PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

hrn
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la hrn » 16 apr 2017, 11:31

Prica se da ova dvojica nisu dobro prosla na jugu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2017, 11:33

ludilomozga je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:I bas svi sa godisnjim kartama su bili na utakmici ,sve i jedan. :mrgreen:

Ko da je problem novi account napraviti hihihiih :thumbup:
Prodanih godisnjih ima oko 2,5k, tako da je ovo cifra ljudi koji su usli na godisnju
:lol: :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 apr 2017, 11:50

Sta ovaj sere? Pa, 0:0 bi mu trebao biti omiljeni rezultat... Bolje i to nego 0:1 :urnebes:

slika

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 16 apr 2017, 11:59

Na Željinoj temi se pišu postovi tipa ' kod Sarajeva jedino Duljević zna, ostali su balvani ... Željo mnogo bolji ' ... to kad čovjek pročita pomisli da je Željo napravio sastav koji u stratnoj postavi ima 11 Messija za ovu ligu.
A realnost je da u ligi nema igrača sa Duljevićevim potencijalom i nema napadača u 16 metara kao što je Lendrić. Svi ostali su manje više istog kvaliteta, stoga me i ne čudi činjenica da je Sarajevo odigralo bolje na derbiju ... isto tako pretpostavljam da će Željo biti bolji na Koševu.

Došli smo u fazu kada je u ovakvim utakmicama bolje biti gost po pitanju pritiska koji osjećaju igrači.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 16 apr 2017, 12:03

Sto nije jug navijao? Zeljo koliko je ulozio prelose igra. Celo ako ispadne iz kupa by by, sobzirom da je trofej pod moranjem. **** lendric, stevanovic, kerla, musa, bokacini su vec mislima daleko od sda doline.
UPRAVA NAPOLJE!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 apr 2017, 12:08

Jbt pa ljudi jedino protiv krupe koji jedva dobise nisu bili pogurani. Da nije bilo sudijskih "gresaka" izgubili bi i u Mostaru i sinoc na sergijici.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 16 apr 2017, 12:08

Zakarić: Možemo biti zadovoljni, jer nismo izgubili
Goran Zakarić, koji je dobio priliku s klupe u drugom poluvremenu derbija, rekao je da njegov tim može biti zadovoljan, jer nije izgubio.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2017, 12:11

Evolution87 je napisao/la:Da nije bilo sudijskih "gresaka" izgubili bi i u Mostaru i sinoc na sergijici.
Da nije bilo sudijskih grešaka vi bi imali jednu titulu prvaka BiH, ali šta je tu je.
Voli te tvoje Sarajevo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 apr 2017, 12:15

Virtu4l je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Da nije bilo sudijskih "gresaka" izgubili bi i u Mostaru i sinoc na sergijici.
Da nije bilo sudijskih grešaka vi bi imali jednu titulu prvaka BiH, ali šta je tu je.
A vi dvije. :hmmmmm:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evolution87 » 16 apr 2017, 12:16

Virtu4l je napisao/la:
Da ne pukose korner zastavice u trebinju ili da sudije nisu ostale zakljucane u svlacionici i vi bi imali koju titulu manje, ali sta je tu je.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DenchiNL
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la DenchiNL » 16 apr 2017, 12:20

Evolution87 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Da ne pukose korner zastavice u trebinju ili da sudije nisu ostale zakljucane u svlacionici i vi bi imali koju titulu manje, ali sta je tu je.

ihhh a tek da im nisu izbacili klub zbog namještanja i kaznili igrače :facepalm: :damn: pa gdje bi im kraj bio :D :urnebes: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 16 apr 2017, 12:27

escobarpablo je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:
escobarpablo je napisao/la:Je li ih ispruzio ili je povukao nazad :)
To mozes pricati ljudima koji nikad nisu igrali fudbal profesionalno. Ako nista trenirao sam i polozaj stevanovica je prirodan i nije ulazak u putanju uopste jer je duljevic krenuo u dribling i desno prema stevanovicu. To sto nije mogao proci je vec prica za sebe.
Kakav retard, položaj Stevanovića je prirodan, jer je prirodno da lupiš po nogama igrača koji te prošao i nalazi se u izglednoj prilici za postizanje gola. :urnebes:
Tebi ne moze pomoci spexijalisticki tim ta ocnu hirurgiju Sveti vid iz Beograda. Jel fakat samo ti vidis da Stevanovic "lupa" po nogama Duljevica ili mozda Duljevic opet ponavljam RETARDU RETARDIRANI mozda samo Duljevic korisri priliku i pada preko Stevanoviceve noge a Stevanovic je taj koji se postavio a Duljevic driblingom krenuo orema njemu.[/quote]
Joj izvini, nisam to vidio, dakle Dulja sljedeći put kad budeš driblao okreni se nasuprot Stevanovića i driblaj od njega pa padni, jbg kaže Rifet Sandokan da jedino tako može biti prekršaj.[/quote]
Ti si bar svjestan da Duljevic voli pasti i traziti najstroziju kaznu. Ja imam svoj stav i stojim iza svojih rijeci taman da je to na stetu Zelje bilo ja bih rekao nije bio penal. Ako cemo gledati kad ce ko pasti i ako cemo samo penale cekati u derby utakmicama onda nemamo bas svijetlu buducnost. Ne moze svaki kontakt biti sankcionisan bijelom tackom![/quote]
I u normalnim okolnostima u svim ligama europe, a i sudeći po aršinima po kojima je vama dodjeljivao prekršaje, ono je bez sumnje jedanaesterac.[/quote]
Ma subjektivan si burazeru. Ja sam objektivan i da je bio penal ja bih rekao osteceni stee. Imas na bekim stranicama sumnje nasih navijacaza crveni karton kerle i onaj start ivetica s dvije noge na Zakaricu gdje sam sve rekao jako jeste, da se nema sta traziti alibi i studirati kada je kerla i zasto dobio prvi zuti karton kada je kod drugog ruka bila u beprirodnom polozaju i zaustavio je loptu s namjerom, znaci crveni cist ko suza. Iveticev start jeste bio sa dvije noge, ne na loptu jer je isao s namjerom da skrsi igraca ali sam i tu rekao da je bilo za zuti. Na kraju bile su dvije situacije kada je Mihojevic u padu zaustavio rukama kontru i cistu loptu po desnoj strani za Stevanovica, kao i onaj lakat istog igraca na Stevanovixu u sudijskoj nadoknadi koje ja necu okarakterisati kao greskama vec previdom sudije. Sudija je dobro sudio, zalili se i vi i mi ja cu i dalje ostati pri svom. Da su uvijek ovakva sudjnja i ovako otvorene utakmkce bilo vi super.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 16 apr 2017, 12:30

mma_hz je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:JEL BIO PENAL? KOLIKO IH JE BILO? TRI? CETIRI? :urnebes:

VIDIM IZASLI MISEVI IZ RUPA, SVE DO JEDNOG, GDJE STE BILI JUCER? PREKJUCER? :lol:

KO JE SMEKER, JESTE SAZNALI? :rol:

KAKVA JE ATMOSFERA BILA U KINU? KOLIKO VAS JE BILO? JELI VISE OD ONE SEDMORICE NA SJEVERU? :bow:
BIO JE JEDAN PENAL.

SVAKI DAN SAM BIO TU :salut:

NISMO SAZNALI.

NISAM BIO U BOSNI.

I **** te paglu,ako je igrac dobio crveni u 77 minuti a utakmica se igrala do 93 minute,kako je to 20 tak minuta?? :rol:
Posteno momacki, za razliku od kolega ti, izvini bgt 16.minuta ... :crazy: :lol:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2017, 12:35

Ovi Zeljini bolje neka se poklope po usima i ne ulaze do narednog derbija. Otjeraju ljude sa stadiona, naprave atmosferu za 3 boda, kontaju evo sada lagano 2,3 gola u mrezi i onda izvlace bod pred 12 hiljada ljudi. I sada dolaze valjaju gluposti.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 16 apr 2017, 12:36

tuzlak1987 je napisao/la:Ovi Zeljini bolje neka se poklope po usima i ne ulaze do narednog derbija. Otjeraju ljude sa stadiona, naprave atmosferu za 3 boda, kontaju evo sada lagano 2,3 gola u mrezi i onda izvlace bod pred 12 hiljada ljudi. I sada dolaze valjaju gluposti.
slika
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 16 apr 2017, 12:42

Start nad Duljevićem u šesnaestercu je jedan od najočiglednijih penala u historiji lige koji nije dosuđen.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 apr 2017, 12:43

Nitro je napisao/la:Start nad Duljevićem u šesnaestercu je jedan od najočiglednijih penala u historiji lige koji nije dosuđen.
:salut:
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 apr 2017, 12:44

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2017, 12:45

irfo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/stevanov ... oge/233108
mihojevic novi u nizu projekata :lol:
Ponos akademije :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 16 apr 2017, 12:46

Ovo ako nije penal, onda treba ukinut penale.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.