Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Trazi se brat @bvb da bude pocascen sa bar 5 unita za prijedlog!
Doktore!!! [emoji144] [emoji144] [emoji144]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Gledam ovaj Monaco i molim Boga da promašim

Nije nemoguce da fulas malo su i umorni a i kvota ko nekakva navlaka izgleda. Evo jos nema gola, strasan tiket. Dalo bi se sloziti jedno 3-4 dobra od te selekcije, bas zali Boze!
Meni ovi gauchosi idu extra al mora kreten poljski trpat ko konj. A i Barsi haman usfalilo para pa se malo klade haman na nekakve mega kvote da ce ovi levati zabit 2 gola iza 40e! [emoji38]
Meni ovi gauchosi idu extra al mora kreten poljski trpat ko konj. A i Barsi haman usfalilo para pa se malo klade haman na nekakve mega kvote da ce ovi levati zabit 2 gola iza 40e! [emoji38]
Haha. Hajde fino da se dobilo, nadam se da je ovaj put znatno vise nego prosli put (SA - Zrinjski), pretpostavljam da jeste kad vec castis.Effenberg je napisao/la:Trazi se brat @bvb da bude pocascen sa bar 5 unita za prijedlog!

Pretpostavio sam da ces probati, bar na sitno, jer ko god uplacuje veliki broj listica dnevno trebalo bi da proba i to po onolikoj kvoti jer sanse su realno dosta vece nego sto kvota kaze. A znam da bi ti vrlo vjerovatno promaklo jer ne igras nasu ligu cesto, a i uvijek je negdje na kraju ponude.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ma još gora stvar što sam gledao Bayern, znači ljudi su im skinuli najmanje 3 gola sa linije bukvalno te pored toga bruka šansi za Bayern, igrač više 25 min. itd itd i na kraju nula poena.
P.S. Evo Monaco gubi
P.S. Evo Monaco gubi

-
- Kontakt:
Monaco smecari jedni
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Čekam ih na dva tiketa, nadam se da će dobiti.Wandelanoite je napisao/la:Monaco smecari jedni
Po viđenom u prvom pol teskooooooWilly je napisao/la:Čekam ih na dva tiketa, nadam se da će dobiti.Wandelanoite je napisao/la:Monaco smecari jedni

BBB 86'
Koji **** ova Arruabarrena, žena nije uopće trčala zadnja 2 gamea. 

Hajde Monako još jedan, borite se za titulu.
Ako je za tebe morat će.Willy je napisao/la:Hajde Monako još jedan, borite se za titulu.

Tako blizu, a tako daleko.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Okreće Monaco ovo 100%.
Gdje si prile, nema te danima?Civa je napisao/la:Ako je za tebe morat će.Willy je napisao/la:Hajde Monako još jedan, borite se za titulu.

Falcaoooooooooooooooooo.

Boog Isuus SveeeeeeeWilly je napisao/la:Falcaoooooooooooooooooo.![]()

BBB 86'
Eto Monaca Willy. Mjenjaj nick Willy podsjeca me na Williama Hilla 
Samo nek ostane hendi x da nam se onaj pajdo ne pojede od muke da na jednom pada.
@bvb 8 kvota 8 unita na 4.5 u 83oj ogradio sa 6 unita, fin profit.
Treba mi neko da nastavi guzit gdju Coates, ne mogu vise satra je od qurca a ona jos hoce da ga prima! Crkoh braco! [emoji38]

Samo nek ostane hendi x da nam se onaj pajdo ne pojede od muke da na jednom pada.
@bvb 8 kvota 8 unita na 4.5 u 83oj ogradio sa 6 unita, fin profit.
Treba mi neko da nastavi guzit gdju Coates, ne mogu vise satra je od qurca a ona jos hoce da ga prima! Crkoh braco! [emoji38]
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Brale već je gusto, a ono nije jedini tiket jer imam još jedan, ista scena, promašen Bayern i čekam hendikep. Nadam se da će ostati ovako, da ovi momci dobiju i da ja mogu spavati mirno.Effenberg je napisao/la:Eto Monaca Willy. Mjenjaj nick Willy podsjeca me na Williama Hilla
Samo nek ostane hendi x da nam se onaj pajdo ne pojede od muke.

Pajdo, izašao bih ti u susret, ali ne može se mijenjati nick. Mogao bih jedino otvoriti novi nalog sa novim nickom. Pajdo u Engleskoj navijam za Chelsea. Na mom avataru je Willian, neka on bude taj Willy.Effenberg je napisao/la:Eto Monaca Willy. Mjenjaj nick Willy podsjeca me na Williama Hilla
Samo nek ostane hendi x da nam se onaj pajdo ne pojede od muke.

Čuvam se za Euroligu prikaWilly je napisao/la:Gdje si prile, nema te danima?Civa je napisao/la:Ako je za tebe morat će.Willy je napisao/la:Hajde Monako još jedan, borite se za titulu.

Tako blizu, a tako daleko.
Prika danas Juventus, Atl. Madrid, Everton, Napoli, Barcelona i evo Monaco. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.