2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
to je taj najbolji plej na istoku smiješno 4 poena i 4 faul, rookie ga nadigrava
Kome li je on najbolji plej na istoku, da mi je samo znatZiggs je napisao/la:to je taj najbolji plej na istoku smiješno 4 poena i 4 faul, rookie ga nadigrava

Btw, hajmo Medjedi.

- Donnie Darko
- Kontakt:
NBA star Isaiah Thomas' sister killed in Federal Way I-5 accident

O Bozee,uzas...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Evo bio ranking na bleacheru nedavno za kraj sezone, 1. on, 2. IT, 3. Wall ...beka23 je napisao/la:Kome li je on najbolji plej na istoku, da mi je samo znatZiggs je napisao/la:to je taj najbolji plej na istoku smiješno 4 poena i 4 faul, rookie ga nadigrava
Btw, hajmo Medjedi.
Kakva tragedija za IT-a, pročitao sam valjda nije vezala pojas. RIP
Giannis 

koji raspad od ekipe su Raptorsi boze sacuvaj
Hahahaha DeRozan krenuo ka Giannisu hahaha.Ik17 je napisao/la:Giannis

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
https://twitter.com/MikeSGallagher/stat ... 7865617408sajo10 je napisao/la:Hahahaha DeRozan krenuo ka Giannisu hahaha.Ik17 je napisao/la:Giannis![]()
Haj napolje sinko!
![]()
Oj sranja.Donnie Darko je napisao/la:NBA star Isaiah Thomas' sister killed in Federal Way I-5 accident

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Start PO za Giannisa i Milwaukee iz snova, tesko da ce Toronto opet odigrati ovako losu utakmicu ali bitno je da se njufer skinuo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Marc Gasol, kako covjek trci kao djed, puca kao djed ali ulazi 

Conley i Gasol su perverzija. Tona i LA ih s druge strane neuspjelo kopiraju i ne daju loptu Kawhiju.
Kakvu odbranu igra citava ekipa Meda, brutalno jbt.
Da im je jednog Beala jos gdje bi im kraj bio.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I onda nekom smijesan Mikeov ugovor. Da Parsons nije **** ili da su nekom drugom dali pare bili bi ozbiljna prijetnja Dubsima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Steta sto Conleyu i Gasolu valja igrati sa ovim nekim igracima koji su jedino za klupe u PO. Odbrana solidno ali su u napadu beskorisni, treba jedan kvalitetan suter ocajno
Kawhi ce morati ovo 30+ po tekmi u seriji da prodjemo.bodi123 je napisao/la:Kakvu odbranu igra citava ekipa Meda, brutalno jbt.
Nije lose za sad. Tony me malo iznenadio, agresivniji je ako nista. Nije da nece, jedina olaksica je sto nece morati cuvati i na drugoj strani parketa najboljeg protivnickog igraca, kao sto to obicno radi, pa ce bit prostora da se malo vise fokusira na ofanzivni dio.Kawhi je napisao/la:Kawhi ce morati ovo 30+ po tekmi u seriji da prodjemo.bodi123 je napisao/la:Kakvu odbranu igra citava ekipa Meda, brutalno jbt.
Ali kakve se odbrane igraju.

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 16 apr 2017, 02:53, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma ovim dedo Carter treci igrac. Nama je Manu ipak tek peti-sesti. Osjeti se ta razlika.bodi123 je napisao/la:Nije lose za sad. Tony me malo iznenadio, agresivniji je ako nista. Nije da nece, jedina olaksica je sto nece morati cuvati i na drugoj strani parketa najboljeg protivnickog igraca, kao sto to obicno radi, pa ce bit prostora da se malo vise fokusira na ofanzivni dio.Kawhi je napisao/la:Kawhi ce morati ovo 30+ po tekmi u seriji da prodjemo.bodi123 je napisao/la:Kakvu odbranu igra citava ekipa Meda, brutalno jbt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.