FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 14 apr 2017, 22:11

PitarBordo je napisao/la:Prvo bilo nema ugovora samo je član akademije, onda nema kila ubit će ga neko, onda neće on da igra i to raskrinkano, onda sada nema se sistem. Ali daleko je najjače što se momak koji je zanimljiv Benfiki, West hamu se prvo treba dokazati da se dokaže FKS. A prije godinu i po' drugi lik sa jedva 17 godina debitovao i zabio prvijenac.... Žalosno. Sve izgovori, meni nevjerojatno da neko za djete o kojem Evropa bruji može reći bilo šta osim mora debitovati.
Ne izmisljaj price, da te ne quotam opet bezze...
Nikad nije bilo da nema ugovora, nego da je clan akademije a ne prvog tima, sto je fakt, tacno da ima profi ugovor ali ima i 8 akademaca s njim sto su sarnuli isti takav.
Ta prica nema kila, za mene stoji, opet kazem uzmi Mihojevica prije 2 godine i konstituciju i gradju i uporedi sad...za vas nebitna ok, vase misljenje...
On nece da igra, tacnije nije htio i odabrao je da napravi transfer(Benfica, ko god nebitno) razumljivo , veci renome kluba, novac, itd. Transfer se razvuce, on ne ode nigdje a ovdje imao priliku da bude s prvim timom i igra, medjutim proso voz, nije prosao pripreme, niti je u ekipi a Cala finalizirao ekipu davno i ne zeli mjenjati s nekim koji nije glavom tu(Lelic, npr), naravno sad bi htio igrati za prvi tim....cinjenica je da je Sarajevo momku bila prva opcija igrao bi dosad vjerovatno, medjutim lose ga savjetuju...nema nikoga da krivi osim sebe samog...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 apr 2017, 22:21

Mene samo brine to sto ovi igraci ne osjecaju Sarajevo, vec se nekako odnose kao da je Krupa, Olimpic i sl... Ne vidim tu zar, borbu, srcanost prema bordo dresu, gledam klip s treninga danas i slike kako je nekada izgledalo, nije to, to...
1946~

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 apr 2017, 22:23

slika
eto vam pitari
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 14 apr 2017, 22:24

Ako ste za da organizujemo neki akciju i ove pare koje bi dali za karte komšinicama skupimo za ovog malca.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 apr 2017, 22:25

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 apr 2017, 22:26

DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Prvo bilo nema ugovora samo je član akademije, onda nema kila ubit će ga neko, onda neće on da igra i to raskrinkano, onda sada nema se sistem. Ali daleko je najjače što se momak koji je zanimljiv Benfiki, West hamu se prvo treba dokazati da se dokaže FKS. A prije godinu i po' drugi lik sa jedva 17 godina debitovao i zabio prvijenac.... Žalosno. Sve izgovori, meni nevjerojatno da neko za djete o kojem Evropa bruji može reći bilo šta osim mora debitovati.
Nikad nije bilo da nema ugovora, nego da je clan akademije a ne prvog tima, sto je fakt, tacno da ima profi ugovor ali ima i 8 akademaca s njim sto su sarnuli isti takav.
Ta prica nema kila, za mene stoji, opet kazem uzmi Mihojevica prije 2 godine i konstituciju i gradju i uporedi sad...za vas nebitna ok, vase misljenje...
On nece da igra, tacnije nije htio i odabrao je da napravi transfer(Benfica, ko god nebitno) razumljivo , veci renome kluba, novac, itd. Transfer se razvuce, on ne ode nigdje a ovdje imao priliku da bude s prvim timom i igra, medjutim proso voz, nije prosao pripreme, niti je u ekipi a Cala finalizirao ekipu davno i ne zeli mjenjati s nekim koji nije glavom tu(Lelic, npr), naravno sad bi htio igrati za prvi tim....cinjenica je da je Sarajevo momku bila prva opcija igrao bi dosad vjerovatno, medjutim lose ga savjetuju...nema nikoga da krivi osim sebe samog...
Brate samo mi objasni što misliš da kilaža igra toliku ulogu? Pa Hadžiahmetović je s 19 godina prekuc'o ovu ligu a lahak k'o pero. Imaš robusne špiceve tipa Ahmeta al imaš i ove niske, lahke 'poachere' koji imaju njuh za gol, koji neće ni uć' u duel sa štoperom jer će mu pobjeć'. Nije svako Ibrahimović ba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 apr 2017, 22:28

MortemHz je napisao/la:slika
:tokralju:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 apr 2017, 22:30

zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika
:tokralju:
Mora da su i ovo huligani koji sidjose sa brda poslije rata. Sram ih bilo vidi koriste baklje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 apr 2017, 22:37

skoroalen je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Brate samo mi objasni što misliš da kilaža igra toliku ulogu? Pa Hadžiahmetović je s 19 godina prekuc'o ovu ligu a lahak k'o pero. Imaš robusne špiceve tipa Ahmeta al imaš i ove niske, lahke 'poachere' koji imaju njuh za gol, koji neće ni uć' u duel sa štoperom jer će mu pobjeć'. Nije svako Ibrahimović ba.
I toga smo se vec dotakli ranije, igramo s jednim spicom jbg, da igramo s 2 , puno lakse....druga stvar igramo na posjed i on ne moze igrati i razigravati kao Ahmet, nije taj tip jednostavno, momak je finiser....mjenjati sve radi juniora jednog ne znam koliko talenta da ima nije pametno a pogotovo kad ganjas plasman i trofeje....
ti poacheri zive od prostora koji dobiju kad te neko napadne, s nama se rijetko kad tako otvori i napadne nas , uglavnom protivnici igraju iz zatvorene odbrane i na kontre...znaci to je kontraargument da ne igra
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 14 apr 2017, 22:38

Pavlović
Hodžić - Novaković - Kovačević - Ivetic / Bekic
Rustemovic - Mihojevic
Hebibovic - Saric / Duljevic - Duljevic/ -|-
Ahmetovic

I u drugom dijelu drugog poluvremena se dodatno otvoriti i dokrajciti ih i bacati s guza na guz dok im sok iz jetre ne izađe na usta i ne poplavi ne samo stadion nego cijelu Grbavicu.
Sabrine mi moje!

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 14 apr 2017, 22:44

Sutra 0:2 laganini abd :njanjanja:

High

Post Postao/la High » 14 apr 2017, 22:50

Mi sutrašnjim remijem skoro da ništa dobiti nećemo! Napadni ih, Mehmede, pa šta bude!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 apr 2017, 23:11

Said sutra vjerovatno nece igrati...dabogda da na klupi bude.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 apr 2017, 23:28

Ja bih volio kad bi napali..
Al mislim da nemamo mi onu stvar za takvo sto.

Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Sarajvo, igraj i pobjedi....

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 apr 2017, 23:35

ThrillerHz je napisao/la:Ajmo biti pozitivni, ako nasi ufate ritam, HZ nece prekinut utakmicu u sred tog ritma :kafa:
vidiš o tome nisam razmišljao. Al problem je to "ako" :shh: :shifty:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 apr 2017, 23:37

Ma napast od prve minute, ne postavit se pitjitjki, pa šta bude. Daj nek bude samo gledljiv derbi, yebo me ziheraški pristup.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 14 apr 2017, 23:43

slika

btw, ko hoce u kino Bosna, ima tekma da se gleda sa hordama.

High

Post Postao/la High » 14 apr 2017, 23:45

uNbx je napisao/la:Ma napast od prve minute, ne postavit se pitjitjki, pa šta bude. Daj nek bude samo gledljiv derbi, yebo me ziheraški pristup.
Bod nam ništa ne znači, ali ako bismo baš napali, puhalo bi nam i na sredini i nazad. Suicid.
Zadnja izmjena: High, dana/u 14 apr 2017, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 apr 2017, 23:45

Ja bi maksimalno zatvorio prvo poluvrijeme s cvrstom sredinom,nesto slicno kao u Tuzli . hebibovica i saida sacuvati za posljednji pola sata posto se lako potrose a derby prvo poluvrijeme uvijek nervozno, isprekidano , grubo zato ih sacuvati za kraj kad se otvori utakmica . zeljo isto tesko gradi igru i Slavko vise voli kontru ne treba se zaletati napadati . naj opasni su po stranigje su Stojanovic - Zakaric i Zeba se tu pridodaje na tu stranu ,prosli derby sto me zivciralo svaku loptu koju njihov golman ispuca ide na Bekica i svaki zracni duel Stevanovic dobije i puno problema stvori . prognoza 0-1 Duljevic

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 apr 2017, 23:46

slika
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lecler, Proximic, riki46 i 20 gostiju.