U 27-oj bilo 2:0 i ostalo tako.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Zato je neko i ljubičastu Fiorentinu odigraoWilly je napisao/la:Prika danas Juventus, Atl. Madrid, Everton, Napoli, Barcelona i evo Monaco.
Hahahah, nemoj majke ti, vracaj onaj stari. A jest je krenulo, nema sta, a kvote velike.Effenberg je napisao/la:Nadam se da me neko sluso za Schiavone, proslu sedmicu Kasatkina od prvog kola do finala ove Schiavone, pripremajte se za novi avatar s akrepom [emoji38] [emoji38]
@bvb tek ces tad da me pravo molis da mijenjam avatar!![]()
Dublovi to najvise rade. A u pozadini neko trpa na liveWilly je napisao/la:Ovo stvarno natežu da se igraju 3 seta, i kod muških i kod žena. Sad sam igrao na Johnsona i hladno došlo. Dok bude radila taktika igram drugi set da će biti 1:1. Jedino to ne važi za našu dragu Frančesku.
Nsam vidio al to je to iz iskustva znam.admir12345 je napisao/la:Kolika je bila kvota oba daju Independente nije sigurno ispod 2,3
Probaj buraz malo jaci under na San antonio - Memphis, najjaci sto imas. Ako je dobra kvota isplati se.Effenberg je napisao/la: Nsam vidio al to je to iz iskustva znam.
Nastavlja se gangbang gdje Coates, hajmo Velo club under 2.5 da se skine jos 43 unita!![]()
Jbg, lose, granica trenutno 10-ak poena veca. Nije gotovo, ali lose je zasad, jbg.Effenberg je napisao/la:EDIT: Ipak probo U186.5 na 16 unita @2.67 @bvb jesi primio pp nemam odgovora jos
A i takav genije za tebe!Convicts1988 je napisao/la:A jesi pametan ko qrac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.