P.S. Zanima me da li direktor i spava na stadionu, kad god naiđem pored stadiona pred utakmicu, on je tu, drži sve pod kontrolom.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sjecam se da se govorilo da je trazio preveliku platu, ali pretpostavljam da ti bolje znas sta je u pitanjuHrasno1921 je napisao/la:Ma nije to ba, Bogdanovic je imao/ima zdrastevnih problema, i procijenilo se iz tih razloga da nebi mogao davati sto postu timu i klubu, vecina zna o cemu je rijec, ali nije sve za foruma ...
Kako se peru na smiješan način. Naravno da im je određen taj broj ulaznica kad ste naredili da tri sektora budu tampon zona jer niste u stanju osigurati jedan sektor na sjeveru a drugi da damo navijačima Sarajeva.Tom prilikom su dogovoreni detalji vezani za osiguranje pomenutog sportskog događaja, kao i mjere koje će u tom cilju preduzeti Uprava policije. Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“.
Pazi stvarno, nisam ni primijetio.arelinho je napisao/la:
"Iako sam iz Željezničara otišao prije nekoliko dana, u principu i dalje pratim šta se dešava. Vidim da je moj bivši klub dobro igra i da je u zadnje vrijeme u dobroj formi, tako da se pred derbi zna kome dajem prednost. Vjerujem da će Željezničar uspjeti nadigrati Sarajevo, pobijediti i u konačnici osvojiti titulu", kazao je Ćulum na samom početku razgovora za SportSport.ba.
Kakvo smo igrača izgubili prije par dana.![]()
![]()
![]()
Nakon nemile scene u Dortmundu ne želi ništa prepuštati slučaju.Balasevic je napisao/la: P.S. Zanima me da li direktor i spava na stadionu, kad god naiđem pored stadiona pred utakmicu, on je tu, drži sve pod kontrolom.
Ostale obaveze mogu da čekaju, Željo ne može...dosu je napisao/la: Puno li se ti šetkaš oko stadiona...
Insinuacije baš i nisu dobrodošle kada su novi korisnici u pitanju, možda će ti i povjerovati.Virtu4l je napisao/la:Balašević je Dino Pekić, zar nisi znao?
Golem brate, baš golem...Od svake prodate ulaznice za južnu tribinu 1 KM za porodicu Raščić
Sutra će naš Željezničar dočekati ekipu Sarajeva, a FK Željezničar je odlučio da od svake prodate ulaznice za južnu tribinu 1 KM ide porodici našeg tragično preminulog navijača, Mirze Raščića.
Mirza Raščić je ubijen 16. aprila 2015. godine, a prekosutra će se navršiti tačno dvije godine od Mirzine smrti. Simbolično, FK Željezničar je odlučio da od svake prodate ulaznice za južnu tribinu 1 KM ide porodici Raščić.
Utakmica između Želje i Sarajeva se igra sutra sa početkom od 19:30 sati. Cijene ulaznica su uobičajene: Jug 5 KM, Sjever 10 KM, Istok 10 KM, Zapad A i Zapad Galerija su rasprodani. Prodaja ulaznica sutra počinje od 10 sati u Fan shopu na Stadionu Grbavica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.