FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 apr 2017, 18:13

bas slusam ovog komentatora, tri presmjesna gola
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 apr 2017, 18:20

Nije problem izgubiti, svi znamo da ne znaju i da se u Evropu moze zbog spleta okolnosti i slabe konkurencije od 4-6 pozicije. Problem je sto Vlado mora da vadi maksimum jer uprava ne odradi svoj posao dobro u prelaznom roku pa se onda njemu prebaci loptica.

U narednoj sezoni nece se moci ovako, sada mozda i bude Evropa ako Sarajlije odu u finale kupa ali mislim da smo blizu tacke gdje Vlado nece moci vaditi nista iz njih ako se nastavi odliv kvaliteta, a nastave dovoditi slabi igraci.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 apr 2017, 18:24

Devastirase nas.... Krupa je to... sto bi Vladika rekao...4 kola -3 boda
P.s.jel realno da i ova krupa a i radnik fizički izgledaju kao vanzemaljci naspram nasih, jbt
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 15 apr 2017, 18:33

UO, Jasminove Fukare i igracki kadar fudbalskog kuba Sloboda su odron zesci tako da ne mozemo se boljem ni nadati.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 apr 2017, 18:33

A malom Zilkicu se nabio pritisak kao da je Zeba. To su krivi ovi sto su jedva docekali jedan dobar potez ili utakmicu da kazu eto vidite kako se moze naci beton igrac za 1000 maraka. Pustite momka da igra, on je zelen jos i ima dosta mana pa je logicno da odigra u 5 utakmica 2-3 lose.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 apr 2017, 18:35

Sramota. Toliko.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 15 apr 2017, 18:42

pinoglavi je napisao/la:Ponovo utakmica gdje su bas svi zakazali, stvarno mozemo ubjedljivo i pobjediti i izgubiti od svake ekipe u ligi. Jbg bez Subica i Ordagica sam se nadao makar bodu, sreca i Radnik je izgubio tako da ostaje zaostatak od jednog boda. Narednih 5 kola igramo 4 kod kuce

Grahovac je bio dobar, momak stvarno neprestano trči. Efe standardno kanta. Erić je sigurno bolji nego Hadžić.
Zilkića, ponovo ponavljam, digao potez protiv sarajeva i od tad se slabo vidi, sve sam, mehidić pravi.
Šteta za ovo danas, ali su nas sasvim zasluženo rasuli. Idemo dalje.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 15 apr 2017, 18:45

Mi ne zasluzujemo Evropu igrat i tu je kraj svake price. Kad nas devastira Krupa sta da mi trazimo u Evropi, nista... Do kraja dati priliku svim juniorima da igraju djeca i praviti ekipu za sljedecu sezonu...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 apr 2017, 18:46

zlatnakoka je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ponovo utakmica gdje su bas svi zakazali, stvarno mozemo ubjedljivo i pobjediti i izgubiti od svake ekipe u ligi. Jbg bez Subica i Ordagica sam se nadao makar bodu, sreca i Radnik je izgubio tako da ostaje zaostatak od jednog boda. Narednih 5 kola igramo 4 kod kuce

Grahovac je bio dobar
trci on, al je.es ti veznog koje nema ni jednog pasa koji generise opasnu akciju a preda ogroman broj pogresnih pasova.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 apr 2017, 18:49

benTzley je napisao/la:Mi ne zasluzujemo Evropu igrat i tu je kraj svake price. Kad nas devastira Krupa sta da mi trazimo u Evropi, nista... Do kraja dati priliku svim juniorima da igraju djeca i praviti ekipu za sljedecu sezonu...
Ali ne zasluzuje ni Siroki, ni Radnik. Niko ne zasluzuje, svi su losi. Tako da bolje da navijamo mi da idemo nego druge dvije podjednako lose ekipe.

Zablistati cemo vec negdje u ovih 6 utakmica da ne bude da sirim samo negativu, raspored je dobar. I pored ovog poraza vjerujem da protiv Zrinjskog cemo iz nekog neobjasnjivog razloga biti dobri i uzeti neke bodove.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 apr 2017, 18:49

Jbg u sustini imamo previse bezmudih igraca u veznom redu, sve je to ok da se imaju slepati s nekim malo boljim i iskusnijim. Solidni su oni svi u sredini, samo vecina hoce da igra neku alibi utakmicu pa se ne mozes ni nadati vezanim pobjedama. A fizicki smo losi jer je vecina igraca jednostavno losa sa fizickom konstitucijom. Nemamo grmalja nekih koji bi svaki duel dobili, ustvari ima Tandir al opet ne moze dobiti vecinu duela. I on ide ka boljem, primi loptu, proslijedi na krilo i trci u napad, to mu i jeste zadatak na 30m od gola, a realizacija se ne moze ocijeniti kad nema sanse na mecu.
Nad tobom sunce najljepše sja

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 apr 2017, 18:53

Komsije iz S. Hana minus cetiri od prvog mjesta. Malo po malo i mogli bi vec sljedece sezone gradski derbi imat. Sramota je ovo danas u Krupi. Nije sramota izgubit utakmicu, al kad je izgubis ovako bez zelje treba im **** svima majku
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 apr 2017, 18:54

E bas to sto se tice grmalja bi u ovoj situaciji dalo sigurno 4. mjesto. I prije smo bili krs ekipa ali su tu bili Kuduzovic, Mikelini, Prodanovic i takvi igraci.

Mi smo od ovog Radnika 10 puta vise talentovani i potkovani ali eto dvije godine se ebemo sa njima jer su ekipa koja ima par grmalja i radilica u vezi pa saberu bodova i ne primaju jeftine golove kao mi.

Hidrant
Kontakt:

Post Postao/la Hidrant » 15 apr 2017, 18:57

Lijepo po 30% odbiti od plate igracima i treneru ako postoji u ugovorima, jos bolje i 1/2. Prihvatimo da imamo limitiran tim i da je to, uz sve sto nam se desilo ove godine, kapak. Sve ostalo je sranje po forumima.
Samo Sloboda
Leaving a cult is never an easy decision but by the time you have reached it, it's likely that you've thought long and hard and you're prepared.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 apr 2017, 18:59

To opet bilo nezalaganje?
Bez Ordage i Subića kontao sam da mogu do boda, to mi je realno nekako bilo, al haj, zaplatili smo opet k'o i na početku sezone u Krupi.
4. mjesto je i dalje u opticaju, Radniku je i dalje teži raspored.

Ne zaslužujemo sa slabom igrom Evropu, ali pare od Evrope su bitne.

Gledajući tako, niko od prve 3 ekipe prvenstva ne dominira, i ovog ljeta ćem osamo biti prolazna stanica za ostale Evropske (potencijalno i židovske) klubove.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 apr 2017, 18:59

Cuj nije sramota izgubiti od svake j e b e n e palanke... Ahahahaha....Zato i nismo uzeli nista za vijek postojanja.... Sigurno se i ova sela gdje krekecu zabe u prenosu vode istom logikom... Tuzlanski neandertalci....Nije sramota izgubiti od j e b e n e Krupe,nije sramota izgubiti u nakom selu pored kaknja pa onda, RADNIK JE TO pa idemo dalje jak je zeljo, jako je sarajevo, dobar zrinja, siroki je konstantan....Pa j e b e m vam pleme ono gubitnicko
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 15 apr 2017, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 apr 2017, 19:00

ovi em su mali, em ne znaju.

ovo je opet dobro ispalo, vidio si na koga mozes racunati u ozbiljnom fudbalu, i u premijer ligi naredne godine. Samo nas je.e sto je ispalo da ni na koga ne mozes racunati-to je problem :D

Grahovac-maksimalan domet backup igrac ekipi koja se bori za nesto
Hairlahovic- takodjer
Kalezic- previse para, NISTA nije pokazao. Nespreman, neugiran, ovo-ono. Dalo mu se dovoljno vremena, nije to-to
Tandir- mlad, moze se raditi s njim, ali nije za startnog spica, nema govora.
Zilkic- mozda jedini koji moze u prvi tim.
Todorovic- pokazao da jos nije za prvog tima, a vjerovatno nece biti ni slijedece sezone
Smajic- vrijedi isto
Eric- treba jos utakmica da bi se dao konacni sud.

dakle od 8-9 mladih igraca koje smo krenuli da forsiramo dobili smo 1 i po, dva igraca. Cinjenica je da znamo na cemu smo, ali eto nije bas morao biti komplet remont

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 apr 2017, 19:03

staragarda je napisao/la:Cuj nije sramota izgubiti od svake j e b e n e palanke... Ahahahaha....Zato i nismo uzeli nista za vijek postojanja.... Sigurno se i ova sela gdje krekecu zabe u prenosu vode istom logikom... Tuzlanski neandertalci....Nije sramota izgubiti od j e b e n e Krupe,nije sramota izgubiti u nakom selu pored kaknja pa onda, RADNIK JE TO pa idemo dalje jak je zeljo, jako ne sarajevo, dobar zrinja, siroki je konstantan....Pa j e b e m vam pleme ono gubitnicko
Rekao sam da nije sramota izgubit utakmicu, vec da je sramota izgubit na ovaj nacin. Selo pored Kaknja, Krupa imaju klub i u njihov rad se ne mijesa politika i njima nije potrebna privatizacija jer je vec imaju.
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 apr 2017, 19:06

Ko ce otici? Subic, Ordagic, jos jedno 2-3 od Mehmedagic, Skahic, Zec.. Ono iskreno se nadam da ce Vlado naci 10 igraca na ljeto dobrih i da ce sastaviti top ekipu ali cisto sumnjam, tesko je to sve nadomjestiti kada uprava nema novca da ti dovede prvu opciju.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 apr 2017, 19:06

I ako od Smajica bude igrac, ja cu bit papa. Jeboga sunce i mentalitet. Ima 18 godina i ne moze da trci. Samo kod nas su talenti do 25. godine. Ljudi s 18 igraju Ligu prvaka i ubijaju
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.