O cemu ti pricas ? To je nekad bilo braca... Godinama vase uprave svojim ponasanjem proizvode mrznju, pocelo je od amawa glavonje, ostali su samo nastavljali sranja i dolijevali ulje na vatru. Nista dobro ne mozes ocekivat vjeruj mi. To sto ti pricas sad je bajka, tad ste bili klub, sad ste ciganska prcija ono sto se u narodu kaze zadnji klosari... Ovakvo tretiranje sugradjana, brace, drugova nece na dobro... Nekim je drago kad vide koliko su nas zgurali u onaj jeb*ni cosak, shega im nesto, a ljudi do zraka ne mogu doc, Mislis da poslije toga postoji zdrava zajebancija, da si mi drug, brat, poznanik ?grbavicka1921 je napisao/la:
Prvo pocinje sa ljutnjom pa ide polako na mrznju i za par godina mozes ovde ocekivati goru verziju bg derbija... Daj boze da grijesim ali malo je postovanja i sporta ostalo u ovom nasem derbiju. Tuga i zalost.[/quote]
Uf'ati se žene, djevojke, ljubavnice, ljubavnika (k' zna mozda si i queer), il' probaj povalit Sabinu, poredajte je pa u gangbang koliko Vam je više vokri, pa ispucavaj svoje kinesko/kosooke frustracije al' si definitivno pravi degenerik od onih bez mozga koje sam spominjao gore, i da ti hoće neko razbit' glavu, tražiš belaj, obično će te isti i naći.
Sagni se i povuci s donje pipe i poljubi me u
Ti si sramota za ovaj grad!
I DA, O ČEMU TI PRIČAŠ JBO TE!!!
Veze ti nemaš šta je Sarajevo lopato/krampo/džukac!
Naravno da nam je krivo, pa mi smo sugrajani, braca... A kad te neko zove drugom i bratom a iza ledja ti nozeve zabija to se kod nas zove pic*ic ili zeljo. Sa mangupom uvijek znas na cemu si a sa pic*om nikad, I molim te ne laj nego mi reci gdje da dodjem pa mi ti razbi glavu, budi mangup a ne zeljo...
Sramota za ovaj grad je tvoj klub i komplet uprava, tebe ne poznajem ali ako Bog da srescemo se nekad... Izvini nisam tastatura jalijas da lajem kao ti ali ocito da te je istina malo zabolila, nije svejedno kad saznas da navijas za najsmrdljiviji i najjadniji klub na Balkanu. Prave hijene, podlaci...
PS Ono cega cu se ja uhvatit nije tvoja briga, tvoja briga je da shvatis sta si napisao poznavaoce grada i gradskih obicaja, sa srecom vam i da se raspadnete sto prije
Vidim da ti se prvi i drugi post razlikuju drasticno, dal razumijes sad pricu o mangupu ?
Cuj ne znam sta je Sarajevo, kako si smijesan... Sarajevo je sampion... Za vas ime, prezime, nadimak... Sah, kralj, mat.. Kako hoces izaberi
Tebe s takvim stavom i razmišljanjima i ne treba zvati bratom hvala Bogu. Ti si govorio o belaju a ne ja, ti si podpirivao atmosferu i tebe je zaboio moj inicalni post pa si se raspričao o krvi i vampirizmu, pa mi je zsmetalo istina, al to je svojstveno izgleda samo udbaškim kinezima s lavora poput tebe i sad ti k'o pravi udbaš kakvi jeste (da Bog da se raspali) bi na šake, nije problem, sret ćemo možda nekad kao što kažeš, da ja sad ne bih bio tastatura huligan a ti hranio svoj ego lafo. Sarajlijo, sugradjanine, pa od četnika znaš šta ćeš očekivati. Dovoljno.[quote/]
Da li sad TI razumiješ priču o mangupu?[/quote]
Naravno, mene i ne moze svako zvat brate, hvala Bogu. Ja sam govorio o posljedicama vaseg ponasanja, isto bi bilo i da smo se kojim slucajem mi tako cinicno i hinjski ponasali prema vama, godinama, ja pisem na forumu koji je u sustini nebitan, a za atmosferu zahvali svom piljku il siljku isti ku*ac. Naravno da me je zabolio tvoj post jer pises jedno a u praksi je totalno drugacije... Znaci klasicna suplja, nismo mi krivi, tako mora bit.. To vec 20 i kusur godina gledamo na tv-u od raznih politicara, podlaca i hijena koji gledaju samo svoje i samo sebi...
Sta sam ja i ko sam ja uopste nije tvoja briga, sem naravno ako ne zelis da mi razbijes glavu u tom slucaju posalji pp.
Ja mislim da se Djilda rahmetli u grobu okrece kad vidi ko mu u klubu sjedi i kakve su se sve hijene nakotile.. Jbga nekad su ljudi zivjeli za cast i dostojanstvo a sad samo za izgovore i razloge... Ako se veselis mojoj nesreci neces dugo vjeruj znaj da i tebe ceka jedna ubrzo, to je zivot, to je karma.
http://www.****.ba/clanak/Admir/43595 ... tiv-Dinama
Cuj udbaski kinez sa lavora, jeli moguce