FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gazi lazove!
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Jel moguce da nema streama o.O
Jel jos nekog puca trema 

1:3 Sarić iz penala, Duljević i za kraj Said

Sretno!!!
IDEMO PONOVO!
Oo fuck gledam maloprije u sat vidim pola osam, kad ono pogresno vidio- pola sedam hahaha
-
- Kontakt:
Ne pitaj, znas da nas je ovdje previse koji ne vjeruju u ovu ekipu. Prve tablete popijene. Onda pred utakmicu pojačat dozu i onda sta bude bude...Zip je napisao/la:Jel jos nekog puca trema
Ajde pobjedite, motiva i previse imate ako imalo postujete klub i navijace!
POVEDI NAS KAPITENU NAŠ !
Poznat je sastav Bordo tima za derbi. Za Sarajevo nastupaju: Pavlović, Al. Bekić, Hodžić, Novaković, Mihojević, Rustemović, Sarić, Duljević, Crnkić, Hebibović, Ahmetović
Na klupi za rezervne igrače ostali su: Adilović, Kadušić, Kovačević, Lelić, Husejinović, Anđušić, Ivetić
Na klupi za rezervne igrače ostali su: Adilović, Kadušić, Kovačević, Lelić, Husejinović, Anđušić, Ivetić
Hajde boze pomozi nam!
Ocekivan sastav, idemo gazi ublehe
Ocekivan sastav, idemo gazi ublehe

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vjeruj da je meni zapeo za oko, kad su igrali sa konama.. Al buduci da bi trebalo platiti za njega, zaboravi.MortemHz je napisao/la:Ovog Vukotića treba dovesti.
IDEMO PONOVO!
- robertkosar
- Kontakt:
Los sastav. Daj boze da nisam u pravu.husE je napisao/la:Poznat je sastav Bordo tima za derbi. Za Sarajevo nastupaju: Pavlović, Al. Bekić, Hodžić, Novaković, Mihojević, Rustemović, Sarić, Duljević, Crnkić, Hebibović, Ahmetović
ivetic umjesto bekica, kovacevic umjesto rustemovic, lelic umjesto crnkica to bi bilo to za mene

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Juniori dobili slobodu 3:1 dva gola hadzica
- hzzavidovici
- Kontakt:
Sretno nam večeras, Mihojević ili Novaković za našu pobjedu bilo bi dovoljno
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
Neko link za utakmicu?
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kakva bi fora bila, da na dron zakacimo ogromni grb Sarajeva i pronesemo terenom
1946~
A i ti kasno dajes idejeThrillerHz je napisao/la:Kakva bi fora bila, da na dron zakacimo ogromni grb Sarajeva i pronesemo terenom

Valjda ovaj stream bude radio do kraja
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kod Cale nema rotacija 11 igraca igra i to je to do iznemoglosti igraju,rotacija je stran pojam. Pokusajte zgaziti uhljupe,barem jednom u zivotu zube pokazite
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, Kyle88, Tatamata1946 i 43 gosta.