Hajde dajte rez u prvenstvu kako je Slavko tu.
Hvala.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Od novembra nismo gola primili na Grbavici, nevjerujem da ce se to promjeniti protiv Sirokog. Siroki sa publikom je morao rijesiti prolaznika, ali nije uspio. Uvjeren sam u nas prolaz na Grbavici.LjoZee je napisao/la:Da smo makar nerijeseno odigrali u Sirokom. Bit ce bas tesko. Ovi opet odmarali,a mi nismo imali tu mogucnost da odmorimo neke igrace.
Radnik Bijeljina
Željezničar
Sloboda
Željezničar
Željezničar
Zrinjski
Krupa
Željezničar
Sarajevo
Željezničar
Željezničar
Radnik Bijeljina
stoji, ovo za rezultatsamoposmatram je napisao/la:Za sinocnju utakmicu je najvaznije da nismo izgubili. Hvala svim ucesnicima na ambijentu. Ljepota je vidjeti zar, borbu ali i medjusobno postovanje i srcane pozdrave. Steta je sto suparnikovi navijaci nisu u stanju imati iste odnose. Bojkot im nije trebao.
Pad je onaj Uglješin totalno nepotreban žuti. 17 ili 19 minuta čini mi se, još malo oni dezorjentisani i onda bukvalno igrač manje na sredini jer je Blagojević dobio više defanzivnih zadataka a Uglješa izgubio agresivnost pod prijetnjom drugog žutog. Početak drugog, Uglješa još na terenu. Za lupat glavom u zid.SlevinKelevra je napisao/la:I Zrinjski ima dvije tekme kuci, i cetiri u gostima. Svjezina ce odigrati veliku ulogu do kraja. Zvuci paradoksalno, ali ako prodjemo Sirokog u srijedu, Zrinjski je, po meni, apolsutni favorit za titulu. Najbolji dokaz za to je sinocnji pad nakon odlicnih prvih pola sata.
Kao sto rekoh sinoc:Neandertalac je napisao/la:Pad je onaj Uglješin totalno nepotreban žuti. 17 ili 19 minuta čini mi se, još malo oni dezorjentisani i onda bukvalno igrač manje na sredini jer je Blagojević dobio više dwfanzivnoh zadataka a Uglješa izgubio agresivnost pod prijetnjom drugog žutog. Početak drugog, Uglješa još na terenu. Za lupat glavom u zid.SlevinKelevra je napisao/la:I Zrinjski ima dvije tekme kuci, i cetiri u gostima. Svjezina ce odigrati veliku ulogu do kraja. Zvuci paradoksalno, ali ako prodjemo Sirokog u srijedu, Zrinjski je, po meni, apolsutni favorit za titulu. Najbolji dokaz za to je sinocnji pad nakon odlicnih prvih pola sata.
Samim tim što su počeli Uglješa i Crnov unaprijed smo bili ograničeni sa izmjenama, to su dvije pod moranje.
Nikako, ali nikako ne mogu da shvatim taj potez...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, Kajkutenjoyer, Levin, Lynx, Paromlinac, TefalTava i 51 gost.