PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
uzimamo divove 3:0 ... Lendric im je novi krvnik... Zadnji na Grbavici sa crvenim uvuko..Sad ce imati lopti od Zebe mislim da ce da trpa do jaja...vec sta mislite kad BEKIC ugleda STEVANOVICA u tunelu a tresti Grbavica u 19:25

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- Medikament
- Kontakt:
zato je za mirzu rahmetli piso gadosti kakve niko drugi od njih nije napiso. i to više puta. isto to sve dođe vjeruj mi.Virtu4l je napisao/la:kad su takve stvari u pitanju, nije, svaki ban koji je dobio, dobio ga je braneći stavove suprotne ovima iznadMedikament je napisao/la:ma i on je isti, nema tu razlike vjeruj miEisenbahner1921 je napisao/la:Niko sem @High nije reagovao na sva pisanja o nama kao onima koji su gori od cetnika. Kapa dole momku, a vi ostali ste takav sljam da je suvisno bilo sta pisati o vama.
evo opet im naplaćuju gledanje utakmice
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- Neandertalac
- Kontakt:
Zijad Blekić 2. Ima i dande dobre po cvaju, od nje mozak rasteEisenbahner1921 je napisao/la:
Ulaz 3KM !
U tom grmu lezi zec..![]()
![]()
![]()
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Opet se ponavlja ta prica kao ranije...

Sto ih namagarci vodstvo grupe zajedno sa onima koji ih finansiraju..

Sto ih namagarci vodstvo grupe zajedno sa onima koji ih finansiraju..
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 14 apr 2017, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
čuvena mozguljaNeandertalac je napisao/la:Zijad Blekić 2. Ima i dande dobre po cvaju, od nje mozak raste
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lobotomci
al pazi, Lakoste je takodje jedan od njih, je.bo ga Said u pakas 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Komsije nije namagarcio samo ko nije pokusao..
Pa kako dva puta na istu foru, majka ga yebala...
Životni saputnik! 1921
- MocMahale444
Jos im zabranili da pisu po temi, zato i pisu ovi koji navrnu 2-3 puta godišnje ovdje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ismijavaju 3 marke ulaz u KINO BOSNA a ne ismijvaju kad im je "vodja" naplacivao godstovanja na koja niko nikad nije otisao
e kurvica
e kurvica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Hrasno1921
- Kontakt:
Izadjem vcrs, popijem par piva i pred kraj dupli vinjak, idem kuci kontam kad dodjem odmah uletim na forum, malo da se zajebavamo sa pitarima, sutra ipak derbi, kad ono kurko
Komsije u tehvid fazi, monotonija, blaga retardiranost, ukucenost, niti ima zajebancije, a i ono sto ima ispod pojasa, nekakva vrijedjanja, prozivanja, etiketiranja
Murije po Grbavici i oko stadiona bruku, garant cekaju padobrance, iskreno se nadam komsije da ce te sutra biti mastovitiji, ima ujutro u devet da odem po dvoguzu, pa da pijem i da vas mezim, jer ovo danas je dominacija samo takva, i od kada sam na forumu ne pamtim ovakvo prskanje i samaranje, naghuzujete se samo tako ...
Pusa ...
Komsije u tehvid fazi, monotonija, blaga retardiranost, ukucenost, niti ima zajebancije, a i ono sto ima ispod pojasa, nekakva vrijedjanja, prozivanja, etiketiranja
Murije po Grbavici i oko stadiona bruku, garant cekaju padobrance, iskreno se nadam komsije da ce te sutra biti mastovitiji, ima ujutro u devet da odem po dvoguzu, pa da pijem i da vas mezim, jer ovo danas je dominacija samo takva, i od kada sam na forumu ne pamtim ovakvo prskanje i samaranje, naghuzujete se samo tako ...
Pusa ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Cetnicki i ratnoprofiterski isprdci pokusavaju ismijavati navijacku grupu koja se samofinansira i daje novac u humanitarne svrhe.
BRAVO BRDJANI

BRAVO BRDJANI
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- Neandertalac
- Kontakt:
Za više ciljeve je ovo.Eisenbahner1921 je napisao/la:Komsije nije namagarcio samo ko nije pokusao..![]()
![]()
![]()
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Nemoj srati ozbiljno. Znas li koliko je ljudi poginulo od tih cetnika i ti nas nazivas tako.alenpitar je napisao/la:Cetnicki i ratnoprofiterski isprdci pokusavaju ismijavati navijacku grupu koja se samofinansira i daje novac u humanitarne svrhe.
BRAVO BRDJANI![]()
Nemoj gdje ce ti duša, valja leci u tabut jednog dana.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
jel to murija cuva vas od hz ili od onih sto bacaju bombe na djecija igralista i vode pištoljdzijske obracune u grupi? postavljaju bombe po tribini svog stadiona itd ?Hrasno1921 je napisao/la:Izadjem vcrs, popijem par piva i pred kraj dupli vinjak, idem kuci kontam kad dodjem odmah uletim na forum, malo da se zajebavamo sa pitarima, sutra ipak derbi, kad ono kurko![]()
Komsije u tehvid fazi, monotonija, blaga retardiranost, ukucenost, niti ima zajebancije, a i ono sto ima ispod pojasa, nekakva vrijedjanja, prozivanja, etiketiranja![]()
Murije po Grbavici i oko stadiona bruku, garant cekaju padobrance, iskreno se nadam komsije da ce te sutra biti mastovitiji, ima ujutro u devet da odem po dvoguzu, pa da pijem i da vas mezim, jer ovo danas je dominacija samo takva, i od kada sam na forumu ne pamtim ovakvo prskanje i samaranje, naghuzujete se samo tako ...![]()
Pusa ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Hrasno1921
- Kontakt:
J**** ce ih Sena, ima da ih zakine na pivamaEisenbahner1921 je napisao/la:
Ulaz 3KM !
U tom grmu lezi zec..![]()
![]()
![]()
sad sam joj sms poslao, da ih "pripazi" ....
1921'
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Napravise ljudi pare na bojkotu. Ja im, iskreno, cestitam !Neandertalac je napisao/la:Za više ciljeve je ovo.Eisenbahner1921 je napisao/la:Komsije nije namagarcio samo ko nije pokusao..![]()
![]()
![]()
Životni saputnik! 1921
Ja vas ne nazivam tako.MocMahale444 je napisao/la:Nemoj srati ozbiljno. Znas li koliko je ljudi poginulo od tih cetnika i ti nas nazivas tako.alenpitar je napisao/la:Cetnicki i ratnoprofiterski isprdci pokusavaju ismijavati navijacku grupu koja se samofinansira i daje novac u humanitarne svrhe.
BRAVO BRDJANI![]()
Nemoj gdje ce ti duša, valja leci u tabut jednog dana.
Vas gazda je cetnicki brat i ratni profiter koji svjesno pokusava da unisti derbi, koji je jedan od simbola ovog grada i ponos svih Sarajlija. Svi oni koji se nasladjuju sa tim I koji ga podrzavaju u tome su cetnicki I ratnoprofiterski isprdci i poslusnici. Pozdrav tebi I ostalim normalnim navijacima i raji. Sretno i nek pobjedi bolji.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- Neandertalac
- Kontakt:
Dok je meee, beee, meee bit će i vuneEisenbahner1921 je napisao/la:Napravise ljudi pare na bojkotu. Ja im, iskreno, cestitam !Neandertalac je napisao/la:Za više ciljeve je ovo.Eisenbahner1921 je napisao/la:Komsije nije namagarcio samo ko nije pokusao..![]()
![]()
![]()
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Pitari idu u kino
Fino se ponasajte.. nemoj da se fatate u mrakuši 
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
sutra propustaju nesto slicno
Željo1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.