FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 apr 2017, 23:40

Zavisi sve, ako dodje Vukotic ili Serbecic tj igrac koji je mlad i ima potencijal ili vec neko dobro znanje onda je dobro i ne bi se osjetio gubitak ali ako bi dosli neki igraci kao Salihovic i Merzic onda bih se svakako bunio i to bi bio korak nazad na toj poziciji stopera..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 apr 2017, 23:45

I jeste poenta da imas u ligi nekoliko igraca tog kvaliteta koji su dostupni i sa malo manjim budzetom
Nad tobom sunce najljepše sja

katarakta

Post Postao/la katarakta » 16 apr 2017, 01:48

Skaha ima ugovor do ljeta 2018. On ostaje sto posto. Mehmedagic je upitan
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 16 apr 2017, 01:53

solinas je napisao/la:Selam iz kisnog Kozarca.
Yebem im majku svima od uprave do igraca.Toliko od mene.
Upravu je staragarda. Strasna Krupa mocni Radnik Barselona iz nekog doboja kod kaknja. ...
Ima li neko selo da ne okvasi kur.ac od nas....
Smiju nam se ljudi danas.........ko da igraju sa Lipnicom....
Nikada vise ....nikada kome i zasta trosim vrijeme novac i zivce.......Ma hajde molim te.
Ne igra uprava. Igraju igraci. Placeni igraci. Nisi spomenuo optimisticnog Jagodica. Cetiri kola, tri poraza. Mister optimist
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 apr 2017, 02:51

katarakta je napisao/la:
solinas je napisao/la:Selam iz kisnog Kozarca.
Yebem im majku svima od uprave do igraca.Toliko od mene.
Upravu je staragarda. Strasna Krupa mocni Radnik Barselona iz nekog doboja kod kaknja. ...
Ima li neko selo da ne okvasi kur.ac od nas....
Smiju nam se ljudi danas.........ko da igraju sa Lipnicom....
Nikada vise ....nikada kome i zasta trosim vrijeme novac i zivce.......Ma hajde molim te.
Ne igra uprava. Igraju igraci. Placeni igraci. Nisi spomenuo optimisticnog Jagodica. Cetiri kola, tri poraza. Mister optimist
Ma Jagodic je kvalitetan trener ali realno nema dva tri igraca,sa cim da radi.
A njegove izjave plod su drugih stvari na koje nemoze uticat.Vidim momci pisali kako ovo dobili su plate....Ma nemaju plate sa tim veze.
Odvedi Jahica u Real i daj mu platu Ronalda on ostaje Jahic i to je to.
Samo primjer valjda me razumijes.....poentu.
Uceraj mu tako je kako je.Ne vrijedi gubiti zivce.
Next stop Tusanj i Zrinjski.
Allahu dragi pomagaj svakom pa i nama.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 apr 2017, 10:21

slikaslika

TUZLACIMA, SLOBODAŠIMA I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE, PRAVOSLAVNIM I KATOLICIMA

.......... HRISTOS VASKRSE !................. SRETAN USKRS !

slikaslika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 16 apr 2017, 10:33, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 16 apr 2017, 10:29

Ako budemo protiv zrinje ko protiv krupe,moglo bi nam biti duplo... Forza Sloboda !!
Ukopa nas carsija !

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 16 apr 2017, 11:43

Ja ne razumijem vas koji govorite da su momci poslije Krupe dobro igrali :crazy:

Šta je vama?

Do kad ćemo biti lopta na nabijanje?Hoćemo pobjede hoćemo titule,otišao je eto Azmir došli su drugi koji su obećali kule i gradove?!Šta su ispunili od obećanog?
Postave par mašina na istok da nam se zamažu oči pobijedimo sarajevo 3:0 :njanjanja: :tokralju:

Nabije nas jena Krupa i sarajevo kod kuće,dobijemo radnika u gostima evo nas Europa je naša,eto kakav smo narod ;)

Čestitke momcima koji su juče otišli u krupu,mada vidi se da i u ffc ne štima sve kako treba ;)

PS. sretni praznici svima onima koji slave iz Deutchlanda :bih:
Solina navija za Slobodu!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 apr 2017, 12:00

Ako se nekim čudom dokopamo Evrope to ce bit nesto najsmijesnije sto ce fudbalaska Evropa vidjet... Hahaha..Isto vazi za ove nesretnike iz bijeljine i Krupe te listički velikan.... Ahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 16 apr 2017, 12:01

Sarajlije neka pošalju pare ako hoće da se pobijedi Zrinjski :kafa:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 apr 2017, 12:17

pa ako uzmemo u obzir sve okolnosti (umjetna podloga, kvalitetna ekipa Krupe, neki nasi izostanci), ekipa je odigrala sasvim korektno defanzivo, al naprijed nismo nista napravili jbg

od tri pogotka, dva smo im poklonili, a i ta Krupa nam ne lezi nikako, nisu zasluzili poraz na Tusnju, a posteno su nas razbili i dok su tu bili Azmir, Husref i svi oni igraci koji su otisli

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2017, 12:22

Ma nije da nam ne leze, ljudi su podjednako kvalitetni. Mi prodajemo prvog igraca na jesen Krpica za 300 hiljada KM, oni odbijaju ponude u januaru za Koljica, Redzica i onog stopera koje su duplo vece od te za Krpica i zato i lice na nesto.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 apr 2017, 12:48

Realno gledajuci Sloboda nije zasluzila poraz od 0-3....nije problem toliko poraz koliko ne zalaganje igraca, kod prvog gola njihov najvisi igrac u sesnaest metara Tandira nigdje, ne znam za koji qurac on sluzi ekipi, kod treceg gola mozemo reci da je i podloga "kriva", lose dodavanje Kalezica golmanu, golaman zastopo na onoj podlozi....sve to toliko i nije bitno, koliko smeta mazanje ociju NJUO koji su isturili Vladu da prosipa demagogiju o mladom timu koji treba da do stogodisnjice osvoji nesto, smijesan taj neki NJUO.....presmjesan......jos smjesnija je ili zalosnija prica o stadionu....Gebels je mala maca za faraona......
P.S. Uprava kluba nema nikakv realan plan i program sa kojim bi izasla pred javnost. Posteno bi bilo da kazu da ne mogu jer nemaju para, da izadju i kazu da postoje dva kluba unutar jednog, FK Sloboda i OFK Sloboda (koja je punopravan clan SD Sloboda)...ovako je samo mazanje ociju javnosti, nesposobnost da bilo sta urade + sto nemaju para za nesto vise........dakle samo PRIVATIZACIJA.....ali i to izgleda neko nece dati ako i do dodje to toga jer je klub totalni taoc politike i politickih igara sto na lokalnom sto na drzavnom nivou.
🔴⚫️

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 apr 2017, 12:58

normalno da nemaju para ko Zeljo i Sarajevo kad Zeljo zaradi za dvije utakmice od ulaznica 160.000 maraka koliko mi ovim tempom necemo za sezonu. Toliko generalni sponzor iz vremena Azmira , ako se dobro sjecam price ovdje, nije davao ni za 2 i po godine. Znaci dzaba ti i sponzori kad nema navijaca. Na stadion, platit kartu pa onda laprdat.
Sad nema sanse da nadjes sponzora u ovoj drzavi od 160.000 maraka , ako si Sloboda iz Tuzle pa ti politicki ne dodijele neku firmu tipa Eroneta itd ..a toliko Zeljo za 2 utakmice zaradi, gdje jos 14 i koliko ce tu zaraditi. I odmah nema sanse da se mjeris sa njima.

Zakljucak je da mi ne kasnimo puno za Zeljom i Sarajevom u dijelu koji treba da obezbijedi uprava (sponzori, pare koje daju clanovi uprave), nego kasnimo za tih 5 vrhunskih igraca i 350-400.000 maraka godisnje koje njima donesu navijaci.Svjetlosnim godinama kasnimo u tom dijelu koji treba da uprihoduju navijaci. (ulaznice, sezonske karte, clanarine)
FK Sarajevo 8000 clanova, to je 160.000 maraka godisnje, a ne cvjetaju ni njima ruze bas u skladu sa njihovim planovima. Al ljudi dolaze na utakmice, uclanjuju se, donijeli 160.000 samo clanstvima , ne laprdaju ko mi. Bune se, al dolaze i placaju. Kod nas 1500 ljudi protiv Sarajeva i nesto hocemo. Ne mozes ti nac sponzora u ovoj ligi koji ce nadoknaditi to sto na Tusnju nema navijaca. A i Azmiru bi lakse bilo da je protiv Mladosti , Drine i Sirokog umjesto 4500 navijaca ukupno u borbi za titulu imao 4500 navijaca po utakmici pa zaradio jos 90.000 maraka dodatnih pa mozda od tih para doveo igrace koji bi nam donijeli sirinu da ne izgorimo u borbi na dva fronta. Ili otplatio koju od onih zaplijena karti koje su ga otjerale, ili fan sop otvorio, uredio famoznu web stranicu itd itd. Al nema , PRIVATIZACIJA!! samo da ja ne dajem pare..Sta je Azmiru 90.000, ne trebamo njemu mi da placamo kartu

kod nas je haman daj Azmira da dadne milion-dva godisnje i onda cemo se kur.cit. ili bilo koga ko dodje i privatizuje klub. Dakle nije rjesenje privatizacija nego rjesenje je da nadjemo neku budalu da daje pare da mi (navijaci) ne bi morali.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 apr 2017, 13:05

Ne mozes ti imati navijaca kad nemas sta da mu ponudis. Kako mislis da ti dodje 4-5k, plati kartu, i gleda sve ovo uz svu negativnu atmosferu u i oko Kluba... Ja cu uvijek reci da nije bitna pozicija na tabeli, nije bitna liga, nije bitan igracki kadar i euforija, bitno je samo imati prave ljude u i oko Kluba, te pravu i pozitivnu atmosferu i onda sve ide zeljenim pravcem. E to je ono sto Zeljo trenutno ima, sto Velez trenutno ima i jos nekolicina klubova u drzavi. Sve ostalo je manje bitno druze ;) Ne mozes i ne trebas osudjivati ljude sto nakon svega ne dolaze na utakmice.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
075

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 apr 2017, 13:10

Sad su 2 vezane domace protiv jakih klubova, nek poboljsaju marketing, neke nagradne igre, spuste cijenu ulaznica, odaberu nocni termin i ako neki od sarajevskih klubova prodje u finale mogu biti dobre posjete na Tusnju. Jbg kad nemas tim koji se bori za oba fronta onda imas druge nacine da privuces ljude na utakmicu
Nad tobom sunce najljepše sja

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 apr 2017, 13:16

ultrasstyle_tz je napisao/la:normalno da nemaju para ko Zeljo i Sarajevo kad Zeljo zaradi za dvije utakmice od ulaznica 160.000 maraka koliko mi ovim tempom necemo za sezonu. Toliko generalni sponzor iz vremena Azmira , ako se dobro sjecam price ovdje, nije davao ni za 2 i po godine. Znaci dzaba ti i sponzori kad nema navijaca. Na stadion, platit kartu pa onda laprdat.
Sad nema sanse da nadjes sponzora u ovoj drzavi od 160.000 maraka , ako si Sloboda iz Tuzle pa ti politicki ne dodijele neku firmu tipa Eroneta itd ..a toliko Zeljo za 2 utakmice zaradi, gdje jos 14 i koliko ce tu zaraditi. I odmah nema sanse da se mjeris sa njima.

Zakljucak je da mi ne kasnimo puno za Zeljom i Sarajevom u dijelu koji treba da obezbijedi uprava (sponzori, pare koje daju clanovi uprave), nego kasnimo za tih 5 vrhunskih igraca i 350-400.000 maraka godisnje koje njima donesu navijaci.Svjetlosnim godinama kasnimo u tom dijelu koji treba da uprihoduju navijaci. (ulaznice, sezonske karte, clanarine)
FK Sarajevo 8000 clanova, to je 160.000 maraka godisnje, a ne cvjetaju ni njima ruze bas u skladu sa njihovim planovima. Al ljudi dolaze na utakmice, uclanjuju se, donijeli 160.000 samo clanstvima , ne laprdaju ko mi. Bune se, al dolaze i placaju. Kod nas 1500 ljudi protiv Sarajeva i nesto hocemo. Ne mozes ti nac sponzora u ovoj ligi koji ce nadoknaditi to sto na Tusnju nema navijaca. A i Azmiru bi lakse bilo da je protiv Mladosti , Drine i Sirokog umjesto 4500 navijaca ukupno u borbi za titulu imao 4500 navijaca po utakmici pa zaradio jos 90.000 maraka dodatnih pa mozda od tih para doveo igrace koji bi nam donijeli sirinu da ne izgorimo u borbi na dva fronta. Ili otplatio koju od onih zaplijena karti koje su ga otjerale, ili fan sop otvorio, uredio famoznu web stranicu itd itd. Al nema , PRIVATIZACIJA!! samo da ja ne dajem pare..Sta je Azmiru 90.000, ne trebamo njemu mi da placamo kartu

kod nas je haman daj Azmira da dadne milion-dva godisnje i onda cemo se kur.cit. ili bilo koga ko dodje i privatizuje klub. Dakle nije rjesenje privatizacija nego rjesenje je da nadjemo neku budalu da daje pare da mi (navijaci) ne bi morali.
O cemu ba ti pises, kakva ba posjeta, prvi ja nedam pola marke ovim uhljupima koji su se uguzili u klub....ko ce doci i gledat nekog tandira i amatere...covjek htio od Slobode naptaviti nesto poput Dinama i Rijeke pa ste ga otjerali...imao plan i program koji je javno obznanio, poyebo planove sarajevskim i hercegovackim klubovima pa ga na kraju oni yebali preko faraona......samo PRIVATIZACIJA pa ces vidjeti posjete i marketing sluzbe koja ce niknuti preko noci kao i sponzori, stadion....ovako kome ba davati pare, NJUO-u i placenicima oko kluba :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...ljudi sve izmislili kako i sta....samo PrIVATIZACIJA
🔴⚫️

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 apr 2017, 13:19

Skver je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:normalno da nemaju para ko Zeljo i Sarajevo kad Zeljo zaradi za dvije utakmice od ulaznica 160.000 maraka koliko mi ovim tempom necemo za sezonu. Toliko generalni sponzor iz vremena Azmira , ako se dobro sjecam price ovdje, nije davao ni za 2 i po godine. Znaci dzaba ti i sponzori kad nema navijaca. Na stadion, platit kartu pa onda laprdat.

O cemu ba ti pises, kakva ba posjeta, prvi ja nedam pola marke ovim uhljupima koji su se uguzili u klub....ko ce doci i gledat nekog tandira i amatere...covjek htio od Slobode naptaviti nesto poput Dinama i Rijeke pa ste ga otjerali...imao plan i program koji je javno obznanio, poyebo planove sarajevskim i hercegovackim klubovima pa ga na kraju oni yebali preko faraona......samo PRIVATIZACIJA pa ces vidjeti posjete i marketing sluzbe koja ce niknuti preko noci kao i sponzori, stadion....ovako kome ba davati pare, NJUO-u i placenicima oko kluba :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...ljudi sve izmislili kako i sta....samo PrIVATIZACIJA
a sta cemo sa kluba dok ne dodje privatizacija, koja ovim politickim tempom nece za najmanje 4-5 godina. sta cemo do tad radit

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 apr 2017, 13:21

TzBulevar87 je napisao/la:Ne mozes ti imati navijaca kad nemas sta da mu ponudis. Kako mislis da ti dodje 4-5k, plati kartu, i gleda sve ovo uz svu negativnu atmosferu u i oko Kluba... Ja cu uvijek reci da nije bitna pozicija na tabeli, nije bitna liga, nije bitan igracki kadar i euforija, bitno je samo imati prave ljude u i oko Kluba, te pravu i pozitivnu atmosferu i onda sve ide zeljenim pravcem. E to je ono sto Zeljo trenutno ima, sto Velez trenutno ima i jos nekolicina klubova u drzavi. Sve ostalo je manje bitno druze ;) Ne mozes i ne trebas osudjivati ljude sto nakon svega ne dolaze na utakmice.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
jbg kod nas je negativa od kako postojimo. Prosle godine je bilo puno toga pozitivnog, cak smo se borili i za nesto pa opet sami sebe sjebali . Kad je bilo najpotrebnije mi imali mizernu posjetu, sami sebi skakali u stomak na svaki moguci nacin.
na kraju ce covjek pomislit da je do nas, malogradjanski mentalitet koji se sturi kad treba nesto osvojit i ne zna se ponasat u takvoj situaciji pa da mu ne bi bilo neugodno sjebe sve, da se dovode do ove sad situacije, u cemo mu je ugodno.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 apr 2017, 13:22

ultrasstyle_tz je napisao/la: a sta cemo sa kluba dok ne dodje privatizacija, koja ovim politickim tempom nece za najmanje 4-5 godina. sta cemo do tad radit
Nista, nema privatizacije, nema kluba, rezultata, nista......
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: mirza24 i 7 gostiju.