog beka, jer Siniša jeste igrač samo za Novog Pazara. Memija je za njega tv u boji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:DB kuper poslije mene ima najjaci nick na forumu

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Neandertalac je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:DB kuper poslije mene ima najjaci nick na forumu

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne vidim vas uopšteMocMahale444 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:DB kuper poslije mene ima najjaci nick na forumueto ankete.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
@"MocMahale444 Sto jes, jesNeandertalac je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:DB kuper poslije mene ima najjaci nick na forumu

Samo jedan go moze promjenit sve...
Slažem se i za Adu, naravno i Čiča je tu, ali stručni štab fakat treba proširiti u svim segmentima. Ja bi i kvalitetnijeg trenera golmana. Ovo sa samim Slavkom, odnosno Čičom odnedavno mi je bezze.bhsport je napisao/la:Pomoćni trener Adžem,kakav Juka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.