Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Tarik14
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Tarik14 » 12 mar 2009, 23:02

Izgleda da je Ciro konacno svatio koga treba zvati u reprezentaciji a koga ne netreba. ;)

jape
Kontakt:

Post Postao/la jape » 12 mar 2009, 23:03

Drop imas pokoju i dobru.Nemoj me pogresno skontati,ali malo skontaj ko ti sjedi u savezu?ZAR TI MISLIS DA SU ONI SPOSOBNI DA OBEZBIJEDE DA SE ODE BILO GDJE,MADA I CIRO NIJE GAS SKLON PUTOVANJIMA,ON JE VISE TRENER NA RIJEC.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 mar 2009, 23:04

drop je napisao/la:
calcio je napisao/la:A tvoj je problem sto mislis da negdje u Evropi igra pet novih Ibrahimovica i samo cekaju da ih Ciro primjeti... a istina je da nema takvih igraca u ovom trenutku. Kao sto rekoh, pratimo evropske lige i znamo ko i gdje igra, kad je neko dobar o njemu se cuje na sve strane. Kao sto se po forumima culo za Pjanica jos prije 2-3 godine (potcjenjujes forumase). ;)
Ima dosta mladih potencijala u Evropi ali prvo trebaju zaigrati za seniore pa tek onda reprezentacija. Nemoze se iz juniora nekog njemackog kluba direktno u A reprezentaciju da si neznam kako dobar igrac.
Jahic je pozvan na osnovu toga sto se ustalio u prvoj ekipi Arisa, neznam jeli iko bio i grckoj i posmatrao ga ali ne kontam sta hoces sa tim da kazes? Mislis da nije zasluzio poziv?
A jarene ne kažem da nije zaslužio,ali treba neko da ode dole u Grcku pogleda momka kako igra,analizira igru pa tek onda pozove u nacionalni tim.
Pricamo o nekom protokolu,kontaš...**** Jahica sam uzeo samo kao primjer i ništa više...vjerovatno dobro igra i vjerovatno je zaslužio.
Ali ne može se igrac teko pozivati na nevidjeno...ja pricam o principu i o portokolu...neko mora dole otici pogledati kako igra a ne gledati šta sajtovi pišu o njemu...to daje ozbiljnost obicnoj ekipi a kamoli selekciji jedne države.
Normalnim selekcijama se ne smije desiti da forumaši bolje znaju o formi igraca od struke...ne smije,****.
Ona utakmica da Rijekom :oops: ...nije bitan sad rezultat vec sama cinjenica da igramo sa Rijekom...to je taj protokol ****...što to Bilic ne dovede Hrvatsku selekciju da igra protiv Čelika u Zenici...bi ga objesili za muda u Hrvatskoj kad bi se to desilo.
Valjda se sad razumijemo.
Shvatam sta hoces da kazes i slazem se da je kroz repku proslo svakakvih igraca i da se to mora bolje organizovati, udaljiti menadzere od reprezentacije i slicno. Ali ovaj put su pozvani zaista najbolji u ovom trenutku i nema se sta zamjeriti bar tom dijelu. Vidicemo koji ce od njih zaigrati i kakva ce biti formacija prije nego dadnemo konacnu ocjenu.
Sto se tice utakmice sa Rijekom, za to je odgovorna administracija koja je nesposobna pronaci protivnika a struka je prihvatila jer bolje ista nego nista.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 mar 2009, 23:14

jape je napisao/la:Drop imas pokoju i dobru.Nemoj me pogresno skontati,ali malo skontaj ko ti sjedi u savezu?ZAR TI MISLIS DA SU ONI SPOSOBNI DA OBEZBIJEDE DA SE ODE BILO GDJE,MADA I CIRO NIJE GAS SKLON PUTOVANJIMA,ON JE VISE TRENER NA RIJEC.
sve to stoji i istinu si rekao...ali **** ti takav nogometni savez (a oni su krov selekcije) pa nek me sad svi redom napadaju i morališu o patriotizmu...kad oni ne mogu poslati organizovati kako treba jednu prijateljsku utakmicu onda je to zajebancija od reprezentacije...normalno da igraci tu nisu ništa krivi,ali oni igraju protiv **** Rijeke a ne Munib,Iljo,Bogdan i ostala banda.
Nemam ništa protiv Ćire u principu (bilo je i gorih od njega sigurno) ali ne treba nama trener "na rijec"...toga nema u profesionalnom sportu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 12 mar 2009, 23:14

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 mar 2009, 23:21

drop je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:
drop je napisao/la:Pratimo??
A ko ih to prati?? TI?? jesi li ti placen da ih ti pratiš?? jel to tvoj posao??
Ko ih prati? navijaci obicni? site sportsport.ba koji dodijeljuje nagrade za naj-igraca??
Pa ko ih prati??
Prati li ih Borce Sredojevic koji je placen za taj posao?
to su prava pitanja...cuj PRATIMO IH :o ...raja sa foruma,jelde...****š ti takvu salekciju onda kad je spala da joj forumaši prate igrace umjesto ljudi koji su placeni za taj posao.
ma da je prati bog-allah sa neba,a ne forumasi...nije bitno ko je prati ti da kazes ovo boldirano za svoju nacionalnu selekciju,najbolje pokazuje da il veze sa zivotom nemas il si neki balavac koji od juce prati fubal ,a ako nije nista od navedenog onda si prilicno poglup.izvini jarane al tako je...kakvi god da su,ko god da igra i poziva moji su i nikad necu prestat navijat za njih,a kamoli rec nesto ovako...

admin NAJPAMETNIJE BI BILO DA SE OVA TEMA STAVI POD KLJUC 1O-AK DANA,nista pametno dugo nije napisano,bezveze se nabijaju postovi ovdje
ma puši ga papak jedan...nemoj mi se ti obracati ...necu uopšte da komuniciras sa tipovima poput tebe...****...fol ti neki patriota strašni...gdje si bio u ratu mišu jedan??....manhajm,jelde
manhajm u sjeveroistocnoj Bosni..neki ga jos zovu i Tuzla..i jesam patriota uvijek bio i bicu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

jape
Kontakt:

Post Postao/la jape » 12 mar 2009, 23:23

Pa nema ni u normalnom svijetu tri predsjednika,i jos mnogo stvari,ali eto.Treba dati podrsku ovim momcima,jer stvarno nije ni njima lako sa tim ljudima u savezu.Pa pred vakve dvije vazne tekme,svaka drzava stala bi iza ekipe.Pa svi da disu ko jedan.Vidis ti kod nas gariba.Nemogu se ocima gledat,a valja im zajedno radit.

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 13 mar 2009, 09:54

België - Bosnië�s al bijna uitverkocht
vrijdag 13 maart 2009
De WK-kwalificatiewedstrijd tussen België � Bosnië o�28 maart wordt voor een vol huis gespeeld. Er waren donderdagmiddag nog amper 800 tickets beschikbaar.

Vandaag tussen 10 en 17 uur worden de laatste tickets verkocht bij de Belgische voetbalbond.

In totaal zullen 24.000 fans de wedstrijd in Genk kunnen bijwonen. De Bosnische supporters kregen 3.8000 tickets ter beschikking

Utakmica je gotovo vec rasprodana ostalo samo jos 800 ulaznica koje ce verovatno danas bit rasprodane

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 mar 2009, 12:06

Nadam se da su nasi ugrabili dosta karata , i da ce nas biti sto vise :)
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

NACIONALNOSTPUNKER
Kontakt:

Post Postao/la NACIONALNOSTPUNKER » 13 mar 2009, 14:07

drop je napisao/la:Pratimo??
A ko ih to prati?? TI?? jesi li ti placen da ih ti pratiš?? jel to tvoj posao??
Ko ih prati? navijaci obicni? site sportsport.ba koji dodijeljuje nagrade za naj-igraca??
Pa ko ih prati??
Prati li ih Borce Sredojevic koji je placen za taj posao?
to su prava pitanja...cuj PRATIMO IH :o ...raja sa foruma,jelde...****š�i takvu salekciju onda kad je spala da joj forumaši�rate igrace umjesto ljudi koji su placeni za taj posao. /quote]
calcio je napisao/la:
drop je napisao/la: Neko ce reci "pa nemamo bolje,to je najbolje što�mamo"...ali jeli tacno to uopšte?�quote]

jeste, to je tacno. ako mislis da nije tacno onda navedi imena igraca koji su bolji, nemoj nam supljiratij/quote]
pa o cemu se vi ljudi taspravljate ovde, sta vam je mislite da oni sjede po soboma il kafanama il nemam pojma gdje i prate forume da vide imal koa za reprezentacije, sta vam je ba?

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 13 mar 2009, 18:19

Kako se blizi utakmica postovi su sve gluplji.
Rođeni brato

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 13 mar 2009, 18:51

eno najavio marjan na hayatu njegov gost komentator na tekmi belgija - bih vedo ibisevic :)

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 13 mar 2009, 19:13

Ninoslav Milenković je nogometaš�oji je rođe�u Subotici. Kada je dobio priliku da obuče �es bh. reprezentacije, nije puno razmišlja� Pristao je. U 16 nastupa za odabranu selekciju naše no�metne vrste uvijek je igrao sa istim žarom �motivom. Jedan je od rijetkih potpisnika famoznog pisma NSBiH koji je ostao dosljedan. Karijeru je počeo pis�i u ekipi Mladosti iz Lučana, po�m je igrao u islandskoj, njemačkoj drug�, Premijer ligi BiH i belgijskoj prvoj ligi.

Glavne karakteristike su mu skok i odlična duel i�a. U posljednje vrijeme nije ga bilo na reprezentativnom spisku. Prema mišljenju bro�ih relevantnih nogometnih stručnjaka uprav�igrač njegovog ka�bra nedostaje u Ćirinoj eksped�iji. Trenutno je u Grčkoj gdje nastu� za Panserraikos, klub koji se bori za opstanak u elitnom društvu. Ne želi da�e previš�oglašava u bh. �dijima�Ipak, pristao je na intervju za Sarajevo-x.com.

Neizbježna tema je i reprez�tacija. Iako nam je odbrana ranjiva, Vi niste u najužim kombinacijama sel�tora Blaževića. Komentar?

Slažem s�da je neizbježna,�li nemam šta dodati�Odabrana nogom�na vrsta me ne zanima dok su ljudi poput Dominkovića i Čolakovića na funkcija� i d� je na �lektorskom mjestu Ćiro Blažević. Osobe koje nisu�posobne�a u�vore protivnika za prijateljski meč. Zar možemo očekivati uspjeh? U�jek sam �vao s� od sebe za nacionalnu selekciju. Tu sam doživio i igračku afirmaciju. Reprezen�cija je za �ne zatvorena knjiga do daljnjeg. Svoj stav neću promijeniti.

Znači li to da se ne�i odazvali ako bi st�ao poziv?

Ono što kažem čvrsto stojim iza toga. Kompro�si po�oje�ali ovo je prešlo sve granice kompromisa. Biti član repre�ntacije je čast za svakoga, nisa�ni ja iznimka, ali sa �menutim ljudima nema pomaka.

Uskoro naša selekcija igra dvomeč sa Belgijom. Jasno je�a ovi dueli ispisuju s�narij raspleta u kvalifikacionoj grupi. Vaša očekivanja?

Igračima želim mnogo sreća u dv�oji� sa Belgijom, ka�i u �stavku kvalifi�cija. Zbog njih ću utakmicu pozorno pratiti.

šteta

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 13 mar 2009, 19:22

sad znamo ko je pozvan i mozemo pisati o prvom sastavu protiv Belgije, necu racunati na Hasagica.

--------------Mitrovic--------------------
----Berberovic----Spahic--Nadarevic(Jahic)---Vladavic----
---- Muratovic(Bajramovic)----Rahimic----Misimovic----Salihovic----
-----------Dzeko-----Muslimovic-----------
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 13 mar 2009, 19:57

amir je napisao/la:sad znamo ko je pozvan i mozemo pisati o prvom sastavu protiv Belgije, necu racunati na Hasagica.

Pajdo mislim da bi Jahic bolje odgovarao lijevo a Vladavic desno umjesto Berberovica mada je Cirina zadnja.Mislim da ce ipak biti samo jedan spic.poz

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 13 mar 2009, 20:00

amir je napisao/la:sad znamo ko je pozvan i mozemo pisati o prvom sastavu protiv Belgije, necu racunati na Hasagica.

mislim da bi džemo mogo ispasti iz prve postave, umjesto njega recimo jahic il vlada
zalim sto nisu pozvani milenkovic, zec i custovic.
I Love this game !!!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 13 mar 2009, 20:06

Ammim je napisao/la:

Pajdo mislim da bi Jahic bolje odgovarao lijevo a Vladavic desno umjesto Berberovica mada je Cirina zadnja.Mislim da ce ipak biti samo jedan spic.poz
Pa dobro sad, sigurno ima vise solucija, ali eto to je moja, mozda grijesim ali eto to je moje misljenje, mada ima jos tih igraca koje ja volim ili forsiram ali kada u timu moze igrati samo 11, e to je problem.
Nekako je najveci problem taj lijevi bek, Jahic U Arisu igra stopera pa bi volio da zaigra u reprezentaciji na toj poziciji. pozdrav (ides li aBd u Belgiju)

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 13 mar 2009, 20:12

bosanac035 je napisao/la:

mislim da bi džemo mogo ispasti iz prve postave, umjesto njega recimo jahic il vlada
zalim sto nisu pozvani milenkovic, zec i custovic../quote]
I meni je zao sve trojice sto nisu pozvani, najvise Custovica, ali ima dovoljno igraca i onda bi bilo previse, imamo sigurno dobrih dosta igraca i Ciro ce to posloziti kako treba, najvise me interesuje taj lijevi bek, koga ce Ciro staviti na tu pozicju, samo da nece Salihovica (ako bude spreman )

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 mar 2009, 20:25

ma i mene sejo nejvise brine , valjda bude spreman.A et **** ti srecu sad se i RAHIMIC povrijedio
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 13 mar 2009, 20:25

Ma ko nam ne misli najbolje treba ga otrovati.Imamo stvarno mogucnosti u obrani samo kako ce ih Ciro postaviti 3-5-2 ili mozda 4-4-2.Jer tri stopera imamo u svakom slucaju a s Jahicem moze se stosta postaviti nazad meni bi bilo vazno da recimo imamo Vladavica na desnoj strani i Salihovica lijevo a spica Dzeko i Muslimovic pa da ih ovi hrane loptama sto visokim sto genijalnim kako kaze Marjan.S Misimovicem iza ove dvojice moglo bi se moja predskazanje obistiniti(1:3).U Genku se vidimo pa cu ti ispricati otkud karte dolaze i preko koga.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.