Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ono što je veoma dobro za Čelik je da su se i Vitezu opasno približili. Dvije naredne igraju kući i ako to pobijede, mogli bi iznad crte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima li negdje Široki u ponudi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To macaVirtu4l je napisao/la:
Ako i trecu pobjedu u duelu protiv Zrinjskog i Sirokog Metelege upise na proljece dok Celiku, Olimpiku I Vitezu ne mogu dati gola onda treba istrazit sva tri rezultata jer to je u praksi nemoguce da se desi ako se igra bez namjestanja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Legendo. Pristran si nenormalno. Pa Široki nikada ne moze dobiti Olimpika u Sarajevu i muke muci sa Vitezom a neki prolaze poput lokomotive. O cemu ti pricas?avenija je napisao/la:Ako i trecu pobjedu u duelu protiv Zrinjskog i Sirokog Metelege upise na proljece dok Celiku, Olimpiku I Vitezu ne mogu dati gola onda treba istrazit sva tri rezultata jer to je u praksi nemoguce da se desi ako se igra bez namjestanja.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Do sada su sve utakmice regularne,manite se budalaština o namještanjima.....što bi Zrinjski pustio Metalegheu kad se bori za titulu ? Niđe veze.
- Evolve
- Kontakt:
Smijesan si decko u najmanju ruku. Gledaj svoja posla i svoju ekipu. Sto ih niste VI dobili proslo kolo, nerise. Ista prica bila je tebe i takvih proslo kolo protiv Viteza, nasa mladjarija izasla i izborila bod. Tako ce biti i sutra. Ko god izadje na teren dat ce 100%, dal ce to biti dovoljno za bod ili pobjedu, mozda i nece. Ko sam neizbori opstanak i nezasluzuje opstanak i tocka.avenija je napisao/la:Ako i trecu pobjedu u duelu protiv Zrinjskog i Sirokog Metelege upise na proljece dok Celiku, Olimpiku I Vitezu ne mogu dati gola onda treba istrazit sva tri rezultata jer to je u praksi nemoguce da se desi ako se igra bez namjestanja.
Mi u srijedu imamo utakmicu sezone i to je apsolutni prioritet. Da i vi sutra nekim slucajem gostujete ista bi ekipa istrcala kao i protiv Viteza, kao sto ce i protiv Jajcana.
NK Široki Brijeg
Ovi su mi najjaci, Siroki ce bit krivac ako Celik ispadne. How yes no.
Trebali bi mi mislit na njih i sutra poslat najjaci tim na teren i dobro se izmorit pred nasu utakmicu sezone. A prakticki nam nista ne znaci sutrasnja utakmica, ispasti necemo, a kroz kup jos imamo sansu uzet trofej i izborit europu, i time spasit sezonu. Sutra ide rezervna momcad na teren, koja ce dati sve od sebe, ne zbog vas nego zbog svog dresa, pa sta bude. Mozda bude dovoljno za tri, mozda za bod a mozda i za nijedan. Ista bi momcad istrcala i protiv vas da se kojim slucajem s vama sutra sastajemo. Tako da, okanite se gluposti. Gledajte svoja posla, a mi cemo svoja. Sportski pozdrav
Trebali bi mi mislit na njih i sutra poslat najjaci tim na teren i dobro se izmorit pred nasu utakmicu sezone. A prakticki nam nista ne znaci sutrasnja utakmica, ispasti necemo, a kroz kup jos imamo sansu uzet trofej i izborit europu, i time spasit sezonu. Sutra ide rezervna momcad na teren, koja ce dati sve od sebe, ne zbog vas nego zbog svog dresa, pa sta bude. Mozda bude dovoljno za tri, mozda za bod a mozda i za nijedan. Ista bi momcad istrcala i protiv vas da se kojim slucajem s vama sutra sastajemo. Tako da, okanite se gluposti. Gledajte svoja posla, a mi cemo svoja. Sportski pozdrav
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Ne vrijedi previše objašnjavati, tako je to kod nas. Da ste kojim slučajem sa onakvom igrom i identičnim pristupom izgubili od Viteza bila bi priča kako ste namjerno pustili itd.Evolve je napisao/la: Mi u srijedu imamo utakmicu sezone i to je apsolutni prioritet. Da i vi sutra nekim slucajem gostujete ista bi ekipa istrcala kao i protiv Viteza, kao sto ce i protiv Jajcana.
Nebitno to što zdrav razum nalaže da vi trebate odmoriti igrače, da rezerve ne mogu pružiti onoliko kao prvi tim, ovdje je bitan samo rezultat. Ne gledaju ljudi ni utakmicu, ni statistiku, ni sastav, samo im je bitno kovati teorije zavjere čim se za to ukaže i najmanja prilika.
I opet necemo izgubit. Dapace dobit ce ih druga momcad i vratit za poraz u BL gdje smo ispali u Ligu za ostanakBalasevic je napisao/la:Ne vrijedi previše objašnjavati, tako je to kod nas. Da ste kojim slučajem sa onakvom igrom i identičnim pristupom izgubili od Viteza bila bi priča kako ste namjerno pustili itd.Evolve je napisao/la: Mi u srijedu imamo utakmicu sezone i to je apsolutni prioritet. Da i vi sutra nekim slucajem gostujete ista bi ekipa istrcala kao i protiv Viteza, kao sto ce i protiv Jajcana.
Nebitno to što zdrav razum nalaže da vi trebate odmoriti igrače, da rezerve ne mogu pružiti onoliko kao prvi tim, ovdje je bitan samo rezultat. Ne gledaju ljudi ni utakmicu, ni statistiku, ni sastav, samo im je bitno kovati teorije zavjere čim se za to ukaže i najmanja prilika.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Za 5KM mozes pogledati predstavu u narodnom pozoristu u Sarajevu ili npr. pogledati teniski mec Davis kupa u Zenici i pricat da za ovaj mec 10KM nije puno je stvarno glupost.AnelZ je napisao/la:Cener za kartu na dogadjaj nije skupo. To je za bilo koji dogadjaj minimalna cijena koja treba da bude da se moze pricati o rentabilnosti ili eventualno profitabilnosti. 5 KM je sadaka. Svjestan sam da zbog prevoza cener postane puno, ali sta je tu je.
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Danas u 16:00 zagrijavanje uz Zrinja-Radnik (X aBd), a onda deremo Zelju k'o vola u kupusu

Za koga vi navijate mladi gospodine, pošto vidim pišete na svim temama, pretpostavljam da je vama svejedno ko će pobjediti?FoSte95 je napisao/la:Danas u 16:00 zagrijavanje uz Zrinja-Radnik (X aBd), a onda deremo Zelju k'o vola u kupusu![]()
Ja sam pitar, ali volim biti upoznat sa situacijom u svim klubovimaSemirSema je napisao/la:Za koga vi navijate mladi gospodine, pošto vidim pišete na svim temama, pretpostavljam da je vama svejedno ko će pobjediti?FoSte95 je napisao/la:Danas u 16:00 zagrijavanje uz Zrinja-Radnik (X aBd), a onda deremo Zelju k'o vola u kupusu![]()
-
mario11111
- Kontakt:
Cekaj jel to znaci da i pobjede Celika protiv Olimpica i Mladosti nisu odraz stanja stvari vec borbe za "svoje" ?avenija je napisao/la:Ako i trecu pobjedu u duelu protiv Zrinjskog i Sirokog Metelege upise na proljece dok Celiku, Olimpiku I Vitezu ne mogu dati gola onda treba istrazit sva tri rezultata jer to je u praksi nemoguce da se desi ako se igra bez namjestanja.
Kakve pobjede Celika protiv Mladosti ljudi odigrali posteno, izginuli za svaku loptu, tako da ih nismo ni jednom pobjedili vec odigrali 2 puta nerjeseno.Shadows je napisao/la:Cekaj jel to znaci da i pobjede Celika protiv Olimpica i Mladosti nisu odraz stanja stvari vec borbe za "svoje" ?avenija je napisao/la:Ako i trecu pobjedu u duelu protiv Zrinjskog i Sirokog Metelege upise na proljece dok Celiku, Olimpiku I Vitezu ne mogu dati gola onda treba istrazit sva tri rezultata jer to je u praksi nemoguce da se desi ako se igra bez namjestanja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Pratim.
Jos jednu imate s njima....U ovom takmicenju se previse pridaje znacaja onom nasi vasi, a svaka druga utakmica kupljena.
Novinari o tome cute. A uprave pripreme za sezonu pocinju pravljenjem biznis plana koliko ce novca trebat za kupovinu...
Jos jednu imate s njima....U ovom takmicenju se previse pridaje znacaja onom nasi vasi, a svaka druga utakmica kupljena.
Novinari o tome cute. A uprave pripreme za sezonu pocinju pravljenjem biznis plana koliko ce novca trebat za kupovinu...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ako kaze deremo zelju sta mislis ciji je?SemirSema je napisao/la:Za koga vi navijate mladi gospodine, pošto vidim pišete na svim temama, pretpostavljam da je vama svejedno ko će pobjediti?FoSte95 je napisao/la:Danas u 16:00 zagrijavanje uz Zrinja-Radnik (X aBd), a onda deremo Zelju k'o vola u kupusu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.