FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaka cast i Stanicu. Zadnji atom snage je ostavio na terenu. Stanic i Osmankovic [emoji122] [emoji106]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Zato sto sa jedne strane imas priliku za to, dok sa druge nemas ekipu za takvo nesto, vrlo jednostavno ...mohikanac123 je napisao/la:Sto onda idemo na oba?? Evropu smo izborili, mogli smo kup halaliti ako treba odigrati prvu u sirokom sa drugom ekipom. Garantujem da bi bili bolji veceras. Jbg on koristi 12 igraca konstantno ne ide takoHrasno1921 je napisao/la:Dupla, titula ili KUP nije primarni cilj, primarni cilj je izlazak u Evropu, kako bi se finansijski jos vise stabilozavali, kako bi nastavili infarstrukturne projekte i kako bi napravili ekipu za slijedecu sezonu i pohod na jedan ili oba trofeja, niko iz kluba, niti Slavko kao trener nisu postavili za cilj jedan od pehara, naravno izuzmemo li onog idiota od trenera sa pocetka sezone, na stranu sta bi navijaci zeljeli ...mohikanac123 je napisao/la:Kad se usudis ici na duplu. Ne ides ko picka. Mislim iskreno da smo se zajebali sa kupom potroseni smo dobro. Imamo zajeban raspored umornu ekipu i sto je najgore nemamo igre. Ja bas Slavki i ne vjerujem me snalazi se bas najbolje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tek na kraju sezone necemo imati ekipu jer nam idu minimalno 3-4 standardna. Daj Boze
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kao sto neko rece i vec napisa, ova ekipa je istrosena i u godinama, imas Nikolica i Bekrica kojem su 33.godine, Zebu i Stojanovica kojem su 34.godine, da ne spominjem jos i Bogija koji nam je stub odbrane.
Problem je sto ekipa nije sklapana vec "krpljenja" u hodu, a to prozilazi iz toga sto smo lutali, sto smo mijenjali trenere ko carape i sl., ali dolaskom Slavke ja to gledam drugacije, jer sada vec imas mladje igrace poput Kjosevskog, Osmankovica, Crnova, Hasanovica, Zakarica, Zerica i dr. oko koji ce se graditi ekipa, naravno uz kvalitetnije i provjerene igrace ...
Ko imalo zna situaciju i prilike zna se sta su ciljevi sto se tice ekipe, kako i na koji nacin se u buducnosti planira graditi ekipa za max. domete, a do konacnih rezultata u pogledu toga proci ce jos jedan ljetni kao i zimski prelazni rok ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Malo ko će pljuvati i lajati, nismo mi iz te priče, ali slagaće svako ko kaže da mu neće biti krivo, ali ono momački.starigrad je napisao/la:napisah ranije, ponovit cu. i ako nista ne osvojimo ove sezone, necu pljuvati i lajati. nisam se nadao ni ovome sto sada imamo. ali, neke druge stvari trebaju i moraju bolje.
Ima i ona varijanta u kojoj mi i Sarajevo ispadamo iz kupa i onda ove tri ekipe igraju za kikiriki... to bi bilo veselo.
A Stanić je posebna priča, kako se zaleti na Ivetića kad je ovaj skršio Zakarića

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Stana je najzahvalniji igrac koji je igrao kod nas zadnjih desetak godina. Gdje god ga stavis on ce dati sve od sebe. Otjeran je da trenira odvojeno od ekipe ko pas lutalica, ali opet pokazao ko je i sta je. Karakter je pokazao i sto prije sjesti i produziti ugovor s njim.LjoZee je napisao/la:Svaka cast i Stanicu. Zadnji atom snage je ostavio na terenu. Stanic i Osmankovic [emoji122] [emoji106]
Poslije Sirokog sam napisao da ekipu ne treba kritikovati dok sezona ne zavrsi i danas tako mislim. Zajedno sa ekipom i Slavku naravno. Iako poslije ove utakmice ima se reci dosta toga loseg al sad treba da pokazemo da smo svi ko jedan i pruziti podrsku kao nikad do sada. Nadam se da ce u srijedu ponovo biti ovakva atmosfera na tribinama i da cemo slaviti prolazak u finale kupa.
VOLIM TE ZELJO
VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
normalno da ce mi biti krivo. dodjes do izvora i ne napijes se vode, a hodas pustinjom dugo vremena.Virtu4l je napisao/la:Malo ko će pljuvati i lajati, nismo mi iz te priče, ali slagaće svako ko kaže da mu neće biti krivo, ali ono momački.starigrad je napisao/la:napisah ranije, ponovit cu. i ako nista ne osvojimo ove sezone, necu pljuvati i lajati. nisam se nadao ni ovome sto sada imamo. ali, neke druge stvari trebaju i moraju bolje.
Ima i ona varijanta u kojoj mi i Sarajevo ispadamo iz kupa i onda ove tri ekipe igraju za kikiriki... to bi bilo veselo.
A Stanić je posebna priča, kako se zaleti na Ivetića kad je ovaj skršio Zakarića
to sa kupom je velika mogucnost. takav rasplet, koliko god nekome ludo izgledalo, najmanje odgovara zrinjskom. ovako su u povoljnom polozaju, igraju samo ligu, a sloboda, radnik, sada i krupa se vide na 4. mjestu i nema laganog "prepustanja" bodova. ako mi i komsije ispadnemo iz kupa, pocinje kuhanje "bosanskog lonca".
stana, Zeljin vojnik. vidim pisu se kritike za povratnike, uzimajuci kao reper, bekrica i kerlu. sta cemo sa beslijom, ranijim povratkom jahica (gdje je on uopste sada), zebom, stanicem (kojeg strucnjaci otpisase)....
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Mrsko mi da tražim sada, ali sjećam se komentara prije i na početku radova na istočnoj tribini. Halalili bi i Europu, i kup, i titulu, samo da se tribina napravi. Pa bi se vratio tamo negdje na kraj augusta i početak septembra kada je Slavko došao, bilo je samo da se nekako uguramo u ligu 6 za prvaka da ne bude liga za opstanak. Pa se sjetim spremnog scenarija za tekmu sa Zrinjskim, i prizivanje poraza.
I sada slušam vrle stručnjake i ne kontam zašto ih Slavko ne posluša. To su forumski magovi stategije i taktike nogometne igre. Znaš drugi smo, bod iza prvog, imamo revanš polufinala kupa sa rezultatom koji se može stići, ali yebo to ba. Tjeraj trenera, tjeraj igrače, sve tjeraj. Čekam dan kada će se po upravi ponovo udariti.
Ja od ove ekipe nisam očekivao ništa,jer mislim da ekipa nije ništa posebno. Nastala je kao poslijedica lutanja u sportskom segmentu, lutanja koje je dolaskom Slavka tek djelimično zaustavljeno. Plafon, pa i više od toga( zahvaljujući navijačima i atmosferi) ove ekipe je plasman u Europu. Sve iznad toga može proizaći iz nekvaliteta konkurencije, a ne našeg kvaliteta.
Shvatite ljudi da na guzove teško da može. Smanjite očekivanja, biće Vam lakše.
Unatoč svim dešavanjima, umoru, nikakvoj igri, ja opet očekujemo da dobijemo Široki, prođemo u finale kupa, i da ih ponovo počnemo kovati i dizati u zvijezde. Jer kako naš trener kaže, kod nas nema sredine, ili smo prvaci svemira, ili sve treba rastjerati. Takav pristup je osobina izuzetnih poznavalaca nogometne igre, a niti sekunde ne sumnjam da mi pripadamo toj grupi...
I sada slušam vrle stručnjake i ne kontam zašto ih Slavko ne posluša. To su forumski magovi stategije i taktike nogometne igre. Znaš drugi smo, bod iza prvog, imamo revanš polufinala kupa sa rezultatom koji se može stići, ali yebo to ba. Tjeraj trenera, tjeraj igrače, sve tjeraj. Čekam dan kada će se po upravi ponovo udariti.
Ja od ove ekipe nisam očekivao ništa,jer mislim da ekipa nije ništa posebno. Nastala je kao poslijedica lutanja u sportskom segmentu, lutanja koje je dolaskom Slavka tek djelimično zaustavljeno. Plafon, pa i više od toga( zahvaljujući navijačima i atmosferi) ove ekipe je plasman u Europu. Sve iznad toga može proizaći iz nekvaliteta konkurencije, a ne našeg kvaliteta.
Unatoč svim dešavanjima, umoru, nikakvoj igri, ja opet očekujemo da dobijemo Široki, prođemo u finale kupa, i da ih ponovo počnemo kovati i dizati u zvijezde. Jer kako naš trener kaže, kod nas nema sredine, ili smo prvaci svemira, ili sve treba rastjerati. Takav pristup je osobina izuzetnih poznavalaca nogometne igre, a niti sekunde ne sumnjam da mi pripadamo toj grupi...
U kup bi ubacio klupu i juniore, najbitnije igrace ostavio da se odmore, boli me racku ba za kup a Slavko uzmul madjari titulu mozes slobodno napustit FK Zeljeznicar, svakako je gospodar familije slobodan!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Mnogo me zaboli svaki put kad vidim da Zeba predaje kapitensku Bogićeviću. Ok, jasno je da je slovenac zakuhao tu priču sa Bogijem, ali on je posljednji na čijoj ruci treba stajati kapitenska.starigrad je napisao/la:stana, Zeljin vojnik. vidim pisu se kritike za povratnike, uzimajuci kao reper, bekrica i kerlu. sta cemo sa beslijom, ranijim povratkom jahica (gdje je on uopste sada), zebom, stanicem (kojeg strucnjaci otpisase)....
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
+1Monci je napisao/la:Mrsko mi da tražim sada, ali sjećam se komentara prije i na početku radova na istočnoj tribini. Halalili bi i Europu, i kup, i titulu, samo da se tribina napravi. Pa bi se vratio tamo negdje na kraj augusta i početak septembra kada je Slavko došao, bilo je samo da se nekako uguramo u ligu 6 za prvaka da ne bude liga za opstanak. Pa se sjetim spremnog scenarija za tekmu sa Zrinjskim, i prizivanje poraza.
Mi Bogicevica trebamo tuziti za dusevnu bol svaki put kad je u prvih 11,a ne on nas. Samo nek ode i on i Kerla.
Momci su se borili i za to im nista niko ne moze prigovoriti,ali negdje fali veca doza kvaliteta i to je to.
Momci su se borili i za to im nista niko ne moze prigovoriti,ali negdje fali veca doza kvaliteta i to je to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A dobro sad, pa valjda se može uputiti neka blaga kritika nakon dvije vezane loše ili prosječne utakmice? Isto tako ne vidim da neko tjera trenera?Monci je napisao/la:Mrsko mi da tražim sada, ali sjećam se komentara prije i na početku radova na istočnoj tribini. Halalili bi i Europu, i kup, i titulu, samo da se tribina napravi. Pa bi se vratio tamo negdje na kraj augusta i početak septembra kada je Slavko došao, bilo je samo da se nekako uguramo u ligu 6 za prvaka da ne bude liga za opstanak. Pa se sjetim spremnog scenarija za tekmu sa Zrinjskim, i prizivanje poraza.
Sjećaš li se komentara prije početka sezone u kojima je cilj titula? Ne samo od nahajcanog slovenca, već i od vodećih ljudi u klubu? Ako ćemo tjerati mak na konac.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
dobar derbi mnogo dinamicna utakmica falili samo golovi i za jos ljepsi ugodzaj horde
TM svaka cast
puno srece u nastavku prvenstva i u kupu da izbacite one kamene spodobe iz listice pozzz iz Zenice
TM svaka cast
puno srece u nastavku prvenstva i u kupu da izbacite one kamene spodobe iz listice pozzz iz Zenice
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- plavousrcu
- Kontakt:
Sta je Bogicevic kriv u toj prici? Isto kao sto je i Stana kriv sto je ko cuko otjeran da radi mimo ekipe. Ne treba se sad vracati na te price, bilo proslo i nikada se ne ponovilo. Svojim odnosom prema dresu kojeg nosi kapiten je zasluzio biti samo Stana. Trebamo se sad skupiti i sezonu privesti kraju, nece biti lako, ali u igri smo za oba trofeja.Virtu4l je napisao/la:Mnogo me zaboli svaki put kad vidim da Zeba predaje kapitensku Bogićeviću. Ok, jasno je da je slovenac zakuhao tu priču sa Bogijem, ali on je posljednji na čijoj ruci treba stajati kapitenska.starigrad je napisao/la:stana, Zeljin vojnik. vidim pisu se kritike za povratnike, uzimajuci kao reper, bekrica i kerlu. sta cemo sa beslijom, ranijim povratkom jahica (gdje je on uopste sada), zebom, stanicem (kojeg strucnjaci otpisase)....
Pa da tjeramo onda ako ne bude titule? Ne kažem da ne treba kritikovati, i to ne blago nego žestoko, ali kada bude ozbiljnih razloga za to. Drugi smo, minus jedan bod. U kupu solidne šanse za prolaz u finale. Činjenica je da igra nije blistava, ali još uvijek rezultati su tu. Sve je otvoreno. s toga mislim da sada treba podrška ekipi kao nikada, a ne pljuvanje što se odmah nakon tekme počelo raditi od pojedinih koji se kunu u Želju....
Vracamo se u subotu na prvu poziciju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Meni samo nije jasno, kako svaki put na domaćem terenu dobijemo crveni protiv njih?Ili je penal za njih ili crveni za nas!Pa ima li ijedna ekipa u Evropi da je na domaćem terenu dobila više crvenih kartona od nas, ili ove sezone u ligi?Husić dva puta, Blagojević, Kerla ima još ne mogu se sjetiti ovako na prvu. Pa dokle više da nas sudije kolju na našem stadionu i na gostovanjima?Klub treba jedno **** saopštenje napisati u kojem će **** mater svima redom, od predsjdnika Saveza Begića koji je pitar, od Prolića koji je pitar i ostale bagre u Savezu koji su pitari i drže jake pozicije!Najviše crvenih kartona smo dobili!Je li nama ikad penal dosuđen na Koševu?Je li ikad ijedan njihov igrač isključen na Koševu?Pa nevjerovatno šta nam se radi, znači **** mater svima odreda, fuj stoko raspala!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Pa dobro sad, ne moraš nas sve generalizovati zbog Neandertalca. Čovjek je temperamentan, krivo mu što nismo pobijeditli, ujutro će biti pametniji pa će sve to fino upakovati, dok mu se ona ćelava glava ohladiMonci je napisao/la:Pa da tjeramo onda ako ne bude titule? Ne kažem da ne treba kritikovati, i to ne blago nego žestoko, ali kada bude ozbiljnih razloga za to. Drugi smo, minus jedan bod. U kupu solidne šanse za prolaz u finale. Činjenica je da igra nije blistava, ali još uvijek rezultati su tu. Sve je otvoreno. s toga mislim da sada treba podrška ekipi kao nikada, a ne pljuvanje što se odmah nakon tekme počelo raditi od pojedinih koji se kunu u Želju....

Šalim se naravno, ali se bojim da ne puknemo kao sa Edisom i onda ni tamo ni 'vamo... sve ukazuje na to.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Titula ce otic u mostar ako se nasi ne predomisle da premiraju ekipu koja igra kuci ili u gostima protiv Zrinjskog, jednostavno nijedna ekipa sem Sarajeva nema ambicija napast Zrinjski i nesto pokusat, ljudi ce hladno svaku pobjedit (mozda nece protiv Sarajeva) ako ne budu premirane, cist primjer je Mladost jer vlasnik kluba Musija njegov sin studira sa mnom i fino je rekao da nece zapinjat protiv jakih ekipa jer niko ih ne premira, bas je ovako rekao "sta mislite da ce Mladost poginut na terenu radi Zelje ili Sarajeva, fino uplatite pa cemo zapet ko nikad".
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF