Liverpoolu početna formacija nije 3-5-2.Clyne igra desno, a Klopp koristi Milnera na lijevom beku/LWB-u, a Milner nije uopšte odbranbeni igrač.U Liverpoolu bi sigurno igrao u prvoj, a i u Arsenalu.Pitanje je da li ganja Ligu prvaka ili nešto drugo.Ako bude gledao ime, ne sumnjam da će Liverpool odabrati.PrinceofVeresija je napisao/la:Licno bi ga volio vidjet u Liverpoolu iako nisam navijac jer siguran sam 90% da bi ga Klopp gotivio pravo jer ga zna jos iz Borussie i uklopio bi se u 3-5-2 formaciju...on na toj poziciji LWB koristi u zadnje vrijeme Nathaniel Clyne-a koji nije ni lijevi bek a izgleda da mu Alberto Moreno nije zanimljiv i igrao bi LP sto je velika prednost....s druge strane u Arsenalu ima i Kieran Gibbs i Monreal na poziciji LB mada vjerovatno odlazi neko od njih na ljeto i valja s Wengerom na kraj izac...ali zadovoljan sam izborom Premiershipa ako je istina sretno Seo
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bogami, ovo je izgleda malo ozbiljnije od obicne glasine... Ajd', drago mi je. Skoro da mi je svejedno sto se kluba tice, al ispunjava moja sva kriterija kada su u pitanju transferi nasih igraca: engleski klub; nece ispasti slijedece sezone. Premiership je Premiership... zayebi ti to jarane 

- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Dex je napisao/la:Liverpoolu početna formacija nije 3-5-2.Clyne igra desno, a Klopp koristi Milnera na lijevom beku/LWB-u, a Milner nije uopšte odbranbeni igrač.U Liverpoolu bi sigurno igrao u prvoj, a i u Arsenalu.Pitanje je da li ganja Ligu prvaka ili nešto drugo.Ako bude gledao ime, ne sumnjam da će Liverpool odabrati.PrinceofVeresija je napisao/la:Licno bi ga volio vidjet u Liverpoolu iako nisam navijac jer siguran sam 90% da bi ga Klopp gotivio pravo jer ga zna jos iz Borussie i uklopio bi se u 3-5-2 formaciju...on na toj poziciji LWB koristi u zadnje vrijeme Nathaniel Clyne-a koji nije ni lijevi bek a izgleda da mu Alberto Moreno nije zanimljiv i igrao bi LP sto je velika prednost....s druge strane u Arsenalu ima i Kieran Gibbs i Monreal na poziciji LB mada vjerovatno odlazi neko od njih na ljeto i valja s Wengerom na kraj izac...ali zadovoljan sam izborom Premiershipa ako je istina sretno Seo

Istina da je od skoro poceo ovu formaciju furat...al ovo je efektivna i **** formacija kad bi prebacili Clyne na desni bek a Seo na lijevi...jos kad se vrate Mane i ubace Coutinho i Firmino i eto ekipe za sampionata...samo bi volio malo promjene u odbrani vidjet,treba neko jako ime kao CB nego crna rupa Lovren
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Klopp je koristio tu formaciju samo prošlu utakmicu sa Stokeom zbog velikog broja povrijeđenih i nespremnih igrača i nije imao izbora. Mislim da je neće više koristiti. Kako god Sejo bi imao zacementirano mjesto na LB jer Liverpool nema uopšte opcije na toj poziciji nego Milner koji je CM igra cijelu sezonu tu. To bi bio odličan transfer i za Seju i za Liverpool.
-
- Kontakt:
Znači momčiluk je igrač Arsenala, aferim.
Klop isprobava drugačiju formaciju jer nema lijevog beka. To nije garancija da ne bi igro sa lijevim bekom. Ne prilagodjavaju se uvijek igraci formaciji nekad se i formacija mora prilagodjavati igracima.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ma igra čovjek uvijek 4-3-3 standardno, samo zadnju utakmicu je nešto iskombinirao i ušao u tekmu sa 3-5-2 formacijom jer nije imao bukvalno pola tima zbog povreda ali je na poluvremenu vratio na 3-4-3 (to je to prilagođavanje formacije igračima). Pool ima samo Morena kao lijevog beka ali ga Klopp ne koristi cijelu sezonu jer je nepouzdan i napušta klub na ljeto 100% i to se već zna. Zbog toga koristi Milnera jer nema drugu opciju tako da je Poolu lijevi bek prioritet na ljeto, sad da li je ovo 100% istina da je Sejo već ugovorio sa Arsenalom ili ne to ne znam.. Ali bi bio dobra opcija u Liverpoolu i sigurno da bi bio standardan.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ovi se pozivaju na the Mirror,a tamo se pozivaju na clanke iz Bosne

Jbt a ja kontam ESPN relevantantheKuPuS je napisao/la:Ovi se pozivaju na the Mirror,a tamo se pozivaju na clanke iz Bosne

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
A mediji iz Bosne se pozivaju na forumase, kazu insajderska.theKuPuS je napisao/la:Ovi se pozivaju na the Mirror,a tamo se pozivaju na clanke iz Bosne

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Zamisli na forum postavio baš SeoPivopija je napisao/la:A mediji iz Bosne se pozivaju na forumase, kazu insajderska.theKuPuS je napisao/la:Ovi se pozivaju na the Mirror,a tamo se pozivaju na clanke iz Bosne

-
- Kontakt:
I danas ne igra Kola..
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
bhfanatic14 je napisao/la:I danas ne igra Kola..
Ima tu više nego samo povreda. Nije prvi igrac da krenu sabotirati.
dobre guzove ima Belma
-
- Kontakt:
U pravu siBeko je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:I danas ne igra Kola..
Ima tu više nego samo povreda. Nije prvi igrac da krenu sabotirati.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Goalgetter
- Kontakt:
Zbog cega bi sabotirao? Schalke nema vise nikakvog utjecaja na njegov transfer, jer klub koji ga zeli dovesti uopste ne treba ni razgovarati Schalkeom.
U pitanju je utakmica protiv Ajaxa

Goalgetter je napisao/la:Zbog cega bi sabotirao? Schalke nema vise nikakvog utjecaja na njegov transfer, jer klub koji ga zeli dovesti uopste ne treba ni razgovarati Schalkeom.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Nerminovic
- Kontakt:
S04 je bruka od ekipe samo da je sto dalje od Gelsenkirchen, izgubise ljudi od Darmstadta 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Schalke nema ambicije u Bundesligi trenutno za ovu sezonu pa sve karte bacaju na Europaligu.