FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
**** mater da ga je kako uvaliti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Njega samo je*e završnica. Inače je klasa, nema šta.. igra se sa njima
Ja ne znam fakat čemu tolika mržnja prema njemu, vjv zato što neće da potpiše, ali frajer je i ovako naaš najbolj igrač tako da...

Jest Duljevic stavio prst,al da njega nema pojeli bi nas,mora da suta jer niko nece,mora da povuce jer niko nece jednostavno ima odron igrace u ekipi
Pa ruku na srce, mogli smo bar jedan gol dati. U polju su bolji, nema govora ali smo mi imali dva zicera. Saric me opet malo razocarao, Bekica necu ni spominjati. Nisam vala siguran za penal, treba vidjeti usporeni
Valjda ga damo u drugom...

Valjda ga damo u drugom...
IDEMO PONOVO!
Mesi i C Ronaldo su sve u danasnjem fubdalu, ali za ovih 10 godina niakd nisam vidio da nekome od suigraca ovo urade. Hajde, dobij te ovo !
Max Allegri
- FrancescoTotti
- Kontakt:
dulje da nema mi ne bi presli pola terena !!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dajte Saida ako Boga znate, on im je lijek vazda bio...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ahmetovic je ko prostitutka na kraju karijere, istrosen maksimalno, tehnike nigdje. Hebibovic je promasaj sezone.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Al fakat je Ahmetović beskoristan u ovom drugom dijelu sezone. Nista da poboljsa, samo usporava akcije.
ZZ
joj hebiba mene sve stid sta promasi covjek. Hajde ovo moramo dobiti samo vise koncentracije i hrabrosti u zavrsnici.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajdeeeeee
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dulja je top za ovu ligu majke mi. Samo da hoce da se malo uozbilji i napusta je brze nego medicinski radnici BiH. Nego daj guzu zadnjih pola sata u spic gore nek proba sta napraviti. Ovi plavi veze nemaju. U mojoj mahali nas 10 kad ode na termin bolje vezemo nego ovi plavi.
Ahmetovic veze nema,burazere u rijetkim trenucima kad primi loptu ne zna sta ce sa njom. Kao djevojka kad prvi put vidi onu stvar, ne zna sta ce s njim,a pipka ga.
Ahmetovic veze nema,burazere u rijetkim trenucima kad primi loptu ne zna sta ce sa njom. Kao djevojka kad prvi put vidi onu stvar, ne zna sta ce s njim,a pipka ga.
- kupus army
- Kontakt:
Seru vala bezze,pokazao mu da suti i posle mu aplaudirao i rekao da igra.jurisicduska je napisao/la:Penal ko zapis božiji pa nema, intenzitet kontakta postoji, spriječili su ga da prođe, nisu loptu ni gledali, gol šansa . Šta treba još za penal ?
Upravu je Duljević za Crnkića rekao mu da šuti i igra sto ne radi. Samo mlatara rukama.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Navijanje na stadionu, presmjesno.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
-
- Kontakt:
moze link ? nece ovaj na youtube
HAJDEEEEEEEEEEE
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa nasao se Crnkic da mu nesto prigovara, samo smeta cijelu tekmu i on i Ahmetovic. Nek ga je usutio, ima pravo, kapiten je, a i jedini zna nesto uraditMig_Mig je napisao/la:Ma uzeo par udaraca, ovaj prezadnji nerezonski i neko mu valjda dobacio, kad on prst na usne. ZacepiSarajlijica1946 je napisao/la:Sta je bilo.Mig_Mig je napisao/la:Ima i toga, ali brate ne moezs saigrace pred 10 000 usutkivati ?!
1946~
Ionako se ne cuje niko osim KrsticaBordomen je napisao/la:jesam jedini koji gleda bez tona??
![]()

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sto nije uzeo penal i zabio mudonja protiv Zrinjskog. Joj pitari, pitari.kupus army je napisao/la:Seru vala bezze,pokazao mu da suti i posle mu aplaudirao i rekao da igra.jurisicduska je napisao/la:Penal ko zapis božiji pa nema, intenzitet kontakta postoji, spriječili su ga da prođe, nisu loptu ni gledali, gol šansa . Šta treba još za penal ?
Upravu je Duljević za Crnkića rekao mu da šuti i igra sto ne radi. Samo mlatara rukama.
A ja ovog sudije? Jel mu noge trebo slomit da bi svirao penal?! Dakle pobjednik se mescini zna.
Hebibe bolan prazan gol! Eeejjj prazan gol!
Hebibe bolan prazan gol! Eeejjj prazan gol!
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], delko, DzemoSmjecanin, N3R3D i 49 gostiju.