escobarpablo je napisao/la:Je li ih ispruzio ili je povukao nazad

To mozes pricati ljudima koji nikad nisu igrali fudbal profesionalno. Ako nista trenirao sam i polozaj stevanovica je prirodan i nije ulazak u putanju uopste jer je duljevic krenuo u dribling i desno prema stevanovicu. To sto nije mogao proci je vec prica za sebe.[/quote]
Kakav retard, položaj Stevanovića je prirodan, jer je prirodno da lupiš po nogama igrača koji te prošao i nalazi se u izglednoj prilici za postizanje gola.

[/quote]
Tebi ne moze pomoci spexijalisticki tim ta ocnu hirurgiju Sveti vid iz Beograda. Jel fakat samo ti vidis da Stevanovic "lupa" po nogama Duljevica ili mozda Duljevic opet ponavljam RETARDU RETARDIRANI mozda samo Duljevic korisri priliku i pada preko Stevanoviceve noge a Stevanovic je taj koji se postavio a Duljevic driblingom krenuo orema njemu.[/quote]
Joj izvini, nisam to vidio, dakle Dulja sljedeći put kad budeš driblao okreni se nasuprot Stevanovića i driblaj od njega pa padni, jbg kaže Rifet Sandokan da jedino tako može biti prekršaj.[/quote]
Ti si bar svjestan da Duljevic voli pasti i traziti najstroziju kaznu. Ja imam svoj stav i stojim iza svojih rijeci taman da je to na stetu Zelje bilo ja bih rekao nije bio penal. Ako cemo gledati kad ce ko pasti i ako cemo samo penale cekati u derby utakmicama onda nemamo bas svijetlu buducnost. Ne moze svaki kontakt biti sankcionisan bijelom tackom!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!