FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 15 apr 2017, 12:41

rasavoje je napisao/la:slikaslikaslika
:ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 13:15

2017. godina, generalni pokrovitelj lige telekom koji radi prenos najveće domaće utakmice... A kvalitet slike bukvalno slabiji nego TVSA 1980.

4:3 kamere razvučene na 16:9 pa svi igrači izgledaju kao Meirza Hatić, u širokom kadru ne možeš nikoka prepoznati, svi kao mrlje izgledaju... I onda neko dođe i kaže da je to okej jer tobože telekom plaća službena lica kao sponzor lige i šalje 50 lopti svaku sezonu. Prošle godine prva utakmice prvog kola išla u HDu, na BHT, kontam evo ušli smo u 21. vijek, ove sezone regresija kvaliteta, i sad zamisli treba nekome s vana da pokažeš najveći sportski duel u državi, a čovjek misli pokazuješ mu prvo neki throwback od prije 35 godina...

Eeeeeeee....
Samo Saraj'vo.

adodbr
Kontakt:

Post Postao/la adodbr » 15 apr 2017, 13:18

PitarBordo je napisao/la:2017. godina, generalni pokrovitelj lige telekom koji radi prenos najveće domaće utakmice... A kvalitet slike bukvalno slabiji nego TVSA 1980.

4:3 kamere razvučene na 16:9 pa svi igrači izgledaju kao Meirza Hatić, u širokom kadru ne možeš nikoka prepoznati, svi kao mrlje izgledaju... I onda neko dođe i kaže da je to okej jer tobože telekom plaća službena lica kao sponzor lige i šalje 50 lopti svaku sezonu. Prošle godine prva utakmice prvog kola išla u HDu, na BHT, kontam evo ušli smo u 21. vijek, ove sezone regresija kvaliteta, i sad zamisli treba nekome s vana da pokažeš najveći sportski duel u državi, a čovjek misli pokazuješ mu prvo neki throwback od prije 35 godina...

Eeeeeeee....
Od Ahmetovica pomislim Škoro

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 apr 2017, 13:22

Odavno mi nije bilo ovako krivo pred derbi... kako su samo gov.na s grbavice dobili sto zele a to je derbi bez Hz i sarajevo bez podrške... mislim nekad nije dobro ni pristati na provokaciju kao sto se to sad desilo ali kad je vec ovako i kad su odabrali da budu bas toliko smece od kluba treba to zapamtiti i vraćati im s kamatama. Ja bi vise volio da zrinjski osvoji titulu nego seljo a bice prilika pred nama da se na razne nacine odmogne plavima u buducnosti.
You are someone else I am still right here

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 15 apr 2017, 13:27

Yebi zelju malenoooog
ZZ

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 15 apr 2017, 13:51

bordoakapitar je napisao/la:Bit ce gusto, bit ce 0:2!!!
Said ulazi u 60-oj minuti i zabija oba gola :opaopa:

Mislim da bi neke ovdje hercika spucala nakon takog scenarija :rol: :rol:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 15 apr 2017, 13:57

kengur je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Bit ce gusto, bit ce 0:2!!!
Said ulazi u 60-oj minuti i zabija oba gola :opaopa:

Mislim da bi neke ovdje hercika spucala nakon takog scenarija :rol: :rol:
Mislim da bi hercika sve redom opalila u slucaju tog rezultata a posebno scenarija. Nek opali ko joj yebe staru :opaopa:
ZZ

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 apr 2017, 13:58

YEBITE LAZOVE I MITOMANE MOLIM VAS!!!
Volim te slika
slikaslikaslikaslika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 15 apr 2017, 14:02

Jedna dinamicna, zanimljiva, ostra igra u kojoj se ne ocekuje puno golova, ali se sigurno ocekuje pobjeda bordo ekipe sto ce se na kraju akobogda i desiti.

Rezultat 0:1 Strijelac: Haris Duljevic. :zviz:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 apr 2017, 14:03

slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 15 apr 2017, 14:04

Nikad sigurniji nisam bio da nećemo izgubiti.

:salut:

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 15 apr 2017, 14:05

MortemHz je napisao/la:slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika
Molim? :D
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

TOMCRAFT
Kontakt:

Post Postao/la TOMCRAFT » 15 apr 2017, 14:06

Hocel biti prijenosa? :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 apr 2017, 14:08

rasavoje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika
Molim? :D
slika

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 apr 2017, 14:09

:urnebes:

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 15 apr 2017, 14:09

Zapamtite sljedece sta sam vam rekao:

Ovo sa kartama mada i vise nije bitno pominjati ali da se zna, uradjeno je iskljucivo jer imaju rezultatski strah ovog derbija.
Njima poraz donosi i unosi veliki nemir i nestabilnost, a u potpunosti kvari planove.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 15 apr 2017, 14:11

fera je napisao/la:Odavno mi nije bilo ovako krivo pred derbi... kako su samo gov.na s grbavice dobili sto zele a to je derbi bez Hz i sarajevo bez podrške... mislim nekad nije dobro ni pristati na provokaciju kao sto se to sad desilo ali kad je vec ovako i kad su odabrali da budu bas toliko smece od kluba treba to zapamtiti i vraćati im s kamatama. Ja bi vise volio da zrinjski osvoji titulu nego seljo a bice prilika pred nama da se na razne nacine odmogne plavima u buducnosti.
Meni kao neutralnom posmatracu, koji vas ne gotivi plaho oboje :D itekako pao u ocima Zeljeznicar. Puna podrska za Sarajevo u ovoj utakmici! Covjece uporedi komfort koji vi imate na Bilinom s ovim...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 apr 2017, 14:12

BadrHari je napisao/la:
fera je napisao/la:Odavno mi nije bilo ovako krivo pred derbi... kako su samo gov.na s grbavice dobili sto zele a to je derbi bez Hz i sarajevo bez podrške... mislim nekad nije dobro ni pristati na provokaciju kao sto se to sad desilo ali kad je vec ovako i kad su odabrali da budu bas toliko smece od kluba treba to zapamtiti i vraćati im s kamatama. Ja bi vise volio da zrinjski osvoji titulu nego seljo a bice prilika pred nama da se na razne nacine odmogne plavima u buducnosti.
Meni kao neutralnom posmatracu, koji vas ne gotivi plaho oboje :D itekako pao u ocima Zeljeznicar. Puna podrska za Sarajevo u ovoj utakmici! Covjece uporedi komfort koji vi imate na Bilinom s ovim...
Imamo citavu tribinu za sebe, ne znam koliko tacno moze primiti ali je odlicna. Da je finale kupa ili utakmica gdje bi proslavljali titulu mogli bi svi stati.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 apr 2017, 14:15

Joj Krste kraljine, pazite lokacije koju je postavio uz ovu sliku na instagramu :urnebes: :urnebes:
slika

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 15 apr 2017, 14:15

BadrHari je napisao/la:
Ma nije bitno ko za koga navija. Oni su bez mentaliteta, klasicni primjer mrzitelja svega sto nije kao oni.
Navijaci Dinama su dovodili Torcidu na svoju tribinu, a mrze se vise 1000 puta vise nego svi mi zajedno. Pravili 1000 puta vece belaje, 1000 puta vise huligana imaju.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”