PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kada potplatite sudiju ovo ne bude penal.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mise kao Risto Djogo. Ocekujem pred uzvrat na Kosevu u novinama "Zeljinu decu bacaju lavovima" 

Sto tako po braci iz Bijeljine?Virtu4l je napisao/la:Jedina satisfakcija nakon ispadanja nas i Sarajeva u kupu će mi biti što će ovi primtivci Evropu vidjeti kad budu išli na more u Hrvatsku.

Nad tobom sunce najljepše sja
Lopta 5m od njeg nakon sto je gurnuo a sam je pao ovdje ga Stevanovic nije ni dohvatio kako treba.FrancescoTotti je napisao/la:Kada potplatite sudiju ovo ne bude penal.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Sandokan87
- Kontakt:
Od tebe kompjuteras nije sigurno!TobeYarabi je napisao/la:a od koga je policija sinoc cuvala grbavicu![]()
![]()
![]()
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
-
- Kontakt:
Natrcao mu na nogu, odlicna procjena sudije !FrancescoTotti je napisao/la:Kada potplatite sudiju ovo ne bude penal.
Životni saputnik! 1921
- Sandokan87
- Kontakt:
Ovo ako je penal onda je onaj start ivetica s dvije noge crveni karton bez dileme!FrancescoTotti je napisao/la:Kada potplatite sudiju ovo ne bude penal.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Sandokan87 je napisao/la:Od tebe kompjuteras nije sigurno!TobeYarabi je napisao/la:a od koga je policija sinoc cuvala grbavicu![]()
![]()
![]()

stevanovic je usaao u putanju kretanja duljevica
Duljevic kada je gurnuo loptu je imao cist prostorr ispeed sebe, stevanovic nije krenuo za loptom nego prema duljevicu
pogledaj noge stevanovica dobro i gledaj sta radi sa njima
Je li ih ispruzio ili je povukao nazad
Duljevic kada je gurnuo loptu je imao cist prostorr ispeed sebe, stevanovic nije krenuo za loptom nego prema duljevicu

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- TobeYarabi
- Kontakt:
sta im uradi. kazu da su na poluvremenu po kantu pavlake ispovracaliFrancescoTotti je napisao/la:Kada potplatite sudiju ovo ne bude penal.

Penal je mogao biti sviran - nije, tu se sva priča završava. Nije nam kriv sudija što nismo uzeli 3 bobe. A naravno da vam ovih par debilčića neće to priznati, gori ste vi što se natežete sa njima. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Simulirao je. Zbog ovog ce dobiti naknadni zuti i zabranu igranja od dvije utakmice.Pantelija je napisao/la:stevanovic je usaao u putanju kretanja duljevica
Tako kaze pravilo saveza, nisam ga ja izmislio..
Životni saputnik! 1921
Duljevic zasluzio zuti zbog simuliranja.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- Sandokan87
- Kontakt:
To mozes pricati ljudima koji nikad nisu igrali fudbal profesionalno. Ako nista trenirao sam i polozaj stevanovica je prirodan i nije ulazak u putanju uopste jer je duljevic krenuo u dribling i desno prema stevanovicu. To sto nije mogao proci je vec prica za sebe.Pantelija je napisao/la:stevanovic je usaao u putanju kretanja duljevica
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo se vi Pitari opustajte, ovi vec sada kontaju kako da se naprave ugrozenim i dobiju 20 hiljada mjesta na Kosevu 
Sutra saopstenje.

Sutra saopstenje.
I još nešto, sutra će nam Jozo zakucati posljednji ekser u ovaj mučni vikend.joker90 je napisao/la:Penal je mogao biti sviran - nije, tu se sva priča završava. Nije nam kriv sudija što nismo uzeli 3 bobe. A naravno da vam ovih par debilčića neće to priznati, gori ste vi što se natežete sa njima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Penal nije bio zato što ne odgovara Zrinjskom, da je u nekom slučaju odgovaralo, bilo bi svirano. Prosto ko pasulj.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
X najrealnije. Ako ima većeg ziheraša od ova 2 sarajevska, onda je to Jozun!Virtu4l je napisao/la:I još nešto, sutra će nam Jozo zakucati posljednji ekser u ovaj mučni vikend.joker90 je napisao/la:Penal je mogao biti sviran - nije, tu se sva priča završava. Nije nam kriv sudija što nismo uzeli 3 bobe. A naravno da vam ovih par debilčića neće to priznati, gori ste vi što se natežete sa njima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Čuj natrčao na njega, a Stevanović se cijelim tijelom okreće i namješta mu nogu. Znam da je teško bit objektivan ali barem pokušajte, ponašate se ko balavci.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Sandokan87
- Kontakt:
Citiraj me.na kraju 1 Zeljo 2 Zrinjski 3 SarajevoRigoletto je napisao/la:Penal nije bio zato što ne odgovara Zrinjskom, da je u nekom slučaju odgovaralo, bilo bi svirano. Prosto ko pasulj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.