Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pajdo, kad će ta Frančeska na avatar? 

Bas kako ti pises ja ga postavljam. Odrzim ja rijec vazda! Joj satrao sam se dok sam je smanjio, prvo dimenzije pa kad sam vidio velicina ne pase htio sam samo uzeti laptop i baciti ga kroz prozor!Willy je napisao/la:Pajdo, kad će ta Frančeska na avatar?

Sto se tehnike i kompjutera tice, samo se razumijem u ove betting-apps!

Zaboravi od onih silnih dobitnih, sestru postaviti, evo je finih 30 unita! Juce sam isao ali kombinovao s necim drugim sto je palo.

Sad mi treba SKA Petersburg kp, Damir obicno na mec pobjeda, Espanyol x2 i Kontaveit +2.5 gema, ona je zadnja vremenski.
Ako ovo sve dodje do tad i ona dodje, a blagi je outsider, ide ona na avatar, vidju seke!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Effenberg je napisao/la:Bas kako ti pises ja ga postavljam. Odrzim ja rijec vazda! Joj satrao sam se dok sam je smanjio, prvo dimenzije pa kad sam vidio velicina ne pase htio sam samo uzeti laptop i baciti ga kroz prozor!Willy je napisao/la:Pajdo, kad će ta Frančeska na avatar?![]()
![]()
Sto se tehnike i kompjutera tice, samo se razumijem u ove betting-apps!
Zaboravi od onih silnih dobitnih, sestru postaviti, evo je finih 30 unita! Juce sam isao ali kombinovao s necim drugim sto je palo.
Sad mi treba SKA Petersburg kp, Damir obicno na mec pobjeda, Espanyol x2 i Kontaveit +2.5 gema, ona je zadnja vremenski.
Ako ovo sve dodje do tad i ona dodje, a blagi je outsider, ide ona na avatar, vidju seke!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Igraj Široki ti si najbolji!
Jutros ovi Limunovi iz Kostarike bili blagi favoriti po kvoti, gostuju zadnjem na tabeli. Htio sam to igrati dvojku na sistem. Kad malo kasnije okrenuše kvote, sad su domaći favoriti. Tu se nešto muti. 

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
To se pajdo moj dobri obilazi. Meni reko jedan iskusniji stari vuk kolega kad vidis par i ne znas hocel kec ili x2 samo over osini!Willy je napisao/la:Jutros ovi Limunovi iz Kostarike bili blagi favoriti po kvoti, gostuju zadnjem na tabeli. Htio sam to igrati dvojku na sistem. Kad malo kasnije okrenuše kvote, sad su domaći favoriti. Tu se nešto muti.

Eto mozda tom logikom!
Leganes znam da ce under zaboravljam to, i sad moram strijepiti jer hebeni Leganes ima toliko nisku kvotu na live u 80oj minuti ko da je Real ili u najmanju ruku Sevilla! Strah me x2 u Spaniji uvijek kad ga imam! Samo Villareal je pouzdan to je moj tim.
EDIT: Pasto kolumbijski je straha ekipa pajdo. Dolaze kecevi sve 2.2-2.5 kvote.
Došao Union Berlin, još da Sugita osvoji set i eto unita. 

Vidim tam bas kontam fin tiket, al moji uniti satrani moram cekat da dodje. A evo Damir odmah gubi servu. Sretno sa Sugitom!Willy je napisao/la:Došao Union Berlin, još da Sugita osvoji set i eto unita.
Evo Esanyola u 92oj niste li mogli ranije dat da mi se ne tresu gace svo vrijeme!

Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 16 apr 2017, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Hajde Džumi ispraši tog Španca šljakera.
Nadam se da opet dolaze 3 seta.Effenberg je napisao/la:Vidim tam bas kontam fin tiket, al moji uniti satrani moram cekat da dodje. A evo Damir odmah gubi servu. Sretno sa Sugitom!Willy je napisao/la:Došao Union Berlin, još da Sugita osvoji set i eto unita.
Evo Esanyola u 92oj niste li mogli ranije dat da mi se ne tresu gace svo vrijeme!

Izgubi Sugita 4 gema zaredom.
Ali, još ima nade.

E moj Sugita, ucerala ti kita!
Ja tek sad vidi Damir s GGL-om 0:3 h2h
koji fail, poklon value bet na Spanca, nije da Damir nije odugo igro sljaku i da je haman bolji na hardu, velika velika greska! Ovo ce biti 3-4 gema za Damira, steta sto nema streama, volio bi ga viditi kako se zivcira, jer znam da mu ovakvi frljavci od tenisera kakav je ovaj smetaju i to zesce! 
Al ne smeta mi bar ovako pasti, elegantno te izbije, bez nadanja nekih. Bolje nego golovi u 90+
Ja tek sad vidi Damir s GGL-om 0:3 h2h

Al ne smeta mi bar ovako pasti, elegantno te izbije, bez nadanja nekih. Bolje nego golovi u 90+

Za koji minut počinju Goffin - Darcis. Mislim da Belgijanac uzima lagano u dva seta. Igraću manje gemmova.
Damire ljudino, mozel se bar do brejk sanse doci? 

Damire hajde ti to lijepo predaj.
Ova moja ruska kladara je extra u svemu osim za tenis. Njih ne tangira predaja, osim ako nije u 1.setu. Bar je fer pa ti racunaju dobitak ako preda neko tvome sto si se kladio. Hendi i O/U se gleda ako bi teoretski moglo biti sanse da dodje do kraja da se nastavilo i tako sracunavaju.Willy je napisao/la:Damire hajde ti to lijepo predaj.
Dobi Damir set.
Može li još jedan? 

- adnan_nanda
- Kontakt:
Prvi put da odigram live, čisto da probam, jeste sića ali neka

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
St. Pauli gol. 

Hajte zabijte ga bratu yebem li vam sve kurave red light distrikta. Cuo sam da se i gdja Coates qurva po St. Pauliju najvise voli triple penetration! 
Dzaba ako dodje Damir, kad me KHL yebe. Jos nisam under 4.5 htio staviti tu!

Dzaba ako dodje Damir, kad me KHL yebe. Jos nisam under 4.5 htio staviti tu!
Brat bratu ove 2 ekipe u finalu khl sto su, znaci i magnito i leningrad (
) dobile su po 80% svojih meceva u sezoni. Ali ja u velevakta eto sto odigram taj khl te dvije ekipe potrefio bi ih svaki put kad bi izgubile. Mislim da mi je pogadjanje bara-bara kvoti na tom khlu max. 20%. Fala qurcu sad ih nema do jeseni! [emoji144]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.