Nevjerovatno kakva razlika u odnosu na Krave - Paceri. Kravama je bolje da se ne pojavljuju u finalu ako nastave ovako igrati.bodi123 je napisao/la:
Ali kakve se odbrane igraju.
Jos sutra da vidimo defanzivnu kliniku Golden Statea.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nevjerovatno kakva razlika u odnosu na Krave - Paceri. Kravama je bolje da se ne pojavljuju u finalu ako nastave ovako igrati.bodi123 je napisao/la:
Ali kakve se odbrane igraju.
Ma kratak je Memfis da ne moze bit kraci, da su tu Allen i zdrav Parsons(iako on i zrdrav ne idu u istu recenicu) vrlo vjerovatno da bi i dobili ovu seriju, ali ovako nemaju ni oni postenog beka osim Mikea, skupina krajnje sumnjivih polovnjaka jbg, proci cete ovo na guzove i Kawhijevu snagu, 4-2 po meni mjera.Kawhi je napisao/la: Ma ovim dedo Carter treci igrac. Nama je Manu ipak tek peti-sesti. Osjeti se ta razlika.
Ja sam mislio da ide u 7 al vidimm sad da nema Allena do kraja serije pa cemo ih lakse rijesiti. Kakav potez Kawhijabodi123 je napisao/la:Ma kratak je Memfis da ne moze bit kraci, da su tu Allen i zdrav Parsons(iako on i zrdrav ne idu u istu recenicu) vrlo vjerovatno da bi i dobili ovu seriju, ali ovako nemaju ni oni postenog beka osim Mikea, skupina krajnje sumnjivih polovnjaka jbg, proci cete ovo na guzove i Kawhijevu snagu, 4-2 po meni mjera.Kawhi je napisao/la: Ma ovim dedo Carter treci igrac. Nama je Manu ipak tek peti-sesti. Osjeti se ta razlika.
Ma nece u 7 nema sanse, 6 max. Kawhi.Kawhi je napisao/la: Ja sam mislio da ide u 7 al vidimm sad da nema Allena do kraja serije pa cemo ih lakse rijesiti. Kakav potez Kawhija
Kawhi sebi ostavlja cetvrtine odmora i u PO.bodi123 je napisao/la:Ma nece u 7 nema sanse, 6 max. Kawhi.Kawhi je napisao/la: Ja sam mislio da ide u 7 al vidimm sad da nema Allena do kraja serije pa cemo ih lakse rijesiti. Kakav potez Kawhija![]()
Imate srece sto ste 2. seed, matchup Clippersi/Utah je 10 puta tezi za vas u 2. rundi nego li Houston/OKC, ne znam kako mozete ispasti prije finala zapada.
Thanks to 2-11 shooting in Game 1, Raptors' Kyle Lowry now has worst FG% in playoffs among active players w/ 500 FGA. DeMar DeRozan on heels
Besic je napisao/la:Kad igraju Ratnici
da, ako prodju trebao bi biti spreman za 2. runduSarmelino je napisao/la:Jel to Gobert out do kraja serije?
Shams Charania @ShamsCharania 2h2 hours ago
****: MRI on Utah center Rudy Gobert revealed a hyperextension and bone bruise in his left knee, no structural damage.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.